Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Speelt Eden Hazard deze week in oefeninterlands? “Hij oogt fris”

Speelt Eden Hazard deze week in oefeninterlands? “Hij oogt fris”

ma 31 mei 2021 17:23 België Griekenland 03/06 20u45VriendschappelijkSpeeldag 103-06-2021 20:45 De Rode Duivels tellen af naar het EK voetbal. Deze week wordt er geoefend tegen Griekenland en Kroatië. Volg hier alle nieuwtjes over de oefenpot tegen de Grieken van komende donderdag. Fase per fase 17:22vooraf, 17 uur 22. Eden behoort tot de groep fitte spelers die individuele aandacht krijgen richting de openingswedstrijd. Sommige spelers hebben extra werk nodig, anderen dan weer rust. We bouwen geleidelijk op en Eden vormt daarop geen uitzondering. Enkel Axel Witsel is een apart geval, want hij komt terug uit een langdurige blessure. Misschien kunnen we Hazard al speelminuten gunnen in de oefeninterlands en dan kijken we weer verder richting de eerste groepswedstrijd. Bondscoach Roberto Martinez.Eden behoort tot de groep fitte spelers die individuele aandacht krijgen richting de openingswedstrijd. Sommige spelers hebben extra werk nodig, anderen dan weer rust. We bouwen geleidelijk op en Eden vormt daarop geen uitzondering. Enkel Axel Witsel is een apart geval, want hij komt terug uit een langdurige blessure. Misschien kunnen we Hazard al speelminuten gunnen in de oefeninterlands en dan kijken we weer verder richting de eerste groepswedstrijd.Bondscoach Roberto Martinez 17:21vooraf, 17 uur 21. Komt Eden Hazard in actie? Eden Hazard is een van de probleemgevallen bij de Rode Duivels. Heeft hij zijn blessureperikelen na een kwakkelseizoen in Madrid kunnen laten? Bondscoach Roberto Martinez: “Eden oogt alleszins fris, is klaar om te werken en dat is een goed teken bij het begin van de voorbereiding.” .Komt Eden Hazard in actie?Eden Hazard is een van de probleemgevallen bij de Rode Duivels. Heeft hij zijn blessureperikelen na een kwakkelseizoen in Madrid kunnen laten?Bondscoach Roberto Martinez: “Eden oogt alleszins fris, is klaar om te werken en dat is een goed teken bij het begin van de voorbereiding.” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Rode Duivels trainen in Tubeke: “Voor 1,5 maand afscheid genomen van familie?” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Eden Hazard sukkelt nog met dijbeen: “Maar ik zal klaar zijn voor 1e EK-match” 17:21vooraf, 17 uur 21.EK voetbal 2020 Roberto Martinez: “De Bruyne hoeft niet geopereerd te worden”17:21 – VoorafVooraf, 17 uur 21  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement