Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Nmecha helpt Duitsland aan goal in minuut 1

LIVESTREAM: Nmecha helpt Duitsland aan goal in minuut 1

do 03 juni 2021 21:02 Nederland Onder-21 Duitsland Onder-21 nuEuropees Kampioenschap Onder-21Halve finale03-06-2021 21:00 Op het EK voor beloften klopte Nederland in de kwartfinales topfavoriet Frankrijk, Duitsland vloerde Denemarken na penalty’s. Bekijk de aantrekkelijke halve finale op deze pagina met livestream. Fase per fase 20:55vooraf, 20 uur 55. Livestream. Kijk op deze pagina naar de interland. Geert Heremans verzorgt het commentaar. .LivestreamKijk op deze pagina naar de interland. Geert Heremans verzorgt het commentaar. 20:19Het team van de Duitsers, met Anderlecht-speler Lukas Nmecha:. vooraf, 20 uur 19.Het team van de Duitsers, met Anderlecht-speler Lukas Nmecha:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400509333041987590 20:18De opstelling van Nederland:. vooraf, 20 uur 18.De opstelling van Nederland:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1400508831344513027 20:16vooraf, 20 uur 16.EK voetbal U21 VIDEO: Owngoal nekt titelverdediger en topfavoriet Spanje 16:16vooraf, 16 uur 16.EK voetbal U21 Noa Lang mist de eindronde van het EK U21 met hamstringblessure 09:23vooraf, 09 uur 23.EK voetbal U21 Jong Oranje ontmoet scorende Lukas Nmecha in halve finales EK U2109:23 – VoorafVooraf, 09 uur 23 Opstelling Nederland Onder-21. Justin Bijlow, Jordan Teze, Perr Schuurs, Sven Botman, Tyrell Malacia, Abdou Harroui, Dani de Wit, Ferdi Kadioglu, Calvin Stengs, Myron Boadu, Justin KluivertOpstelling Nederland Onder-21Justin Bijlow, Jordan Teze, Perr Schuurs, Sven Botman, Tyrell Malacia, Abdou Harroui, Dani de Wit, Ferdi Kadioglu, Calvin Stengs, Myron Boadu, Justin Kluivert Opstelling Duitsland Onder-21. Finn Dahmen, Ridle Baku, Amos Pieper, Nico Schlotterbeck, David Raum, Niklas Dorsch, Salih Özcan, Arne Maier, Florian Wirtz, Lukas Nmecha, Mërgim BerishaOpstelling Duitsland Onder-21Finn Dahmen, Ridle Baku, Amos Pieper, Nico Schlotterbeck, David Raum, Niklas Dorsch, Salih Özcan, Arne Maier, Florian Wirtz, Lukas Nmecha, Mërgim Berisha – ploegopstellingen , EK voetbal U21 Nederland Onder-21 voetbal Duitsland Onder-21 Anderlecht taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement