Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats blazen Nigeria weg in oefenpartij in Kortrijk

Belgian Cats blazen Nigeria weg in oefenpartij in Kortrijk

zo 30 mei 2021 15:42 België Nigeria einde7947 De Belgian Cats hebben nog wat meer vertrouwen getankt voor het EK en de Olympische Spelen. Tegen Nigeria, nummer 17 van de wereld, waren de Belgen oppermachtig.  Bondscoach Mestdagh gebruikt deze oefenmatchen om te experimenteren en liet voor deze match onder anderen Julie Allemand en zijn twee dochters aan de kant. Ook Nigeria zette niet zijn sterkste team op het veld, maar de Belgen wandelden er wel heel makkelijk over.   In het eerste kwart (18-14) bleef het verschil nog beperkt, maar daarna duwden de Belgen door. Ze stonden bij de rust al 18 punten voor.    Defensief draaide het goed bij de Cats en ze hielden Nigeria in de tang. Uiteindelijk konden de bezoekers amper 47 punten verzamelen. Zo werd het een duidelijke zege voor de Belgen: 79-47. , België-Nigeria 16:0216 uur 02. Emma Meesseman: “We gaan met goed gevoel naar huis, maar moeten niet zweven”.Emma Meesseman: “We gaan met goed gevoel naar huis, maar moeten niet zweven” 16:0116 uur 01. Philip Mestdagh: “We hebben tegen een onthoofd Nigeria gespeeld”.Philip Mestdagh: “We hebben tegen een onthoofd Nigeria gespeeld” 15:4215 uur 42. Belgian Cats winnen vlot van Nigeria met 79-47.Belgian Cats winnen vlot van Nigeria met 79-47 15:1815 uur 18. Nigeria ziet Belgian Cats in het derde kwart verder uitlopen: 60-31.Nigeria ziet Belgian Cats in het derde kwart verder uitlopen: 60-31 14:4814 uur 48. Belgian Cats duwen door in het tweede kwart: 41-23.Belgian Cats duwen door in het tweede kwart: 41-23 14:2214 uur 22. Bekijk het eerste kwart tussen België en Nigeria: 18-14.Bekijk het eerste kwart tussen België en Nigeria: 18-14 11:1211 uur 12. Belgian Cats oefenen tegen Nigeria. In de voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen komen de Belgian Cats vandaag voor de 3e keer in evenveel dagen in Actie. Kijk om 14 uur met livestream naar de wedstrijd van de Belgische vrouwen tegen Nigeria. .Belgian Cats oefenen tegen NigeriaIn de voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen komen de Belgian Cats vandaag voor de 3e keer in evenveel dagen in Actie. Kijk om 14 uur met livestream naar de wedstrijd van de Belgische vrouwen tegen Nigeria. 11:1111 uur 11.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398919132922494980 11:1111 uur 11.Belgian Cats Belgian Cats kloppen Puerto Rico in generale repetitie voor de Spelen 11:1111 uur 11.Belgian Cats Belgian Cats verslaan topland Servië na razend spannend oefenduel Belgian Cats EK basketbal Olympische Spelen basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement