Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats kloppen Puerto Rico in generale repetitie voor de Spelen

Belgian Cats kloppen Puerto Rico in generale repetitie voor de Spelen

za 29 mei 2021 21:44 België Puerto Rico einde8462 In hun voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen hebben de Belgian Cats Puerto Rico gemakkelijk verslagen met 84-62. Puerto Rico, ook een tegenstander van de Belgen in Tokio, was duidelijk een maatje te klein voor onze landgenotes. Zonder sterkhouder Emma Meesseman, die rust kreeg van bondscoach Philip Mestdagh, was het spelbeeld meteen duidelijk tegen Puerto Rico, ook één van de tegenstanders van de Belgische basketbalvrouwen op de Spelen in Tokio.   Na nog geen minuut spelen stond het al 4-0, de Cats trokken die lijn door en gingen rusten met een voorsprong van 10 punten: 43-33. De slotfase van de eerste helft was wat slordig, maar toch deden de Cats het beter dan in de wedstrijd tegen Servië.   Na de rust bleven de Cats dominant, met bovendien beter spel dan voor de pauze. Na een 10-0-tussensprint was het kalf voor de bezoekende dames eigenlijk al vroeg in het derde kwart helemaal verdronken.   De Cats lieten Puerto Rico daarna geen moment meer in de wedstrijd komen en haalden het uiteindelijk met 84-62. Een goede generale repetitie dus voor hun onderlinge wedstrijd op de Olympische Spelen.   Morgen oefenen de Cats nog tegen Nigeria.  Mestdagh: “Blij met deze zege” “We konden experimenteren, maar toch ben ik blij met deze zege”, zei bondscoach Philip Mestdagh na de wedstrijd tegen Puerto Rico. “Ik heb veel goede zaken gezien, maar ook werkpunten. Daar zijn deze oefenwedstrijd natuurlijk voor.” Julie Allemand: “Ik ben positief en vind dit een mooie overwinning” , België-Puerto Rico 21:3921 uur 39. Bekijk het vierde kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico.Bekijk het vierde kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico 21:3821 uur 38. Einde: 84-62. Het zit erop voor de Belgian Cats. Ze kunnen tevreden terugblikken op hun oefenwedstrijd tegen Puerto Rico, die ze winnend afsluiten met 82-62, en dat zonder sterkhouder Emma Meesseman. .Einde: 84-62Het zit erop voor de Belgian Cats. Ze kunnen tevreden terugblikken op hun oefenwedstrijd tegen Puerto Rico, die ze winnend afsluiten met 82-62, en dat zonder sterkhouder Emma Meesseman. 21:3821 uur 38. We moeten onthouden dat er veel beter gespeeld is dan gisteren en dat de routine terugkeert. We spelen tegen dit Puerto Rico op de Spelen en dat is mooi meegenomen. Het verschil tussen de twee teams is tamelijk groot. Carl Berteele (in Sporza op Radio 1).We moeten onthouden dat er veel beter gespeeld is dan gisteren en dat de routine terugkeert. We spelen tegen dit Puerto Rico op de Spelen en dat is mooi meegenomen. Het verschil tussen de twee teams is tamelijk groot.Carl Berteele (in Sporza op Radio 1) 21:2121 uur 21. Bekijk het derde kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico.Bekijk het derde kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico 21:1921 uur 19. Einde Q3: 65-48. Na de rust hebben de Cats zich goed herpakt. Na een sterke start van het derde kwart is de voorsprong ondertussen 17 punten: 65-48. .Einde Q3: 65-48Na de rust hebben de Cats zich goed herpakt. Na een sterke start van het derde kwart is de voorsprong ondertussen 17 punten: 65-48. 21:1021 uur 10. De voorsprong is riant. De Cats zijn baas. Carl Berteele (in Sporza op Radio 1).De voorsprong is riant. De Cats zijn baas.Carl Berteele (in Sporza op Radio 1) 21:0021 uur . Tussenspurt Cats. Een tussenspurt van de Belgen levert meteen wat op: dankzij een vroege 10-0 is het meteen 53-33 bij het begin van het derde kwart. .Tussenspurt CatsEen tussenspurt van de Belgen levert meteen wat op: dankzij een vroege 10-0 is het meteen 53-33 bij het begin van het derde kwart. 20:4220 uur 42. Bekijk het tweede kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico.Bekijk het tweede kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico 20:4120 uur 41. Einde Q2: 43-33. De Belgian Cats zijn duidelijk een klasse te sterk voor dit Puerto Rico, maar na een mindere periode vlak voor de rust is de voorsprong niet al te groot: 43-33. .Einde Q2: 43-33De Belgian Cats zijn duidelijk een klasse te sterk voor dit Puerto Rico, maar na een mindere periode vlak voor de rust is de voorsprong niet al te groot: 43-33. 20:3220 uur 32. De Belgian Cats zijn het gaspedaal aan het induwen. Het verschil is duidelijk. Er wordt gescoord op verschillende manieren. Carl Berteele (in Sporza op Radio 1).De Belgian Cats zijn het gaspedaal aan het induwen. Het verschil is duidelijk. Er wordt gescoord op verschillende manieren.Carl Berteele (in Sporza op Radio 1) 20:2020 uur 20. Bekijk het eerste kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico.Bekijk het eerste kwart van de Belgian Cats tegen Puerto Rico 20:1920 uur 19. Einde Q1: 23-15. De Belgian Cats doen het voorlopig vrij goed. Ze domineerden het hele eerste kwart en staan netjes voor: 23-15. .Einde Q1: 23-15De Belgian Cats doen het voorlopig vrij goed. Ze domineerden het hele eerste kwart en staan netjes voor: 23-15. 20:1720 uur 17. De tegenstand oogt alvast sterker dan 3 jaar geleden op het WK. Carl Berteele (in Sporza op Radio 1).De tegenstand oogt alvast sterker dan 3 jaar geleden op het WK.Carl Berteele (in Sporza op Radio 1) 20:0320 uur 03. Here we go! De opworp is gegeven en meteen hebben de Belgian Cats de bal. Het gaat snel, want na een halve minuut is het al 4-0 voor de Belgen. .Here we go!De opworp is gegeven en meteen hebben de Belgian Cats de bal. Het gaat snel, want na een halve minuut is het al 4-0 voor de Belgen. 20:0020 uur . Zonder Emma Meesseman. Zoals vooraf aangekondigd, zullen de Belgian Cats nog niet met hun sterkste opstelling spelen. Vanavond krijgt Emma Meesseman rust. Gisteren tegen Servië was ze nog goed voor 16 punten. .Zonder Emma MeessemanZoals vooraf aangekondigd, zullen de Belgian Cats nog niet met hun sterkste opstelling spelen. Vanavond krijgt Emma Meesseman rust. Gisteren tegen Servië was ze nog goed voor 16 punten. 19:4319 uur 43. 50 punten verschil in 2018. 3 jaar geleden veegden de Belgian Cats de vloer aan met Puerto Rico op het WK. 36-86 gaf het scorebord toen aan. .50 punten verschil in 20183 jaar geleden veegden de Belgian Cats de vloer aan met Puerto Rico op het WK. 36-86 gaf het scorebord toen aan. 19:4319 uur 43.WK basketbal Sterke Belgian Cats vernederen Puerto Rico in eerste WK-opdracht 11:4111 uur 41.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398559776586543106 11:4011 uur 40.Belgian Cats Belgian Cats verslaan topland Servië na razend spannend oefenduel 11:3811 uur 38. Voorproefje Olympische Spelen. In hun voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen nemen de Belgian Cats het vanavond op tegen Puerto Rico, komende zomer ook een van de tegenstanders van België in Tokio. Kijk hier live naar de wedstrijd vanaf 20.00 uur. .Voorproefje Olympische SpelenIn hun voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen nemen de Belgian Cats het vanavond op tegen Puerto Rico, komende zomer ook een van de tegenstanders van België in Tokio. Kijk hier live naar de wedstrijd vanaf 20.00 uur. Belgian Cats basketbal EK basketbal Olympische Spelen zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement