Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Nog 2 keer winnen en het Belgische 3×3-team gaat naar Tokio

Nog 2 keer winnen en het Belgische 3×3-team gaat naar Tokio

vr 04 juni 2021 20:34 De 3×3 Belgian Lions proberen zich dit weekend in Debrecen te plaatsen voor de Olympische Spelen. Zien we de Belgische mannen straks terug in Tokio? We volgen het hier op de voet. , Olympisch kwalificatietoernooi in Debrecen 21:2221 uur 22.Rafael Bogaerts in actie tegen Slovenië. 20:5520 uur 55.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400888387905769477 20:3420 uur 34. Slovenië – België 18-20. Het Belgische 3×3-team wint opnieuw en stoot daardoor rechtstreeks door naar de halve finales in Debrecen. In match 2 klopten de Lions Slovenië met 20-18. Tot 10-10 ging het gelijkop. Daarna liepen Nick Celis en zijn collega's weg van hun uitdagers. Zondagavond komen ze weer in actie, tegen een winnaar uit de tussenronde. .Slovenië – België 18-20Het Belgische 3×3-team wint opnieuw en stoot daardoor rechtstreeks door naar de halve finales in Debrecen.In match 2 klopten de Lions Slovenië met 20-18. Tot 10-10 ging het gelijkop. Daarna liepen Nick Celis en zijn collega’s weg van hun uitdagers.Zondagavond komen ze weer in actie, tegen een winnaar uit de tussenronde. 20:3320 uur 33.Thibaut Vervoort met de vrijworp. 18:2818 uur 28. Oekraïne – België 14-19. De Belgian Lions beginnen prima in Hongarije. Oekraïne gaat meteen voor de bijl: 14-19. Straks volgt wellicht een zwaardere opdracht tegen Slovenië. .Oekraïne – België 14-19De Belgian Lions beginnen prima in Hongarije. Oekraïne gaat meteen voor de bijl: 14-19. Straks volgt wellicht een zwaardere opdracht tegen Slovenië. 18:2818 uur 28.Thierry Mariën maakt zich op voor een vrijworp. 18:25Oekraïne met het blok:. 18 uur 25.Oekraïne met het blok:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140084783022318387504-06-2021 04-06-2021. 14:3914 uur 39. Toernooi van de laatste kans. In Debrecen wordt dit weekend het laatste ticket voor de Olympische Spelen uitgedeeld. Aan het toernooi mogen enkel landen deelnemen die in 2012 en 2016 geen basketbalteam hadden op de Spelen. De Belgische mannen zitten in een poule met Oekraïne en Slovenië. De twee groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finales, de nummers 2 en 3 spelen barrages. De winnaar van het toernooi mag naar Tokio. .Toernooi van de laatste kansIn Debrecen wordt dit weekend het laatste ticket voor de Olympische Spelen uitgedeeld. Aan het toernooi mogen enkel landen deelnemen die in 2012 en 2016 geen basketbalteam hadden op de Spelen.De Belgische mannen zitten in een poule met Oekraïne en Slovenië. De twee groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finales, de nummers 2 en 3 spelen barrages. De winnaar van het toernooi mag naar Tokio. 14:3714 uur 37.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1399068650934521856 14:3714 uur 37.basketbal Sterke 3×3 Lions kloppen de wereldkampioen, maar moeten toch naar huis Olympische Spelen basketbal Belgian Lions taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement