Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Bergen maakt finale weer spannend tegen rommelig Oostende

Bergen maakt finale weer spannend tegen rommelig Oostende

za 05 juni 2021 21:51 Wie wint de EuroMillions Basketball League? Wordt het de 10e titel op een rij voor Oostende of de eerste voor uitdager Bergen? Volg de finale hier op de voet. , Finale play-offs 22:2922 uur 29. Bekijk een ruime samenvatting van de tweede finalewedstrijd.Bekijk een ruime samenvatting van de tweede finalewedstrijd 21:5621 uur 56. Ik wist dat we heel gevaarlijk konden zijn. We hadden de controle vanaf de eerste minuut. Nu moeten we gefocust blijven en ons niveau aanhouden. Vedran Bosnic, coach Bergen.Ik wist dat we heel gevaarlijk konden zijn. We hadden de controle vanaf de eerste minuut. Nu moeten we gefocust blijven en ons niveau aanhouden.Vedran Bosnic, coach Bergen 21:5121 uur 51. Bergen is een goede ploeg, ze hebben getoond dat ze wilden winnen. Een offday? Nee, we zijn gewoon slecht begonnen. We hebben ons niet geconcentreerd op ons eigen spel. Pierre-Antoine Gillet, Oostende.Bergen is een goede ploeg, ze hebben getoond dat ze wilden winnen. Een offday? Nee, we zijn gewoon slecht begonnen. We hebben ons niet geconcentreerd op ons eigen spel.Pierre-Antoine Gillet, Oostende 21:5021 uur 50. Bergen – Oostende: 71-59 (rust: 37-30). Quarters: 17-12, 20-18, 19-12, 15-17 Topschutters Bergen: Smith 16 pt., Penava 14, Durham 13 Topschutters Oostende: Troisfontaines 19 pt., Gillet 9, Sylla 6 .Bergen – Oostende: 71-59 (rust: 37-30)Quarters: 17-12, 20-18, 19-12, 15-17Topschutters Bergen: Smith 16 pt., Penava 14, Durham 13Topschutters Oostende: Troisfontaines 19 pt., Gillet 9, Sylla 6 21:4521 uur 45. Bergen hangt bordjes in evenwicht. Bergen zal Oostende zijn 10e titel op rij niet cadeau geven. Zeker niet als Oostende zo rommelig blijft spelen in de play-off-finale. In de tweede wedstrijd liep het erg stroef voor de titelverdediger. In het eerste kwart liep Oostende al snel een achterstand op, nadat het 0 van zijn 5 korven had gescoord. Na een time-out van een briesende Dario Gjergja kon Oostende eindelijk wat gelijke tred houden. Het sloot een weinig overtuigende eerste helft af met een 37-30-achterstand. Maar ook bij de start van de tweede helft was Oostende niet bij de les. Aan het einde van het derde kwart stond het 14 punten in het krijt, niet veel later zelfs 20(!). Bergen boekte uiteindelijk een meer dan verdiende 71-59-zege en houdt zijn kansen gaaf op een eerste landstitel. Maandag staat de 3e wedstrijd op het programma in de best-of-5. .Bergen hangt bordjes in evenwichtBergen zal Oostende zijn 10e titel op rij niet cadeau geven. Zeker niet als Oostende zo rommelig blijft spelen in de play-off-finale. In de tweede wedstrijd liep het erg stroef voor de titelverdediger. In het eerste kwart liep Oostende al snel een achterstand op, nadat het 0 van zijn 5 korven had gescoord.Na een time-out van een briesende Dario Gjergja kon Oostende eindelijk wat gelijke tred houden. Het sloot een weinig overtuigende eerste helft af met een 37-30-achterstand.Maar ook bij de start van de tweede helft was Oostende niet bij de les. Aan het einde van het derde kwart stond het 14 punten in het krijt, niet veel later zelfs 20(!).Bergen boekte uiteindelijk een meer dan verdiende 71-59-zege en houdt zijn kansen gaaf op een eerste landstitel. Maandag staat de 3e wedstrijd op het programma in de best-of-5. 21:3721 uur 37.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401254554063179776 21:3721 uur 37.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401252692077338624 21:3621 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140124082657587200505-06-2021 05-06-2021. 22:5522 uur 55. De ervaring heeft het verschil gemaakt. Spelers zoals Mwema, Djordjevic en Schwartz weten hoe ze het moeten aanpakken in een finale. Oostende is favoriet, maar we zullen er opnieuw staan in de 2e match. Thierry Wilquin (manager Bergen).De ervaring heeft het verschil gemaakt. Spelers zoals Mwema, Djordjevic en Schwartz weten hoe ze het moeten aanpakken in een finale. Oostende is favoriet, maar we zullen er opnieuw staan in de 2e match.Thierry Wilquin (manager Bergen) 22:4922 uur 49. Ruim verslag van de eerste match in de basketfinale tussen Oostende en Bergen.Ruim verslag van de eerste match in de basketfinale tussen Oostende en Bergen 22:4522 uur 45. Het zag er even niet goed uit, maar we zijn rustig gebleven. Defensief draaide het, maar offensief liep het stroef. We zullen op zoek moeten naar oplossingen voor de volgende matchen, want “a walk in the park” wordt het zeker niet. Jean-Marc Mwema (Oostende).Het zag er even niet goed uit, maar we zijn rustig gebleven. Defensief draaide het, maar offensief liep het stroef. We zullen op zoek moeten naar oplossingen voor de volgende matchen, want “a walk in the park” wordt het zeker niet.Jean-Marc Mwema (Oostende) 22:1722 uur 17. Verslag van Oostende-Bergen.Verslag van Oostende-Bergen 21:5421 uur 54. Oostende wint met veel moeite match 1. De eerste finalematch is uitgedraaid op een zege voor Oostende. Geen verrassing, al heeft de titelverdediger er flink voor moeten knokken. Een driepunter van Mwema op 16 seconden van het einde maakte het verschil. Daar had Bergen niet van terug. Bij de rust leek er geen vuiltje aan de lucht aan de kust (32-26), maar na een stevige counter van Bergen was Oostende toch op achtervolgen aangewezen (55-61). Een jumper en twee driepunters brachten Oostende weer op gelijke hoogte (63-63). Daarna ontpopte de Belgische international Mwema zich met een driepunter tot matchwinnaar. .Oostende wint met veel moeite match 1De eerste finalematch is uitgedraaid op een zege voor Oostende. Geen verrassing, al heeft de titelverdediger er flink voor moeten knokken.Een driepunter van Mwema op 16 seconden van het einde maakte het verschil. Daar had Bergen niet van terug.Bij de rust leek er geen vuiltje aan de lucht aan de kust (32-26), maar na een stevige counter van Bergen was Oostende toch op achtervolgen aangewezen (55-61).Een jumper en twee driepunters brachten Oostende weer op gelijke hoogte (63-63). Daarna ontpopte de Belgische international Mwema zich met een driepunter tot matchwinnaar. 21:5321 uur 53.Belgian Lion Jean-Marc Mwema trekt Oostende over de streep in game 1. 21:5321 uur 53.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400539072616087554 21:5221 uur 52.Auston Barnes maakt 20 punten voor Bergen. 21:5021 uur 50. Oostende – Bergen 68-65 (rust: 32-26). Quarters: 18-11, 14-15, 19-19, 17-20 Topscorers Oostende: Schwartz 13, Djordjevic 12, Buysschaert 11 Topscorers Bergen: Barnes 20, Smith 18, Spencer 11 .Oostende – Bergen 68-65 (rust: 32-26)Quarters: 18-11, 14-15, 19-19, 17-20Topscorers Oostende: Schwartz 13, Djordjevic 12, Buysschaert 11Topscorers Bergen: Barnes 20, Smith 18, Spencer 11 13:4113 uur 41. Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn. Rik Samaey.Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn.Rik Samaey 13:3513 uur 35. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”. Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet. “Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.” “Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.” “De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” .”Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet.”Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.””Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.””De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” 13:1913 uur 19.basketbal Oostende of Bergen pakt basketbaltitel: “Oostende lijkt gemaakt voor finales”alles weergeven basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement