Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Tanken de Rode Duivels vertrouwen tegen Kroatië in de laatste test voor het EK?

LIVE: Tanken de Rode Duivels vertrouwen tegen Kroatië in de laatste test voor het EK?

zo 06 juni 2021 20:39 België Kroatië 13'00VriendschappelijkSpeeldag 106-06-2021 20:46 De Rode Duivels komen zondagavond in actie tegen Kroatië in hun laatste oefenpot voor het EK. Overtuigen de Belgen deze keer wel? Donderdag speelden ze 1-1 gelijk tegen Griekenland. Fase per fase 14'Trossard zal vanavond niet in actie komen. eerste helft, minuut 14.Trossard zal vanavond niet in actie komen.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401611820142628864 12'eerste helft, minuut 12. Schuchtere poging van Chadli. Eindelijk eens wat druk van de Belgen. Chadli profiteert van balverlies achteraan bij de Kroaten, maar kan zijn schot van net buiten de zestien niet laag houden. We hebben ruim 10 minuten moeten wachten op de eerste prik van de Duivels. .Schuchtere poging van ChadliEindelijk eens wat druk van de Belgen. Chadli profiteert van balverlies achteraan bij de Kroaten, maar kan zijn schot van net buiten de zestien niet laag houden. We hebben ruim 10 minuten moeten wachten op de eerste prik van de Duivels. 11'eerste helft, minuut 11. Het balbezit blijft voor de Kroaten, terwijl de Rode Duivels niet in de buurt komen van doelman Livakovic. Het is wachten op de eerste degelijke aanval van de thuisploeg. .Het balbezit blijft voor de Kroaten, terwijl de Rode Duivels niet in de buurt komen van doelman Livakovic. Het is wachten op de eerste degelijke aanval van de thuisploeg. 9'eerste helft, minuut 9.Toby Alderweireld houdt Ivan Perisic af. 6'eerste helft, minuut 6. De Belgen zetten geen druk en wachten af. Het is ook geen hoog tempo in deze wedstrijd. Peter Vandenbempt op Radio 1.De Belgen zetten geen druk en wachten af. Het is ook geen hoog tempo in deze wedstrijd.Peter Vandenbempt op Radio 1 4'eerste helft, minuut 4. Het blijft voorlopig verdedigen geblazen voor de Belgen in deze openingsfase. Perisic maakt oorlog op links, maar zijn voorzet wordt weggekopt. Aanvallend komen de Rode Duivels er nog niet aan te pas. .Het blijft voorlopig verdedigen geblazen voor de Belgen in deze openingsfase. Perisic maakt oorlog op links, maar zijn voorzet wordt weggekopt. Aanvallend komen de Rode Duivels er nog niet aan te pas. 3'eerste helft, minuut 3. Kroatië meteen op de afspraak. Kroatië begint het best aan de wedstrijd. Denayer moet al meteen een hoekschop toestaan op een voorzet van Modric, maar die levert geen doelgevaar op. .Kroatië meteen op de afspraakKroatië begint het best aan de wedstrijd. Denayer moet al meteen een hoekschop toestaan op een voorzet van Modric, maar die levert geen doelgevaar op. 1'eerste helft, minuut 1.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401611519755014144 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Aftrap in het Koning Boudewijnstadion! Gaan de Rode Duivels met een goed gevoel naar het EK of zorgt Kroatië voor extra muizenissen? .AftrapAftrap in het Koning Boudewijnstadion! Gaan de Rode Duivels met een goed gevoel naar het EK of zorgt Kroatië voor extra muizenissen?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement