Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry grijpt meteen de leiding in European Open in Hamburg

Thomas Detry grijpt meteen de leiding in European Open in Hamburg

22:1322 uur 13. Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”. Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.” “Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.” “Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” .Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.””Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.””Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” 22:0922 uur 09.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401140497603874826 22:0822 uur 08. Detry grijpt de macht in eerste ronde. Thomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding. Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats. Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats. .Detry grijpt de macht in eerste rondeThomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding.Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats.Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats.05-06-2021 05-06-2021. 15:2515 uur 25. Voor het eerst publiek sinds oktober 2019. Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. .Voor het eerst publiek sinds oktober 2019Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. 15:2515 uur 25. Toernooi verlaat en ander format. Door de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen. Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld. .Toernooi verlaat en ander formatDoor de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen.Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement