Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Martinez: “De Bruyne onderging vandaag operatie, maar sluit maandag aan”

Martinez: “De Bruyne onderging vandaag operatie, maar sluit maandag aan”

za 05 juni 2021 13:59 Het aftellen kan nu écht beginnen. Over exact één week beginnen de Rode Duivels aan het EK met de eerste groepsmatch tegen Rusland. Morgen staat de laatste grote test op het programma tegen vice-wereldkampioen Kroatië. Om 14u15 blikken bondscoach Roberto Martinez en Toby Alderweireld vooruit. , Fase per fase 15:0215 uur 02. “Dit Kroatië is beter dan in WK-finale van 3 jaar geleden”. 3 jaar geleden stond Kroatië nog in de WK-finale tegen Frankrijk. Wat is er veranderd sinds toen? “Ik denk dat ze zelfs sterker zijn geworden”, verrast Martinez. “Wat er veranderd is, is de perceptie rond de ploeg. Tegenstanders behandelen ze nu als het team dat in de WK-finale stond. Maar als je ze goed analyseert, is de ploeg beter geworden.” .”Dit Kroatië is beter dan in WK-finale van 3 jaar geleden”3 jaar geleden stond Kroatië nog in de WK-finale tegen Frankrijk. Wat is er veranderd sinds toen? “Ik denk dat ze zelfs sterker zijn geworden”, verrast Martinez. “Wat er veranderd is, is de perceptie rond de ploeg. Tegenstanders behandelen ze nu als het team dat in de WK-finale stond. Maar als je ze goed analyseert, is de ploeg beter geworden.” 14:5814 uur 58. Eden is gelukkig. Nu is het zaak om vertrouwen op te bouwen. Sessie per sessie en match per match. Roberto Martinez.Eden is gelukkig. Nu is het zaak om vertrouwen op te bouwen. Sessie per sessie en match per match.Roberto Martinez 14:5214 uur 52. Over Hazard: “Fysiek en medisch is hij klaar”. Nog een andere Duivel waar vraagtekens achter de naam staan is Eden Hazard. “Hij heeft gisteren op training heel goed gewerk”, aldus Martinez. “Ik voel dat hij fit is voor morgen. Maar op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we hem in de wedstrijd brengen. Ik denk niet dat hij zal starten, maar wellicht wel de match beëindigen. Fysiek en medisch is hij klaar.” .Over Hazard: “Fysiek en medisch is hij klaar”Nog een andere Duivel waar vraagtekens achter de naam staan is Eden Hazard. “Hij heeft gisteren op training heel goed gewerk”, aldus Martinez. “Ik voel dat hij fit is voor morgen. Maar op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we hem in de wedstrijd brengen. Ik denk niet dat hij zal starten, maar wellicht wel de match beëindigen. Fysiek en medisch is hij klaar.” 14:4914 uur 49. Martinez over Kroatië: “Een heel competitief team”. “We moeten morgen tonen dat we een stap zetten in onze voorbereiding. Griekenland was noodzakelijke match in vele aspecten. Morgen treffen we een ander soort team. Een heel competitieve ploeg, die 2e eindigde op WK. Met enorm veel kwaliteit op het middenveld en snelheid. Het wordt een goede wedstrijd om de scherpte en concentratie aan te scherpen.” .Martinez over Kroatië: “Een heel competitief team””We moeten morgen tonen dat we een stap zetten in onze voorbereiding. Griekenland was noodzakelijke match in vele aspecten. Morgen treffen we een ander soort team. Een heel competitieve ploeg, die 2e eindigde op WK. Met enorm veel kwaliteit op het middenveld en snelheid. Het wordt een goede wedstrijd om de scherpte en concentratie aan te scherpen.” 14:4114 uur 41. “Misschien kan Kevin zonder bescherming spelen”. Martinez geeft verdere toelichting bij de ingreep bij De Bruyne: “Het was een operatie om de structuur van de oogkas op lange termijn veilig te stellen, zodat er later geen “issues” optreden. Maar het gaat nu goed met hem. Hij kan niet wachten om opnieuw op het veld te staan. Het is overigens geen operatie, die maar 20 minuten duurde, waar je lang van moet herstellen. Integendeel. Daardoor zal hij wellicht zonder bescherming kunnen spelen.” .”Misschien kan Kevin zonder bescherming spelen”Martinez geeft verdere toelichting bij de ingreep bij De Bruyne: “Het was een operatie om de structuur van de oogkas op lange termijn veilig te stellen, zodat er later geen “issues” optreden. Maar het gaat nu goed met hem. Hij kan niet wachten om opnieuw op het veld te staan. Het is overigens geen operatie, die maar 20 minuten duurde, waar je lang van moet herstellen. Integendeel. Daardoor zal hij wellicht zonder bescherming kunnen spelen.” 14:3914 uur 39. Martinez: “De Bruyne onderging vandaag operatie, maar sluit maandag aan”. Het is de beurt aan Roberto Martinez. Die opent zijn persconferentie meteen met nieuws. “Na een evaluatie gisteren bleek dat Kevin De Bruyne een operatie moest ondergaan voor zijn blessures. Die vond vandaag plaats en verliep goed. Hij sluit maandag aan bij de groep zoals voorzien was.” .Martinez: “De Bruyne onderging vandaag operatie, maar sluit maandag aan”Het is de beurt aan Roberto Martinez. Die opent zijn persconferentie meteen met nieuws. “Na een evaluatie gisteren bleek dat Kevin De Bruyne een operatie moest ondergaan voor zijn blessures. Die vond vandaag plaats en verliep goed. Hij sluit maandag aan bij de groep zoals voorzien was.” 14:3514 uur 35. “Het ergste scenario is dat ik Martinez nergens als coach zou hebben”. Een journalist vraagt wat Alderweireld ervan zou vinden mocht bondscoach Roberto Martinez naar Tottenham getrokken zijn. “Ik kan alleen ongelofelijke dingen zeggen over hem. (lacht) Het ergste zou zijn dat de bondscoach niet naar Tottenham zou komen én niet bij de nationale ploeg aanwezig was. Ik ben sowieso blij als hij één van de twee doet.” .”Het ergste scenario is dat ik Martinez nergens als coach zou hebben”Een journalist vraagt wat Alderweireld ervan zou vinden mocht bondscoach Roberto Martinez naar Tottenham getrokken zijn. “Ik kan alleen ongelofelijke dingen zeggen over hem. (lacht) Het ergste zou zijn dat de bondscoach niet naar Tottenham zou komen én niet bij de nationale ploeg aanwezig was. Ik ben sowieso blij als hij één van de twee doet.” 14:3414 uur 34. Over de laatste test tegen Kroatië. “Kroatië is een toptegenstander”, oordeelt Alderweireld.”Ze hebben de voorbije jaren uitstekende resultaten neergezet. Het is een ervaren groep. Ons spel zal beter moeten zijn dan tegen Griekenland. Er zal kwaliteit getoond moeten worden op het veld.” .Over de laatste test tegen Kroatië”Kroatië is een toptegenstander”, oordeelt Alderweireld.”Ze hebben de voorbije jaren uitstekende resultaten neergezet. Het is een ervaren groep. Ons spel zal beter moeten zijn dan tegen Griekenland. Er zal kwaliteit getoond moeten worden op het veld.” 14:3114 uur 31. Is de verdediging van de Duivels beter dan 3 jaar geleden? “De naam van Vincent Kompany komt vaak terug – hij is er nu niet meer bij. Maar we speelden veel meer matchen zonder Vincent dan met hem. We hebben sowieso een stukje ervaring gewonnen. Waardoor we niet panikeren als het iets minder gaat, maar ook niet vooraan de stoet staan als het goed gaat.” .Is de verdediging van de Duivels beter dan 3 jaar geleden?”De naam van Vincent Kompany komt vaak terug – hij is er nu niet meer bij. Maar we speelden veel meer matchen zonder Vincent dan met hem. We hebben sowieso een stukje ervaring gewonnen. Waardoor we niet panikeren als het iets minder gaat, maar ook niet vooraan de stoet staan als het goed gaat.” 14:2614 uur 26. “Als team moeten we beter staan op sommige momenten”. Wat zijn nog de werkpunten voor de Rode Duivels één week voor het EK? “De balcirculatie is nog niet goed genoeg”, vindt Alderweireld. “We slikten ook een doelpunt op een stilstaande fase. Daarnaast moeten we als team soms ook beter staan op sommige momenten.” .”Als team moeten we beter staan op sommige momenten”Wat zijn nog de werkpunten voor de Rode Duivels één week voor het EK? “De balcirculatie is nog niet goed genoeg”, vindt Alderweireld. “We slikten ook een doelpunt op een stilstaande fase. Daarnaast moeten we als team soms ook beter staan op sommige momenten.” 14:2314 uur 23. “Voel me steeds beter na corona-vaccin”. De klassieke openingsvraag: hoe voelt Toby Alderweireld zich? “Ik heb het seizoen goed afgesloten met Tottenham. Dan had ik even rust en heb ik het corona-vaccin genomen. De eerste dagen waren wat onwennig, omdat je niet weet hoe je je gaat voelen, maar een week later begin ik me steeds beter te voelen.” .”Voel me steeds beter na corona-vaccin”De klassieke openingsvraag: hoe voelt Toby Alderweireld zich? “Ik heb het seizoen goed afgesloten met Tottenham. Dan had ik even rust en heb ik het corona-vaccin genomen. De eerste dagen waren wat onwennig, omdat je niet weet hoe je je gaat voelen, maar een week later begin ik me steeds beter te voelen.” 14:1614 uur 16. Toby Alderweireld neemt als eerste het woord. De persconferentie kan – met enige vertraging – beginnen. Toby Alderweireld neemt als eerste het woord. .Toby Alderweireld neemt als eerste het woordDe persconferentie kan – met enige vertraging – beginnen. Toby Alderweireld neemt als eerste het woord. 13:52Nog even nagenieten van de heerlijke openingsgoal van de Rode Duivels tegen Griekenland. Morgen nog eens herhalen tegen Kroatië? 13 uur 52.Nog even nagenieten van de heerlijke openingsgoal van de Rode Duivels tegen Griekenland. Morgen nog eens herhalen tegen Kroatië?Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1401129876518801408 12:3112 uur 31. Roberto Martinez en Toby Alderweireld staan straks pers te woord. Begint u ook al af te tellen? Over exact één week beginnen de Rode Duivels aan het EK tegen Rusland. Morgen staat de laatste grote test op het programma tegen vice-wereldkampioen Kroatië. Roberto Martinez en Toby Alderweireld blikken om 14u15 vooruit .  Straks kunt u hier alles live volgen. .Roberto Martinez en Toby Alderweireld staan straks pers te woordBegint u ook al af te tellen? Over exact één week beginnen de Rode Duivels aan het EK tegen Rusland. Morgen staat de laatste grote test op het programma tegen vice-wereldkampioen Kroatië. Roberto Martinez en Toby Alderweireld blikken om 14u15 vooruit. Straks kunt u hier alles live volgen.05-06-2021 05-06-2021. 17:3017 uur 30.EK voetbal 2020 Wanneer krijgt Witsel groen licht voor het EK? “Als hij op 11 juni met de groep traint” 17:0517 uur 05. Roberto Martinez over zijn geblesseerde internationals:. Eden Hazard: “Ik verwacht hem zondag niet in de basis tegen Kroatië. En als hij niet speelt, hebben we nog een kleine week om hem fit te krijgen. Eden kan ook op zijn talent teren en groeien in het toernooi. Daar heeft hij de nodige ervaring voor. Belangrijk is dat hij zich amuseert.” Kevin De Bruyne: “Zijn situatie is onveranderd. Over hem kan ik geen update geven.” Axel Witsel: “Op vrijdag 11 juni (een dag voor de EK-match tegen Rusland, red.) verwachten we dat hij met de groep kan meetrainen. Dan krijgt Axel groen licht voor het toernooi. Ik heb geen glazen bol, maar ik vind het wel realistisch. Het ziet er goed uit. .Roberto Martinez over zijn geblesseerde internationals:Eden Hazard: “Ik verwacht hem zondag niet in de basis tegen Kroatië. En als hij niet speelt, hebben we nog een kleine week om hem fit te krijgen. Eden kan ook op zijn talent teren en groeien in het toernooi. Daar heeft hij de nodige ervaring voor. Belangrijk is dat hij zich amuseert.”Kevin De Bruyne: “Zijn situatie is onveranderd. Over hem kan ik geen update geven.”Axel Witsel: “Op vrijdag 11 juni (een dag voor de EK-match tegen Rusland, red.) verwachten we dat hij met de groep kan meetrainen. Dan krijgt Axel groen licht voor het toernooi. Ik heb geen glazen bol, maar ik vind het wel realistisch. Het ziet er goed uit. 17:0417 uur 04.De hamvraag in het basiskamp van de Rode Duivels: haalt Axel Witsel het EK? 17:0317 uur 03. Het spel van vraag en antwoord is afgelopen. De bondscoach verlaat de persconferentie van vandaag. .Het spel van vraag en antwoord is afgelopen. De bondscoach verlaat de persconferentie van vandaag. 17:0217 uur 02. Tegen Lukaku spelen nu, is niet meer hetzelfde als 3 jaar geleden. Hij creëert op die manier wel extra ruimte. Daar moeten we gebruik van maken. Roberto Martinez.Tegen Lukaku spelen nu, is niet meer hetzelfde als 3 jaar geleden. Hij creëert op die manier wel extra ruimte. Daar moeten we gebruik van maken.Roberto Martinez 17:0017 uur .Roberto Martinez zoals we hem kennen: goedgemutst.alles weergeven EK voetbal 2020 Rode Duivels voetbal België taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement