Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Griekse bondscoach voor oefenpot: “Jammer dat De Bruyne en Hazard niet meedoen”

Griekse bondscoach voor oefenpot: “Jammer dat De Bruyne en Hazard niet meedoen”

do 03 juni 2021 06:35 België Griekenland 20u45VriendschappelijkSpeeldag 103-06-2021 20:45 De Rode Duivels tellen af naar het EK voetbal. Deze week wordt er geoefend tegen Griekenland en Kroatië. Vanavond is Griekenland aan de beurt. Volg de aanloop naar en de wedstrijd zelf in dit artikel. Fase per fase 06:35vooraf, 06 uur 35. Wat hebben de Grieken in hun mars? Griekenland kon zich niet plaatsen voor het EK. De Grieken sloegen de voorbije twee jaar met de Nederlander John van 't Schip aan het roer een nieuwe weg in. Van 't Schip wil opbouwend voetbal van achteruit spelen en gooit de oude Griekse principes overboord. Eind maart speelde Griekenland nog verrassend 1-1 gelijk in de WK-kwalificatiewedstrijd bij Spanje. .Wat hebben de Grieken in hun mars?Griekenland kon zich niet plaatsen voor het EK. De Grieken sloegen de voorbije twee jaar met de Nederlander John van ’t Schip aan het roer een nieuwe weg in. Van ’t Schip wil opbouwend voetbal van achteruit spelen en gooit de oude Griekse principes overboord. Eind maart speelde Griekenland nog verrassend 1-1 gelijk in de WK-kwalificatiewedstrijd bij Spanje. 06:33vooraf, 06 uur 33. Live op sporza.be en Radio 1. Vanavond speelt België zijn eerste van twee oefenduels in de laatste aanloop richting het EK. Griekenland is de opponent. De match begint om 20.45u. Op sporza.be kunt u de partij live volgen met tekstupdates. Onze collega's van de radio zijn uiteraard ook present. Peter Vandenbempt zit voor ons in het Koning Boudewijnstadion. .Live op sporza.be en Radio 1Vanavond speelt België zijn eerste van twee oefenduels in de laatste aanloop richting het EK. Griekenland is de opponent. De match begint om 20.45u.Op sporza.be kunt u de partij live volgen met tekstupdates. Onze collega’s van de radio zijn uiteraard ook present. Peter Vandenbempt zit voor ons in het Koning Boudewijnstadion.03-06-2021 03-06-2021. 19:55vooraf, 19 uur 55. De Rode Duivels hebben intussen getraind in Tubeke, een halfuurtje later dan gepland door een stortbui. Verschenen niet op het trainingsveld: Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Eden Hazard en uiteraard Kevin De Bruyne. Zij komen donderdag niet in actie. .De Rode Duivels hebben intussen getraind in Tubeke, een halfuurtje later dan gepland door een stortbui. Verschenen niet op het trainingsveld: Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Eden Hazard en uiteraard Kevin De Bruyne. Zij komen donderdag niet in actie. 19:11vooraf, 19 uur 11. We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen. Griekse bondscoach Van 't Schip.We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen.Griekse bondscoach Van 't Schip 19:10vooraf, 19 uur 10. Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn. Hopelijk zullen ze er op het EK wel bij zijn. Griekse bondscoach Van 't Schip.Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement