Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Driepunter van Mwema levert Oostende nipte zege op in game 1

Driepunter van Mwema levert Oostende nipte zege op in game 1

do 03 juni 2021 21:54 Wie wint de EuroMillions Basketball League? Wordt het de 10e titel op een rij voor Oostende of de eerste voor uitdager Bergen? Volg de finale hier op de voet. , Finale play-offs 22:5522 uur 55. De ervaring heeft het verschil gemaakt. Spelers zoals Mwema, Djordjevic en Schwartz weten hoe ze het moeten aanpakken in een finale. Oostende is favoriet, maar we zullen er opnieuw staan in de 2e match. Thierry Wilquin (manager Bergen).De ervaring heeft het verschil gemaakt. Spelers zoals Mwema, Djordjevic en Schwartz weten hoe ze het moeten aanpakken in een finale. Oostende is favoriet, maar we zullen er opnieuw staan in de 2e match.Thierry Wilquin (manager Bergen) 22:4922 uur 49. Ruim verslag van de eerste match in de basketfinale tussen Oostende en Bergen.Ruim verslag van de eerste match in de basketfinale tussen Oostende en Bergen 22:4522 uur 45. Het zag er even niet goed uit, maar we zijn rustig gebleven. Defensief draaide het, maar offensief liep het stroef. We zullen op zoek moeten naar oplossingen voor de volgende matchen, want “a walk in the park” wordt het zeker niet. Jean-Marc Mwema (Oostende).Het zag er even niet goed uit, maar we zijn rustig gebleven. Defensief draaide het, maar offensief liep het stroef. We zullen op zoek moeten naar oplossingen voor de volgende matchen, want “a walk in the park” wordt het zeker niet.Jean-Marc Mwema (Oostende) 22:1722 uur 17. Verslag van Oostende-Bergen.Verslag van Oostende-Bergen 21:5421 uur 54. Oostende wint met veel moeite match 1. De eerste finalematch is uitgedraaid op een zege voor Oostende. Geen verrassing, al heeft de titelverdediger er flink voor moeten knokken. Een driepunter van Mwema op 16 seconden van het einde maakte het verschil. Daar had Bergen niet van terug. Bij de rust leek er geen vuiltje aan de lucht aan de kust (32-26), maar na een stevige counter van Bergen was Oostende toch op achtervolgen aangewezen (55-61). Een jumper en twee driepunters brachten Oostende weer op gelijke hoogte (63-63). Daarna ontpopte de Belgische international Mwema zich met een driepunter tot matchwinnaar. .Oostende wint met veel moeite match 1De eerste finalematch is uitgedraaid op een zege voor Oostende. Geen verrassing, al heeft de titelverdediger er flink voor moeten knokken.Een driepunter van Mwema op 16 seconden van het einde maakte het verschil. Daar had Bergen niet van terug.Bij de rust leek er geen vuiltje aan de lucht aan de kust (32-26), maar na een stevige counter van Bergen was Oostende toch op achtervolgen aangewezen (55-61).Een jumper en twee driepunters brachten Oostende weer op gelijke hoogte (63-63). Daarna ontpopte de Belgische international Mwema zich met een driepunter tot matchwinnaar. 21:5321 uur 53.Belgian Lion Jean-Marc Mwema trekt Oostende over de streep in game 1. 21:5321 uur 53.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400539072616087554 21:5221 uur 52.Auston Barnes maakt 20 punten voor Bergen. 21:5021 uur 50. Oostende – Bergen 68-65 (rust: 32-26). Quarters: 18-11, 14-15, 19-19, 17-20 Topscorers Oostende: Schwartz 13, Djordjevic 12, Buysschaert 11 Topscorers Bergen: Barnes 20, Smith 18, Spencer 11 .Oostende – Bergen 68-65 (rust: 32-26)Quarters: 18-11, 14-15, 19-19, 17-20Topscorers Oostende: Schwartz 13, Djordjevic 12, Buysschaert 11Topscorers Bergen: Barnes 20, Smith 18, Spencer 11 13:4113 uur 41. Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn. Rik Samaey.Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn.Rik Samaey 13:3513 uur 35. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”. Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet. “Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.” “Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.” “De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” .”Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet.”Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.””Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.””De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” 13:1913 uur 19.basketbal Oostende of Bergen pakt basketbaltitel: “Oostende lijkt gemaakt voor finales” 13:1913 uur 19.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140036581045194342703-06-2021 03-06-2021. 13:5013 uur 50.basketbal Play-offs: Bergen wordt de uitdager van Oostende in de finale basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement