Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Nmecha helpt Duitsland aan goal in minuut 1

LIVESTREAM: Nmecha helpt Duitsland aan goal in minuut 1

do 03 juni 2021 21:02 Nederland Onder-21 Duitsland Onder-21 nuEuropees Kampioenschap Onder-21Halve finale03-06-2021 21:00 Op het EK voor beloften klopte Nederland in de kwartfinales topfavoriet Frankrijk, Duitsland vloerde Denemarken na penalty’s. Bekijk de aantrekkelijke halve finale op deze pagina met livestream. Fase per fase 20:55vooraf, 20 uur 55. Livestream. Kijk op deze pagina naar de interland. Geert Heremans verzorgt het commentaar. .LivestreamKijk op deze pagina naar de interland. Geert Heremans verzorgt het commentaar. 20:19Het team van de Duitsers, met Anderlecht-speler Lukas Nmecha:. vooraf, 20 uur 19.Het team van de Duitsers, met Anderlecht-speler Lukas Nmecha:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400509333041987590 20:18De opstelling van Nederland:. vooraf, 20 uur 18.De opstelling van Nederland:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400508831344513027 20:16vooraf, 20 uur 16.EK voetbal U21 VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje 16:16vooraf, 16 uur 16.EK voetbal U21 Noa Lang mist de eindronde van het EK U21 met hamstringblessure 09:23vooraf, 09 uur 23.EK voetbal U21 Jong Oranje ontmoet scorende Lukas Nmecha in halve finales EK U2109:23 – VoorafVooraf, 09 uur 23 Opstelling Nederland Onder-21. Justin Bijlow, Jordan Teze, Perr Schuurs, Sven Botman, Tyrell Malacia, Abdou Harroui, Dani de Wit, Ferdi Kadioglu, Calvin Stengs, Myron Boadu, Justin KluivertOpstelling Nederland Onder-21Justin Bijlow, Jordan Teze, Perr Schuurs, Sven Botman, Tyrell Malacia, Abdou Harroui, Dani de Wit, Ferdi Kadioglu, Calvin Stengs, Myron Boadu, Justin Kluivert Opstelling Duitsland Onder-21. Finn Dahmen, Ridle Baku, Amos Pieper, Nico Schlotterbeck, David Raum, Niklas Dorsch, Salih Özcan, Arne Maier, Florian Wirtz, Lukas Nmecha, Mërgim BerishaOpstelling Duitsland Onder-21Finn Dahmen, Ridle Baku, Amos Pieper, Nico Schlotterbeck, David Raum, Niklas Dorsch, Salih Özcan, Arne Maier, Florian Wirtz, Lukas Nmecha, Mërgim Berisha – ploegopstellingen , EK voetbal U21 Nederland Onder-21 voetbal Duitsland Onder-21 Anderlecht taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement