Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje

VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje

do 03 juni 2021 19:53 Spanje Onder-21 Portugal Onder-21 einde0132' – Geel – Rafael Leão90+1' – Verv. Fábio Vieira door Pedro Pereira83' – Verv. Gonzalo Villar door Abel Ruiz81' – Own goal – Jorge Cuenca (0 – 1)77' – Verv. Manu García door Oihan Sancet67' – Verv. Brahim Díaz door Yéremi Pino66' – Verv. Dany Mota door Jota66' – Verv. Daniel Braganca door Romário Baró65' – Verv. Rafael Leão door Tiago Tomás58' – Geel – Brahim Díaz52' – Verv. Gedson Fernandes door Florentino LuísEuropees Kampioenschap Onder-21Halve finale03-06-2021 18:0181'Jorge Cuenca0 – 1 Spanje zal dit jaar het Europees kampioenschap voor -21-jarigen niet winnen. In de halve finales werd de titelverdediger afgestopt door buurland Portugal. Of door verdediger Cuenca: hij devieerde een voorzet in eigen doel. De jonge Spanjaarden voerden de regie in het Iberische duel, maar één ding ontbrak: een doelpunt. Net na de rust mikte Cucurella op de paal.   Tien minuten voor tijd vloog de bal er wel in, maar niet in het juiste doel. De jonge verdediger Cuenca devieerde een voorzet van Vieira voorbij zijn eigen keeper Fernandez.   Een flinke opsteker voor Portugal, dat het knap lastig had. Een grote tegenvaller voor Spanje, dat al 5 keer het jongerenkampioenschap won.   Om 21 uur is het aan Nederland en Duitsland. Bij de Mannschaft staat Lukas Nmecha (Anderlecht) in de spits. VIDEO: Het enige (en eigen) doelpunt van de match Lees ook: eindeNED12DUI EK voetbal U21 VIDEO: Nmecha helpt Duitsland voorbij Nederland naar EK-finale Fase per fase 90+11' tweede helfttweede helft, minuut 101 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Portugal Onder-21, Pedro Pereira erin, Fábio Vieira eruitwisselFábio VieiraPedro PereiraPortugal Onder-21 84'tweede helft, minuut 84. Portugese beloften komen op 0-1 tegen Spanje na ongelukkig afgeweken bal.Portugese beloften komen op 0-1 tegen Spanje na ongelukkig afgeweken bal 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Spanje Onder-21, Abel Ruiz erin, Gonzalo Villar eruitwisselGonzalo VillarAbel RuizSpanje Onder-21 81'Goal voor Portugal Onder-21. Jorge Cuenca scoort ongelukkig in eigen doel. tweede helft, minuut 81.Doelpunt voor Portugal Onder-21 Goal voor Portugal Onder-21. Jorge Cuenca scoort ongelukkig in eigen doel. 81'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 81 door Jorge Cuenca van Portugal Onder-21. 0, 1.own goalSpanje Onder-21 Portugal Onder-21 einde01Jorge CuencaPortugal Onder-21 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Spanje Onder-21, Oihan Sancet erin, Manu García eruitwisselManu GarcíaOihan SancetSpanje Onder-21 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Spanje Onder-21, Yéremi Pino erin, Brahim Díaz eruitwisselBrahim DíazYéremi PinoSpanje Onder-21 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Portugal Onder-21, Jota erin, Dany Mota eruitwisselDany Mota JotaPortugal Onder-21 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Portugal Onder-21, Romário Baró erin, Daniel Braganca eruitwisselDaniel BragancaRomário BaróPortugal Onder-21 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Portugal Onder-21, Tiago Tomás erin, Rafael Leão eruitwisselRafael LeãoTiago TomásPortugal Onder-21 58'Gele kaart voor Brahim Díaz van Spanje Onder-21 tijdens tweede helft, minuut 58Brahim DíazSpanje Onder-21 52'tweede helft, minuut 52. Vervanging bij Portugal Onder-21, Florentino Luís erin, Gedson Fernandes eruitwisselGedson FernandesFlorentino LuísPortugal Onder-21 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 18:47rust, 18 uur 47. Vervanging bij Spanje Onder-21, Juan Miranda erin, Bryan Gil eruitwisselBryan GilJuan MirandaSpanje Onder-21 45+2'  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement