Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Sterke 3×3 Lions kloppen de wereldkampioen, maar moeten toch naar huis

Sterke 3×3 Lions kloppen de wereldkampioen, maar moeten toch naar huis

za 29 mei 2021 15:58 De Belgische basketbalmannen hebben de groepsfase net niet overleefd op het olympisch kwalificatietoernooi. De 3×3 Belgian Lions wonnen in Oostenrijk 3 van hun 4 wedstrijden, maar dat volstond niet voor een plek in de kwartfinales. , olympisch kwalificatietoernooi 3×3 basketbal 16:0516 uur 05. Bittere pil voor sterke Lions. De 3×3 Belgian Lions zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales. De Belgen speelden in hun laatste groepsmatch nochtans een geweldige wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De regerende wereldkampioen ging met 20-16 voor de bijl. Hoewel de Belgen 3 van hun 4 groepsmatchen wonnen, overleven ze de poulefase niet. VS, Litouwen en België eindigden met een gelijk aantal zeges, maar het doelsaldo was in het nadeel van de Belgen. Het verlies met één puntje verschil tegen Litouwen eerder vandaag smaakt zo extra zuur. Dit was de voorlaatste kans voor de 3×3 Lions om zich te plaatsen voor Tokio. Afhankelijk van de overige resultaten in Graz is er voor de Belgen mogelijk nog een vangnet met het kwalificatietoernooi in Debrecen. Dat staat volgende week op het programma. .Bittere pil voor sterke LionsDe 3×3 Belgian Lions zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales. De Belgen speelden in hun laatste groepsmatch nochtans een geweldige wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De regerende wereldkampioen ging met 20-16 voor de bijl.Hoewel de Belgen 3 van hun 4 groepsmatchen wonnen, overleven ze de poulefase niet. VS, Litouwen en België eindigden met een gelijk aantal zeges, maar het doelsaldo was in het nadeel van de Belgen. Het verlies met één puntje verschil tegen Litouwen eerder vandaag smaakt zo extra zuur.Dit was de voorlaatste kans voor de 3×3 Lions om zich te plaatsen voor Tokio. Afhankelijk van de overige resultaten in Graz is er voor de Belgen mogelijk nog een vangnet met het kwalificatietoernooi in Debrecen. Dat staat volgende week op het programma. 16:0316 uur 03.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398640894341902338 16:0316 uur 03.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398638696740446216 12:5212 uur 52. Sterke Lions gaan nipt onderuit. De Belgische mannen hebben hun 3e groepswedstrijd op het olympische kwalificatietoernooi verloren. De 3×3 Lions gingen na een felbevochten wedstrijd tegen Litouwen met één puntje verschil de boot in: 17-16. De gelijkmaker van Nick Celis kwam net te laat. Om 15.35u zijn de Belgen opnieuw aan zet, dan tegen de nog ongeslagen Amerikanen. De Lions moeten winnen om nog kans te maken op de top 2 en een plaats in de kwartfinales. .Sterke Lions gaan nipt onderuitDe Belgische mannen hebben hun 3e groepswedstrijd op het olympische kwalificatietoernooi verloren. De 3×3 Lions gingen na een felbevochten wedstrijd tegen Litouwen met één puntje verschil de boot in: 17-16. De gelijkmaker van Nick Celis kwam net te laat.Om 15.35u zijn de Belgen opnieuw aan zet, dan tegen de nog ongeslagen Amerikanen. De Lions moeten winnen om nog kans te maken op de top 2 en een plaats in de kwartfinales. 12:5112 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398594825864105984 12:5012 uur 50.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398592126582083588 12:4912 uur 49.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139859093710256947929-05-2021 29-05-2021. 21:5321 uur 53. Ik denk dat we tegen beide ploegen kunnen winnen. Ze zijn iets statischer maar hebben wel meer gestalte. Nick Celis.Ik denk dat we tegen beide ploegen kunnen winnen. Ze zijn iets statischer maar hebben wel meer gestalte.Nick Celis 21:5121 uur 51. Tegen Litouwen en de VS moeten we er zeker vanaf de 1e seconde staan. Dat wordt wel even een mentale klik die we moeten maken. Nick Celis.Tegen Litouwen en de VS moeten we er zeker vanaf de 1e seconde staan. Dat wordt wel even een mentale klik die we moeten maken.Nick Celis 21:4621 uur 46. Het waren logische zeges, maar we haalden nog niet ons hoogste niveau. We hadden soms te veel tijd om na te denken. Kapitein Nick Celis.Het waren logische zeges, maar we haalden nog niet ons hoogste niveau. We hadden soms te veel tijd om na te denken.Kapitein Nick Celis 16:1316 uur 13. 3×3 Lions doen wat ze moeten doen. De 3×3 Belgian Lions hebben donderdag een perfecte start gemaakt op het olympisch kwalificatietoernooi in Graz. De Belgische mannen wonnen hun eerste twee wedstrijden in de groepfase. In de eerste match versloeg België, vertegenwoordigd door Rafaël Bogaerts, Nick Celis, Thierry Mariën en Thibaut Vervoort, Zuid-Korea met duidelijke cijfers: 22-14. In het tweede groepsduel ging Kazachstan met 19-13 voor de bijl. Kapitein Nick Celis was de beste Belgische schutter met 17 punten over de twee wedstrijden. Zaterdag staan de Belgen voor een zwaardere opdracht, met duels tegen toplanden Litouwen en de Verenigde Staten. In het onderlinge duel wonnen de Amerikanen vandaag met één puntje verschil van Litouwen. De 3×3 Lions moeten de top 2 halen in de poule om door te stoten naar de kwartfinales. Een stuntzege tegen Litouwen of de VS is dus wellicht een must komende zaterdag. In Graz zijn 3 olympische tickets te verdienen. .3×3 Lions doen wat ze moeten doenDe 3×3 Belgian Lions hebben donderdag een perfecte start gemaakt op het olympisch kwalificatietoernooi in Graz. De Belgische mannen wonnen hun eerste twee wedstrijden in de groepfase.In de eerste match versloeg België, vertegenwoordigd door Rafaël Bogaerts, Nick Celis, Thierry Mariën en Thibaut Vervoort, Zuid-Korea met duidelijke cijfers: 22-14. In het tweede groepsduel ging Kazachstan met 19-13 voor de bijl. Kapitein Nick Celis was de beste Belgische schutter met 17 punten over de twee wedstrijden.Zaterdag staan de Belgen voor een zwaardere opdracht, met duels tegen toplanden Litouwen en de Verenigde Staten. In het onderlinge duel wonnen de Amerikanen vandaag met één puntje verschil van Litouwen.De 3×3 Lions moeten de top 2 halen in de poule om door te stoten naar de kwartfinales. Een stuntzege tegen Litouwen of de VS is dus wellicht een must komende zaterdag. In Graz zijn 3 olympische tickets te verdienen. 16:1316 uur 13. Bekijk de wedstrijden van de Belgen tegen Zuid-Korea (start: 1u26'20″) en Kazachstan (start: 3u37'00″).Bekijk de wedstrijden van de Belgen tegen Zuid-Korea (start: 1u26’20”) en Kazachstan (start: 3u37’00”)Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=kLM-mig5s6I 16:0816 uur 08.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1397906842135654403 16:0816 uur 08.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139787059478018867427-05-2021 27-05-2021. 09:3109 uur 31.Olympische Spelen 3×3 Lions staan voor weken van de waarheid: maken ze olympische droom waar? 09:2109 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1397319574488485888 basketbal Olympische Spelen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement