Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry besluit European Open in Hamburg op gedeelde 2e plaats

Thomas Detry besluit European Open in Hamburg op gedeelde 2e plaats

17:1517 uur 15. Detry eindigt op de gedeelde tweede plaats. Met een slotronde van 69 slagen heeft Thomas Detry beslag gelegd op een gedeelde tweede plaats in het Duitse Winsen nabij Hamburg. Detry, die na een tweede ronde van 73 slagen de leidersplaats moest inleveren en aan zijn derde ronde begon met twee slagen meer dan de leiders, putte op zijn laatste achttien holes vier birdies weg waartegen hij een keer in de fout ging.  Met zijn ronde van 69 slagen, drie onder par, telde Detry uiteindelijk twee slagen meer dan de Engelsman Marcus Armitage, die met een slotronde van 65 slagen, zeven onder par, zijn eerste overwinning op de European Tour mocht vieren.  Armitage putte zes birdies en een eagle weg, waartegen hij een bogey incasseerde. Met zijn totaalscore van 208 slagen hield hij Detry, de Italiaan Edoardo Molinari, de Nederlander Darius van Driel en de Engelsman Matthew Southgate achter zich. Voor Detry is een tweede plaats zijn beste resultaat dit seizoen. Hij klimt van de 70e naar de 50e plaats op het European Tourklassement (Race to Dubai) en heeft ook een ticket te pakken voor de US Open golf in Torrey Pines. .Detry eindigt op de gedeelde tweede plaatsMet een slotronde van 69 slagen heeft Thomas Detry beslag gelegd op een gedeelde tweede plaats in het Duitse Winsen nabij Hamburg.Detry, die na een tweede ronde van 73 slagen de leidersplaats moest inleveren en aan zijn derde ronde begon met twee slagen meer dan de leiders, putte op zijn laatste achttien holes vier birdies weg waartegen hij een keer in de fout ging. Met zijn ronde van 69 slagen, drie onder par, telde Detry uiteindelijk twee slagen meer dan de Engelsman Marcus Armitage, die met een slotronde van 65 slagen, zeven onder par, zijn eerste overwinning op de European Tour mocht vieren. Armitage putte zes birdies en een eagle weg, waartegen hij een bogey incasseerde. Met zijn totaalscore van 208 slagen hield hij Detry, de Italiaan Edoardo Molinari, de Nederlander Darius van Driel en de Engelsman Matthew Southgate achter zich.Voor Detry is een tweede plaats zijn beste resultaat dit seizoen. Hij klimt van de 70e naar de 50e plaats op het European Tourklassement (Race to Dubai) en heeft ook een ticket te pakken voor de US Open golf in Torrey Pines. 17:1517 uur 15.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140189215320743936107-06-2021 07-06-2021. 22:1622 uur 16. Detry zakt van 1 naar 7 . Met een tweede ronde in 73 slagen, 1 over par, is Thomas Detry van de 1e naar de 7e plaats gezakt in Hamburg. Detry noteerde op zijn puntenkaart 1 double bogey, 2 bogeys en 3 birdies. De 28-jarige Belg telt nu 2 slagen achterstand op het leidersduo Southgate-Antcliff. Morgen is de slotdag. .Detry zakt van 1 naar 7 Met een tweede ronde in 73 slagen, 1 over par, is Thomas Detry van de 1e naar de 7e plaats gezakt in Hamburg.Detry noteerde op zijn puntenkaart 1 double bogey, 2 bogeys en 3 birdies. De 28-jarige Belg telt nu 2 slagen achterstand op het leidersduo Southgate-Antcliff. Morgen is de slotdag.06-06-2021 06-06-2021. 22:1322 uur 13. Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”. Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.” “Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.” “Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” .Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.””Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.””Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” 22:0922 uur 09.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401140497603874826 22:0822 uur 08. Detry grijpt de macht in eerste ronde. Thomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding. Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats. Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats. .Detry grijpt de macht in eerste rondeThomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding.Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats.Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats.05-06-2021 05-06-2021. 15:2515 uur 25. Voor het eerst publiek sinds oktober 2019. Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. .Voor het eerst publiek sinds oktober 2019Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. 15:2515 uur 25. Toernooi verlaat en ander format. Door de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen. Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld. .Toernooi verlaat en ander formatDoor de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen.Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement