Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje

VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje

do 03 juni 2021 19:53 Spanje Onder-21 Portugal Onder-21 einde0132' – Geel – Rafael Leão90+1' – Verv. Fábio Vieira door Pedro Pereira83' – Verv. Gonzalo Villar door Abel Ruiz81' – Own goal – Jorge Cuenca (0 – 1)77' – Verv. Manu García door Oihan Sancet67' – Verv. Brahim Díaz door Yéremi Pino66' – Verv. Dany Mota door Jota66' – Verv. Daniel Braganca door Romário Baró65' – Verv. Rafael Leão door Tiago Tomás58' – Geel – Brahim Díaz52' – Verv. Gedson Fernandes door Florentino LuísEuropees Kampioenschap Onder-21Halve finale03-06-2021 18:0181'Jorge Cuenca0 – 1 Spanje zal dit jaar het Europees kampioenschap voor -21-jarigen niet winnen. In de halve finales werd de titelverdediger afgestopt door buurland Portugal. Of door verdediger Cuenca: hij devieerde een voorzet in eigen doel. De jonge Spanjaarden voerden de regie in het Iberische duel, maar één ding ontbrak: een doelpunt. Net na de rust mikte Cucurella op de paal.   Tien minuten voor tijd vloog de bal er wel in, maar niet in het juiste doel. De jonge verdediger Cuenca devieerde een voorzet van Vieira voorbij zijn eigen keeper Fernandez.   Een flinke opsteker voor Portugal, dat het knap lastig had. Een grote tegenvaller voor Spanje, dat al 5 keer het jongerenkampioenschap won.   Om 21 uur is het aan Nederland en Duitsland. Bij de Mannschaft staat Lukas Nmecha (Anderlecht) in de spits. VIDEO: Het enige (en eigen) doelpunt van de match Lees ook: eindeNED12DUI EK voetbal U21 VIDEO: Nmecha helpt Duitsland voorbij Nederland naar EK-finale Fase per fase 90+11' tweede helfttweede helft, minuut 101 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Portugal Onder-21, Pedro Pereira erin, Fábio Vieira eruitwisselFábio VieiraPedro PereiraPortugal Onder-21 84'tweede helft, minuut 84. Portugese beloften komen op 0-1 tegen Spanje na ongelukkig afgeweken bal.Portugese beloften komen op 0-1 tegen Spanje na ongelukkig afgeweken bal 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Spanje Onder-21, Abel Ruiz erin, Gonzalo Villar eruitwisselGonzalo VillarAbel RuizSpanje Onder-21 81'Goal voor Portugal Onder-21. Jorge Cuenca scoort ongelukkig in eigen doel. tweede helft, minuut 81.Doelpunt voor Portugal Onder-21 Goal voor Portugal Onder-21. Jorge Cuenca scoort ongelukkig in eigen doel. 81'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 81 door Jorge Cuenca van Portugal Onder-21. 0, 1.own goalSpanje Onder-21 Portugal Onder-21 einde01Jorge CuencaPortugal Onder-21 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Spanje Onder-21, Oihan Sancet erin, Manu García eruitwisselManu GarcíaOihan SancetSpanje Onder-21 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Spanje Onder-21, Yéremi Pino erin, Brahim Díaz eruitwisselBrahim DíazYéremi PinoSpanje Onder-21 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Portugal Onder-21, Jota erin, Dany Mota eruitwisselDany Mota JotaPortugal Onder-21 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Portugal Onder-21, Romário Baró erin, Daniel Braganca eruitwisselDaniel BragancaRomário BaróPortugal Onder-21 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Portugal Onder-21, Tiago Tomás erin, Rafael Leão eruitwisselRafael LeãoTiago TomásPortugal Onder-21 58'Gele kaart voor Brahim Díaz van Spanje Onder-21 tijdens tweede helft, minuut 58Brahim DíazSpanje Onder-21 52'tweede helft, minuut 52. Vervanging bij Portugal Onder-21, Florentino Luís erin, Gedson Fernandes eruitwisselGedson FernandesFlorentino LuísPortugal Onder-21 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 18:47rust, 18 uur 47. Vervanging bij Spanje Onder-21, Juan Miranda erin, Bryan Gil eruitwisselBryan GilJuan MirandaSpanje Onder-21 45+2'  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement