Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry grijpt meteen de leiding in European Open in Hamburg

Thomas Detry grijpt meteen de leiding in European Open in Hamburg

22:1322 uur 13. Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”. Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.” “Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.” “Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” .Detry: “Dit is echt een moeilijke golfbaan”Thomas Detry was uiteraard tevreden na zijn eerste ronde. “Dit is echt een moeilijke golfbaan. Het lijkt op de baan waar de majors op worden gespeeld”, zei Detry. “Het is een vergelijkbare benadering met de PGA Championship.””Je moet de bal op de fairways houden of je wordt afgestraft. Op een bepaalde manier is dat het soort golf dat me beter ligt. Ik heb het vaak moeilijk met gemakkelijke banen, waar je wordt gedwongen om birdies te maken om geen terrein te verliezen.””Het is een totaal andere benadering op deze golfbaan. Ik heb vandaag 12 fairways geraakt en daar ben ik best tevreden mee. Ik kijk uit naar de volgende dagen.” 22:0922 uur 09.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401140497603874826 22:0822 uur 08. Detry grijpt de macht in eerste ronde. Thomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding. Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats. Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats. .Detry grijpt de macht in eerste rondeThomas Detry heeft zijn start niet gemist in Hamburg. Hij mocht na de eerste ronde de beste score op zijn scorekaart invullen en staat alleen aan de leiding.Met een bogey, twee birdies en een dubbele bogey was zijn start nochtans wisselvallig, maar Detry pakte uit met 5 birdies op de laatste 6 holes. Goed voor een ronde van 68 slagen en de leidersplaats.Een viertal volgt op één slag van Detry. De Engelsman Paul Casey, de regerende kampioen, moest vrede nemen met een ronde van 75 slagen en de gedeelde 63e plaats.05-06-2021 05-06-2021. 15:2515 uur 25. Voor het eerst publiek sinds oktober 2019. Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. .Voor het eerst publiek sinds oktober 2019Hamburg wordt het eerste European Tour-golfevent sinds oktober waar weer toeschouwers mogen zijn, maar wel onderhevig aan een pak strenge coronamaatregelen. 15:2515 uur 25. Toernooi verlaat en ander format. Door de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen. Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld. .Toernooi verlaat en ander formatDoor de beslissing van de Duitse regering 2 weken geleden om Groot-Brittannië als virusvariantengebied te bestempelen – waardoor er een verplichte quarantaine van minstens 10 dagen buiten Brits grondgebied is voor spelers, caddies en entourage – zag de organisatie zich genoodzaakt om het toernooi te verlaten en het format te wijzigen.Niet dus van donderdag tot zondag, maar wel van zaterdag tot maandag. 3 dagen en 54 holes dus maar. Zo kan toch het sterke deelnemersveld behouden blijven met o.a. de Engelse titelverdediger Paul Casey en de Mexicaan Abraham Ancer, allebei in de top 20 van de wereld.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement