Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Bornauw blijft met Keulen in Bundesliga na klinkende zege in barrages

Bornauw blijft met Keulen in Bundesliga na klinkende zege in barrages

za 29 mei 2021 19:49 Holstein Kiel 1. FC Köln einde15heenwedstrijd 1 – 044' – Geel – Jannes Horn39' – Doelpunt – Rafael Czichos (1 – 4)31' – Geel – Finn Porath28' – Geel – Sebastiaan Bornauw13' – Doelpunt – Sebastian Andersson (1 – 3)6' – Doelpunt – Sebastian Andersson (1 – 2)4' – Doelpunt – Lee Jae-Sung (1 – 1)3' – Doelpunt – Jonas Hector (0 – 1)88' – Geel – Jan Thielmann84' – Doelpunt – Ellyes Skhiri (1 – 5)81' – Verv. Fabian Reese door Noah Awuku76' – Verv. Sebastian Andersson door Dominick Drexler72' – Verv. Marius Wolf door Jan Thielmann65' – Geel – Timo Horn63' – Verv. Ondrej Duda door Max Meyer63' – Verv. Marco Komenda door Mikkel KirkeskovPlay-offs promotie/degradatieterugwedstrijd29-05-2021 18:003'Jonas Hector0 – 14'Jae-Sung Lee1 – 16'Sebastian Andersson1 – 213'Sebastian Andersson1 – 339'Rafael Czichos1 – 484'Ellyes Skhiri1 – 5 Keulen voetbalt ook volgend seizoen in de hoogste afdeling van Duitsland. Het team van de Belgische verdediger Sebastiaan Bornauw (ex-Anderlecht) haalde verschroeiend uit in de barrages tegen tweedeklasser Holstein Kiel. De terugmatch eindigde op 5-1 in het voordeel van Keulen. Na de nederlaag in eigen huis (0-1) haalde Keulen vanavond stevig uit in de terugmatch. Bij de rust was het behoud al binnen. De Bundesligaclub stond 1-4 voor in Kiel. Mekaar besnuffelen in het noorden van Duitsland was geen optie. Verdediger en clubheld Hector kopte meteen raak voor Keulen, Lee maakte een minuut later gelijk voor tweedeklasser Holstein Kiel. Daarna begon de Andersson-show. In minuut 6 maakte hij al het 3e doelpunt van de avond. 7 minuten later trof hij ook raak met zijn hoofd: 1-3.   (lees voort onder de tweet) Na de blitzstart koos Keulen ervoor om de wedstrijd te controleren. In het zicht van de pauze sloeg Czichos zijn ex-club knock-out.   De buit was binnen voor Keulen, Sebastian Bornauw mocht tijdens de rust in de kleedkamer blijven. Op het einde van de wedstrijd maakte de Franse verdediger Skhiri er nog 1-5 van.    Door de ruime overwinning blijft Keulen in de hoogste Duitse klasse. Holstein Kiel schopte het nog nooit tot in de Bundesliga. 3 jaar geleden verloor het in de barrages van Wolfsburg. Fase per fase 90+1' tweede helfttweede helft, minuut 91 match afgelopen 88'Gele kaart voor Jan Thielmann van 1. FC Köln tijdens tweede helft, minuut 88Jan Thielmann1. FC Köln 84'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 84 door Ellyes Skhiri van 1. FC Köln. 1, 5.goalHolstein Kiel 1. FC Köln einde15Ellyes Skhiri1. FC Köln 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Holstein Kiel, Noah Awuku erin, Fabian Reese eruitwisselFabian ReeseNoah AwukuHolstein Kiel 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij 1. FC Köln, Dominick Drexler erin, Sebastian Andersson eruitwisselSebastian AnderssonDominick Drexler1. FC Köln 72'tweede helft, minuut 72. Vervanging bij 1. FC Köln, Jan Thielmann erin, Marius Wolf eruitwisselMarius WolfJan Thielmann1. FC Köln 65'Gele kaart voor Timo Horn van 1. FC Köln tijdens tweede helft, minuut 65Timo Horn1. FC Köln 63'tweede helft, minuut 63. Vervanging bij 1. FC Köln, Max Meyer erin, Ondrej Duda eruitwisselOndrej DudaMax Meyer1. FC Köln 63'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement