Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Red Lions maken korte metten met Spanje in 1e groepsmatch op EK

Red Lions maken korte metten met Spanje in 1e groepsmatch op EK

za 05 juni 2021 14:45 EK hockeyBelgië Spanje einde4205-06-2021 13:15 Op het EK hockey hebben de Red Lions een vrij vlotte zege geboekt tegen Spanje. België kwam op achterstand in zijn 1e EK-match, maar stapelde daarna de strafcorners op. Dankzij goals van Hendrickx, Boon (2x) en Charlier haalden de Lions het met 4-2. Goals: 7′ Basterra 0-1 10′ Hendrickx 1-1 (sc) 33′ Boon 2-1 (sc) 45′ Charlier 3-1 50′ Boon 4-1 (sc) 53′ Lleonart 4-2 (sc) Bekijk alle goals uit België-Spanje Heerlijke goal van Wegnez, Hendrickx en Boon verdelen strafcorners Voor de Red Lions is het EK de ultieme voorbereiding op de Olympische Spelen. Maar een topresultaat willen de Belgen in Amstelveen niet laten liggen. Spanje opende de score, net op het moment dat Charlier 2 minuten naar de kant moest met een groene kaart.    België versierde daarna de ene strafcorner na de andere. Hendrickx zette er eentje om, waardoor we bij 1-1 gingen rusten. Na de pauze zag Hendrickx een nieuwe strafcorner gestopt door een Spanjaard. In de herneming was ervaren rot Tom Boon wel bij de les. België kwam zo voor het eerst op voorsprong in de wedstrijd. Charlier sloeg op het einde van het 3e quarter aan het dribbelen en maakte het heerlijk af met een schot in de linkerhoek. Boon diepte de kloof uit tot 4-1 met een staalharde strafcorner. In de laatste minuten maakte Spanje er nog 4-2 van. , België – Spanje 14:4414 uur 44. Einde. De Red Lions hebben hun 1e zege te pakken op dit EK! .EindeDe Red Lions hebben hun 1e zege te pakken op dit EK! 14:4314 uur 43. We gaan de laatste minuut in. Verandert er nog iets aan de score? .We gaan de laatste minuut in. Verandert er nog iets aan de score? 14:4114 uur 41. Het spel is de laatste minuten een beetje verwaterd. Eddy Demarez.Het spel is de laatste minuten een beetje verwaterdEddy Demarez 14:3914 uur 39. Nog 5 minuten. De Belgen verdedigen een 2 punten-kloof. 5 minuten volhouden en de 1e zege op dit EK is een feit. .Nog 5 minutenDe Belgen verdedigen een 2 punten-kloof. 5 minuten volhouden en de 1e zege op dit EK is een feit. 14:3714 uur 37. Spanje zet met strafcorner de 4-2 op het bord.Spanje zet met strafcorner de 4-2 op het bord 14:3614 uur 36. GOAL: 4-2. Denayer tikt de stick van een tegenstander aan. Strafcorner voor de Spanjaarden, die de 4-2 op het bord zetten. .GOAL: 4-2Denayer tikt de stick van een tegenstander aan. Strafcorner voor de Spanjaarden, die de 4-2 op het bord zetten. 14:3414 uur 34. Ook defensief staat de organisatie op punt bij de Red Lions. Spanje zoekt naar gaatjes, maar vindt die niet. .Ook defensief staat de organisatie op punt bij de Red Lions. Spanje zoekt naar gaatjes, maar vindt die niet. 14:3314 uur 33. Boon maakt er met zijn tweede van de wedstrijd 4-1 van.Boon maakt er met zijn tweede van de wedstrijd 4-1 van 14:3214 uur 32. GOAL: 4-1 voor België. Tom Boon zet België op rozen met een goal na strafcorner. Zijn 2e doelpunt in deze wedstrijd, de buit lijkt binnen voor de Lions. .GOAL: 4-1 voor BelgiëTom Boon zet België op rozen met een goal na strafcorner. Zijn 2e doelpunt in deze wedstrijd, de buit lijkt binnen voor de Lions. 14:3014 uur 30. Wegnez toont een blauwe plek op zijn bovenbeen, het gevolg van een te hoge Spaanse strafcorner. De Lions zijn waakzaam, want Spanje maakt jacht op een nieuwe strafcorner. .Wegnez toont een blauwe plek op zijn bovenbeen, het gevolg van een te hoge Spaanse strafcorner. De Lions zijn waakzaam, want Spanje maakt jacht op een nieuwe strafcorner. 14:2914 uur 29. Strafcorner van Spanje gaat te hoog op het bovenbeen van Wegner.Strafcorner van Spanje gaat te hoog op het bovenbeen van Wegner 14:2514 uur 25. Laatste quarter. De Red Lions moeten hun bonus nog 15 minuten vasthouden of uitbouwen. Spartelt Spanje nog tegen in het laatste quarter? .Laatste quarterDe Red Lions moeten hun bonus nog 15 minuten vasthouden of uitbouwen. Spartelt Spanje nog tegen in het laatste quarter? 14:2214 uur 22. Charlier maakt het schitterend af met schot in de linkerhoek: 3-1!Charlier maakt het schitterend af met schot in de linkerhoek: 3-1! 14:2114 uur 21. GOAL: 3-1 voor België. Na een schitterende pass van Van Doren gaat Charlier dribbelen in de zone van de waarheid. De Red Lion maakt het schitterend af met een schot in de linkerhoek. .GOAL: 3-1 voor BelgiëNa een schitterende pass van Van Doren gaat Charlier dribbelen in de zone van de waarheid. De Red Lion maakt het schitterend af met een schot in de linkerhoek. 14:1914 uur 19. De Lions proberen de Spanjaarden tureluurs te maken door snel rond te tikken. Diepen Boon en co de kloof nog uit voor het laatste quarter? .De Lions proberen de Spanjaarden tureluurs te maken door snel rond te tikken. Diepen Boon en co de kloof nog uit voor het laatste quarter? 14:1814 uur 18. Boon geraakt niet voorbij de Spaanse doelman.Boon geraakt niet voorbij de Spaanse doelman 14:1714 uur 17. We naderen het einde van het 3e quarter. Tom Boon haalt nog eens uit, maar geraakt niet voorbij de Spaanse doelman. .We naderen het einde van het 3e quarter. Tom Boon haalt nog eens uit, maar geraakt niet voorbij de Spaanse doelman. 14:1514 uur 15. Vanasch duldt de bal niet voorbij zich.Vanasch duldt de bal niet voorbij zich 14:1314 uur 13. Vanasch houdt Lions overeind. Alarmfase rood in de Belgische defensie. De Spanjaarden versieren een strafcorner, Vanasch staat pal. Ook in de herneming duldt Vanasch de bal niet voorbij zich. .Vanasch houdt Lions overeindAlarmfase rood in de Belgische defensie. De Spanjaarden versieren een strafcorner, Vanasch staat pal. Ook in de herneming duldt Vanasch de bal niet voorbij zich. 14:1214 uur 12. Spaanse doelwachter schudt geweldige save uit zijn mouw.Spaanse doelwachter schudt geweldige save uit zijn mouwalles weergeven Red Lions EK hockey hockey taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement