Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Eden Hazard en Axel Witsel trainen met groep, Dedryck Boyata is out voor Kroatië

Eden Hazard en Axel Witsel trainen met groep, Dedryck Boyata is out voor Kroatië

za 05 juni 2021 21:40 België Kroatië 20u45VriendschappelijkSpeeldag 106-06-2021 20:45 De Rode Duivels komen zondagavond in actie tegen Kroatië in hun laatste oefenpot voor het EK. Overtuigen de Belgen deze keer wel? Donderdag speelden ze 1-1 gelijk tegen Griekenland. Fase per fase 21:39Daar is de verklaring voor de absentie van Dedryck Boyata: hij krijgt enkele dagen rust na een trap. vooraf, 21 uur 39.Daar is de verklaring voor de absentie van Dedryck Boyata: hij krijgt enkele dagen rust na een trap.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401261838025773090 20:00vooraf, 20 uur . Wie niet op het trainingsveld verscheen in Tubeke, was Dedryck Boyata. De verdediger van Hertha was donderdag nog basisspeler. Een oorzaak voor zijn afwezigheid is er (nog) niet.  .Wie niet op het trainingsveld verscheen in Tubeke, was Dedryck Boyata. De verdediger van Hertha was donderdag nog basisspeler. Een oorzaak voor zijn afwezigheid is er (nog) niet.  19:29Bekijk enkele kiekjes van Eden Hazard en co aan de vooravond van de match tegen Kroatië. vooraf, 19 uur 29.Bekijk enkele kiekjes van Eden Hazard en co aan de vooravond van de match tegen Kroatië 19:29vooraf, 19 uur 29. 19:29vooraf, 19 uur 29. 19:29vooraf, 19 uur 29. 19:29vooraf, 19 uur 29. 19:28vooraf, 19 uur 28. “Lukaku afstoppen wordt uitdaging”. “Romelu Lukaku is ongetwijfeld een van de beste spitsen in Europa”, vertelde Domagoj Vida, de verdediger van het Turkse Besiktas, tijdens het Kroatische persmoment. “Bij Inter speelt hij samen met Perisic en Brozovic en zij vertellen altijd alleen maar goeie dingen over Lukaku. Als spits is hij moeilijk af te stoppen, dus dat wordt wel een uitdaging.”  .”Lukaku afstoppen wordt uitdaging””Romelu Lukaku is ongetwijfeld een van de beste spitsen in Europa”, vertelde Domagoj Vida, de verdediger van het Turkse Besiktas, tijdens het Kroatische persmoment. “Bij Inter speelt hij samen met Perisic en Brozovic en zij vertellen altijd alleen maar goeie dingen over Lukaku. Als spits is hij moeilijk af te stoppen, dus dat wordt wel een uitdaging.”  19:27vooraf, 19 uur 27. We spelen tegen de nummer een van de wereld en dan moet je respect voor de tegenstander hebben, want zij staan niet voor niets op die plaats. Op het WK deden ze het al uitstekend en met Roberto Martinez hebben ze een van de beste coaches ter wereld. Zlatko Dalic (bondscoach Kroatië).We spelen tegen de nummer een van de wereld en dan moet je respect voor de tegenstander hebben, want zij staan niet voor niets op die plaats. Op het WK deden ze het al uitstekend en met Roberto Martinez hebben ze een van de beste coaches ter wereld.Zlatko Dalic (bondscoach Kroatië) 19:21vooraf, 19 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401223373494042626 15:35vooraf, 15 uur 35. Kroatië is een toptegenstander. Ze zijn ervaren en ons spel moet beter zijn dan tegen Griekenland.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement