Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Griekse bondscoach voor oefenpot: “Jammer dat De Bruyne en Hazard niet meedoen”

Griekse bondscoach voor oefenpot: “Jammer dat De Bruyne en Hazard niet meedoen”

do 03 juni 2021 06:35 België Griekenland 20u45VriendschappelijkSpeeldag 103-06-2021 20:45 De Rode Duivels tellen af naar het EK voetbal. Deze week wordt er geoefend tegen Griekenland en Kroatië. Vanavond is Griekenland aan de beurt. Volg de aanloop naar en de wedstrijd zelf in dit artikel. Fase per fase 06:35vooraf, 06 uur 35. Wat hebben de Grieken in hun mars? Griekenland kon zich niet plaatsen voor het EK. De Grieken sloegen de voorbije twee jaar met de Nederlander John van 't Schip aan het roer een nieuwe weg in. Van 't Schip wil opbouwend voetbal van achteruit spelen en gooit de oude Griekse principes overboord. Eind maart speelde Griekenland nog verrassend 1-1 gelijk in de WK-kwalificatiewedstrijd bij Spanje. .Wat hebben de Grieken in hun mars?Griekenland kon zich niet plaatsen voor het EK. De Grieken sloegen de voorbije twee jaar met de Nederlander John van ’t Schip aan het roer een nieuwe weg in. Van ’t Schip wil opbouwend voetbal van achteruit spelen en gooit de oude Griekse principes overboord. Eind maart speelde Griekenland nog verrassend 1-1 gelijk in de WK-kwalificatiewedstrijd bij Spanje. 06:33vooraf, 06 uur 33. Live op sporza.be en Radio 1. Vanavond speelt België zijn eerste van twee oefenduels in de laatste aanloop richting het EK. Griekenland is de opponent. De match begint om 20.45u. Op sporza.be kunt u de partij live volgen met tekstupdates. Onze collega's van de radio zijn uiteraard ook present. Peter Vandenbempt zit voor ons in het Koning Boudewijnstadion. .Live op sporza.be en Radio 1Vanavond speelt België zijn eerste van twee oefenduels in de laatste aanloop richting het EK. Griekenland is de opponent. De match begint om 20.45u.Op sporza.be kunt u de partij live volgen met tekstupdates. Onze collega’s van de radio zijn uiteraard ook present. Peter Vandenbempt zit voor ons in het Koning Boudewijnstadion.03-06-2021 03-06-2021. 19:55vooraf, 19 uur 55. De Rode Duivels hebben intussen getraind in Tubeke, een halfuurtje later dan gepland door een stortbui. Verschenen niet op het trainingsveld: Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Eden Hazard en uiteraard Kevin De Bruyne. Zij komen donderdag niet in actie. .De Rode Duivels hebben intussen getraind in Tubeke, een halfuurtje later dan gepland door een stortbui. Verschenen niet op het trainingsveld: Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Eden Hazard en uiteraard Kevin De Bruyne. Zij komen donderdag niet in actie. 19:11vooraf, 19 uur 11. We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen. Griekse bondscoach Van 't Schip.We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen.Griekse bondscoach Van 't Schip 19:10vooraf, 19 uur 10. Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn. Hopelijk zullen ze er op het EK wel bij zijn. Griekse bondscoach Van 't Schip.Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn. Hopelijk zullen ze er op het EK wel bij zijn.Griekse bondscoach Van 't Schip 19:04vooraf, 19 uur 04. Griekse bondscoach blikt vooruit: “België heeft veel toppers”. John van 't Schip, de Nederlandse bondscoach van Griekenland, had woensdag op zijn persconferentie, één dag voor de vriendschappelijke interland van de Grieken in het Koning Boudewijnstadion, veel respect voor de Rode Duivels.  “Het is een lang seizoen geweest voor alle spelers, maar de groep lijkt toch nog fris en blij hier te zijn”, stak Van 't Schip van wal. “Ze zijn gemotiveerd om er een leuke match van te maken.” Over de Rode Duivels had Van't Schip veel lof over. “We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen. België bereidt zich voor op het EK en zal de wedstrijd dus ook serieus nemen.” “Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn”, ging Van 't Schip verder. “We hebben natuurlijk allemaal gezien wat er met Kevin gebeurde in de Champions League-finale. Hopelijk kunnen de afwezige jongens er op het EK wel bij zijn.” .Griekse bondscoach blikt vooruit: “België heeft veel toppers”John van ’t Schip, de Nederlandse bondscoach van Griekenland, had woensdag op zijn persconferentie, één dag voor de vriendschappelijke interland van de Grieken in het Koning Boudewijnstadion, veel respect voor de Rode Duivels. “Het is een lang seizoen geweest voor alle spelers, maar de groep lijkt toch nog fris en blij hier te zijn”, stak Van ’t Schip van wal. “Ze zijn gemotiveerd om er een leuke match van te maken.”Over de Rode Duivels had Van’t Schip veel lof over. “We hebben veel respect voor de Belgen. Ze zijn al heel lang nummer één van de wereld en hebben enkele topspelers in hun rangen. België bereidt zich voor op het EK en zal de wedstrijd dus ook serieus nemen.””Ik vind het jammer dat morgen toppers als Kevin De Bruyne en Eden Hazard er niet bij zullen zijn”, ging Van ’t Schip verder. “We hebben natuurlijk allemaal gezien wat er met Kevin gebeurde in de Champions League-finale. Hopelijk kunnen de afwezige jongens er op het EK wel bij zijn.” 15:36vooraf, 15 uur 36. Martinez: “Mignolet begint in doel, Hazard, Vertonghen en Vermaelen spelen pas zondag”. Op zijn persconferentie van woensdag lichtte Roberto Martinez al een tipje van de sluier op over zijn plannen voor donderdag en zondag. “Mignolet begint in doel tegen Griekenland.” “Vertonghen, Vermaelen en Hazard komen niet in actie, maar wel zondag. Witsel komt in geen van beide oefenmatchen in actie.” .Martinez: “Mignolet begint in doel, Hazard, Vertonghen en Vermaelen spelen pas zondag”Op zijn persconferentie van woensdag lichtte Roberto Martinez al een tipje van de sluier op over zijn plannen voor donderdag en zondag. “Mignolet begint in doel tegen Griekenland.””Vertonghen, Vermaelen en Hazard komen niet in actie, maar wel zondag. Witsel komt in geen van beide oefenmatchen in actie.”02-06-2021 02-06-2021. 17:22vooraf, 17 uur 22. Eden behoort tot de groep fitte spelers die individuele aandacht krijgen richting de openingswedstrijd. Sommige spelers hebben extra werk nodig, anderen dan weer rust. We bouwen geleidelijk op en Eden vormt daarop geen uitzondering. Enkel Axel Witsel is een apart geval, want hij komt terug uit een langdurige blessure. Misschien kunnen we Hazard al speelminuten gunnen in de oefeninterlands en dan kijken we weer verder richting de eerste groepswedstrijd. Bondscoach Roberto Martinez.Eden behoort tot de groep fitte spelers die individuele aandacht krijgen richting de openingswedstrijd. Sommige spelers hebben extra werk nodig, anderen dan weer rust. We bouwen geleidelijk op en Eden vormt daarop geen uitzondering. Enkel Axel Witsel is een apart geval, want hij komt terug uit een langdurige blessure. Misschien kunnen we Hazard al speelminuten gunnen in de oefeninterlands en dan kijken we weer verder richting de eerste groepswedstrijd.Bondscoach Roberto Martinez 17:21vooraf, 17 uur 21. Komt Eden Hazard in actie? Eden Hazard is een van de probleemgevallen bij de Rode Duivels. Heeft hij zijn blessureperikelen na een kwakkelseizoen in Madrid kunnen laten? Bondscoach Roberto Martinez: “Eden oogt alleszins fris, is klaar om te werken en dat is een goed teken bij het begin van de voorbereiding.” .Komt Eden Hazard in actie?Eden Hazard is een van de probleemgevallen bij de Rode Duivels. Heeft hij zijn blessureperikelen na een kwakkelseizoen in Madrid kunnen laten?Bondscoach Roberto Martinez: “Eden oogt alleszins fris, is klaar om te werken en dat is een goed teken bij het begin van de voorbereiding.” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Rode Duivels trainen in Tubeke: “Voor 1,5 maand afscheid genomen van familie?” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Eden Hazard sukkelt nog met dijbeen: “Maar ik zal klaar zijn voor 1e EK-match” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Roberto Martinez: “De Bruyne hoeft niet geopereerd te worden”17:21 – VoorafVooraf, 17 uur 21 , Vriendschappelijk België Griekenland Rode Duivels taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement