Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Alles over de persconferentie van Martinez: over vaccins, De Bruyne en Hazard

Alles over de persconferentie van Martinez: over vaccins, De Bruyne en Hazard

wo 02 juni 2021 14:30 De EK-voorbereiding van de Rode Duivels is volop aan de gang. De focus ligt vandaag op de oefenmatch van morgen tegen Griekenland. We volgen het trainingskamp in Tubeke hier op de voet: vanmiddag spraken de bondscoach en Simon Mignolet met de pers, vanavond traint de nationale ploeg nog. , Fase per fase 16:3516 uur 35.EK voetbal 2020 Bondscoach: “Mignolet speelt morgen, we weten niet exact waar we met De Bruyne staan” 15:2215 uur 22.EK voetbal 2020 Martinez: “Iedereen is voor vaccinatie, het gaat om een medische beslissing” 14:5114 uur 51. Tot zover de persconferentie. .Tot zover de persconferentie. 14:4914 uur 49. Tot slot krijgt Roberto Martinez nog een vraag uit Engeland: “Wat betekent de nummer 1 op de wereldranglijst?” “Daar zijn we erg trots op, maar het gaat ons geen voordeel opleveren op het Europees kampioenschap”, verzekert de bondscoach. “Het betekent wel dat we uitstekend gewerkt hebben.” .Tot slot krijgt Roberto Martinez nog een vraag uit Engeland: “Wat betekent de nummer 1 op de wereldranglijst?””Daar zijn we erg trots op, maar het gaat ons geen voordeel opleveren op het Europees kampioenschap”, verzekert de bondscoach. “Het betekent wel dat we uitstekend gewerkt hebben.” 14:4614 uur 46. We volgen de situatie van Kevin De Bruyne elke dag op, maar gunnen hem ook de tijd om te herstellen. Wanneer hij speelt, kan ik nog niet zeggen. Dat hangt van de medische staf af. Kevin is alleszins beschikbaar voor Euro 2020. Als hij onder het mes moest, was dat niet het geval geweest. Roberto Martinez.We volgen de situatie van Kevin De Bruyne elke dag op, maar gunnen hem ook de tijd om te herstellen. Wanneer hij speelt, kan ik nog niet zeggen. Dat hangt van de medische staf af. Kevin is alleszins beschikbaar voor Euro 2020. Als hij onder het mes moest, was dat niet het geval geweest.Roberto Martinez 14:4414 uur 44. Alle beslissingen over vaccinaties zijn genomen na overleg met de virologen. Perschef Stefan Van Loock.Alle beslissingen over vaccinaties zijn genomen na overleg met de virologen.Perschef Stefan Van Loock 14:4214 uur 42. Wie draagt morgen de aanvoerdersband? “Dat wordt een verrassing”, lacht Roberto Martinez. .Wie draagt morgen de aanvoerdersband? “Dat wordt een verrassing”, lacht Roberto Martinez. 14:4114 uur 41. Sambi Lokonga wordt de schaduwspeler van Axel Witsel. Roberto Martinez.Sambi Lokonga wordt de schaduwspeler van Axel Witsel.Roberto Martinez 14:4014 uur 40. Niemand is ziek van zijn vaccinatie. Roberto Martinez.Niemand is ziek van zijn vaccinatie.Roberto Martinez 14:3614 uur 36. “Eden Hazard speelt zondag 45 minuten”. 3 ervaren internationals staan morgen niet op het terrein: Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Eden Hazard. “Ze hoeven nu nog geen 2 matchen te spelen”, legt de bondscoach uit. “Met blessures heeft het niets te maken”, verzekert hij. “Vermaelen zal wel een jetlag moeten verwerken. Hij komt uit Japan.” “Voor Eden Hazard mikken we zondag op 45 minuten.” .”Eden Hazard speelt zondag 45 minuten”3 ervaren internationals staan morgen niet op het terrein: Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Eden Hazard. “Ze hoeven nu nog geen 2 matchen te spelen”, legt de bondscoach uit.”Met blessures heeft het niets te maken”, verzekert hij. “Vermaelen zal wel een jetlag moeten verwerken. Hij komt uit Japan.””Voor Eden Hazard mikken we zondag op 45 minuten.” 14:3514 uur 35. We hebben voldoende opties. Voor bijna elke positie beschikken we over 3 mogelijkheden. Roberto Martinez.We hebben voldoende opties. Voor bijna elke positie beschikken we over 3 mogelijkheden.Roberto Martinez 14:3514 uur 35. 14:3214 uur 32. We werken eraan om iedereen fit te krijgen voor de eerste match op Euro 2020, maar het is erg onwaarschijnlijk dat Kevin De Bruyne die zal halen. Dat geldt ook voor Axel Witsel. Bondscoach Roberto Martinez.We werken eraan om iedereen fit te krijgen voor de eerste match op Euro 2020, maar het is erg onwaarschijnlijk dat Kevin De Bruyne die zal halen. Dat geldt ook voor Axel Witsel.Bondscoach Roberto Martinez 14:2514 uur 25. Martinez: “We zijn voor vaccinaties”. De bondscoach begrijpt de heisa over de vaccinaties niet. “We maken van een mug een olifant”, antwoordt Roberto Martinez op de vraag van Sporza. “We volgen de regels van de Europese voetbalbond en gaan het EK tegemoet in een bubbel.” “Laat me duidelijk zijn: we zijn voor vaccinaties en zijn iedereen dankbaar voor deze kans.” .Martinez: “We zijn voor vaccinaties”De bondscoach begrijpt de heisa over de vaccinaties niet. “We maken van een mug een olifant”, antwoordt Roberto Martinez op de vraag van Sporza. “We volgen de regels van de Europese voetbalbond en gaan het EK tegemoet in een bubbel.””Laat me duidelijk zijn: we zijn voor vaccinaties en zijn iedereen dankbaar voor deze kans.” 14:2214 uur 22. Mignolet onder de lat tegen Griekenland. Over het doel van de oefenmatch tegen Griekenland stelt Roberto Martinez: “We willen zo goed mogelijk aan de start staan van het Europees kampioenschap.” “Simon Mignolet begint aan de match. Jan Vertonghen, Eden Hazard en Thomas Vermaelen zullen niet spelen, zondag wel. Axel Witsel past nog voor beide wedstrijden.” .Mignolet onder de lat tegen GriekenlandOver het doel van de oefenmatch tegen Griekenland stelt Roberto Martinez: “We willen zo goed mogelijk aan de start staan van het Europees kampioenschap.””Simon Mignolet begint aan de match. Jan Vertonghen, Eden Hazard en Thomas Vermaelen zullen niet spelen, zondag wel. Axel Witsel past nog voor beide wedstrijden.” 14:2014 uur 20. Elke speler zal gevaccineerd worden, ten laatste net na het EK. Dat is een persoonlijke en medische keuze. Sommige internationals beschikken al over antilichamen. De meeste spelers zijn al gevaccineerd. Roberto Martinez.Elke speler zal gevaccineerd worden, ten laatste net na het EK. Dat is een persoonlijke en medische keuze. Sommige internationals beschikken al over antilichamen. De meeste spelers zijn al gevaccineerd.Roberto Martinez 14:1914 uur 19. Nu is het aan de bondscoach. .Nu is het aan de bondscoach. 14:1614 uur 16. 14:1514 uur 15. Kevin De Bruyne is er nog niet bij. “Op dit niveau is het zo dat spelers vaak een individueel en aangepast programma krijgen. Tactisch zullen we het wellicht anders aanpakken, maar daar zal de bondscoach zo meteen meer over vertellen.” .Kevin De Bruyne is er nog niet bij. “Op dit niveau is het zo dat spelers vaak een individueel en aangepast programma krijgen. Tactisch zullen we het wellicht anders aanpakken, maar daar zal de bondscoach zo meteen meer over vertellen.” 14:1414 uur 14. We zijn hier om de Europese titel binnen te halen. Simon Mignolet.We zijn hier om de Europese titel binnen te halen.Simon Mignoletalles weergeven EK voetbal 2020 Rode Duivels voetbal België taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement