Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

“Voor basketbal zou het goed zijn dat Oostendse hegemonie doorbroken wordt”

“Voor basketbal zou het goed zijn dat Oostendse hegemonie doorbroken wordt”

do 03 juni 2021 13:53 Oostende en Bergen, de beste twee teams uit de reguliere competitie, vechten onder elkaar uit wie kampioen wordt in de EuroMillions Basketball League. Wordt het de tiende titel op rij voor Oostende of de eerste voor Bergen? We volgen het hier. , Finale play-offs 13:4113 uur 41. Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn. Rik Samaey.Voor het basketbal zou het goed zijn dat de hegemonie van Oostende doorbroken wordt, al zullen ze dat aan de kust niet graag horen. Bergen kan dat, maar zal dan 100 procent moeten zijn.Rik Samaey 13:3513 uur 35. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”. Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet. “Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.” “Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.” “De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” .”Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen”Met Oostende en Bergen staan de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Voor tienvoudig Speler van het Jaar Rik Samaey is Oostende ook nu weer de favoriet.”Ik denk dat het 3-1 zal worden, maar het zal niet van een leien dakje lopen”, meent Samaey. “Oostende zal zijn handen vol hebben met Bergen.””Oostende heeft wat langer kunnen rusten, maar Bergen zit in de flow en heeft toch ook 72 uur kunnen rusten. Dat mag dus geen excuus zijn.””De kern van Oostende is ook breder. Ze hebben 12 spelers die het verschil kunnen maken. Bij Bergen zijn er toch maar 7 spelers die je kunt gebruiken als het erom spant. Oostende is dus de favoriet.” 13:1913 uur 19.basketbal Oostende of Bergen pakt basketbaltitel: “Oostende lijkt gemaakt voor finales” 13:1913 uur 19.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140036581045194342703-06-2021 03-06-2021. 13:5013 uur 50.basketbal Play-offs: Bergen wordt de uitdager van Oostende in de finale basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement