Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats blazen Nigeria weg in oefenpartij in Kortrijk

Belgian Cats blazen Nigeria weg in oefenpartij in Kortrijk

zo 30 mei 2021 15:42 België Nigeria einde7947 De Belgian Cats hebben nog wat meer vertrouwen getankt voor het EK en de Olympische Spelen. Tegen Nigeria, nummer 17 van de wereld, waren de Belgen oppermachtig.  Bondscoach Mestdagh gebruikt deze oefenmatchen om te experimenteren en liet voor deze match onder anderen Julie Allemand en zijn twee dochters aan de kant. Ook Nigeria zette niet zijn sterkste team op het veld, maar de Belgen wandelden er wel heel makkelijk over.   In het eerste kwart (18-14) bleef het verschil nog beperkt, maar daarna duwden de Belgen door. Ze stonden bij de rust al 18 punten voor.    Defensief draaide het goed bij de Cats en ze hielden Nigeria in de tang. Uiteindelijk konden de bezoekers amper 47 punten verzamelen. Zo werd het een duidelijke zege voor de Belgen: 79-47. , België-Nigeria 16:0216 uur 02. Emma Meesseman: “We gaan met goed gevoel naar huis, maar moeten niet zweven”.Emma Meesseman: “We gaan met goed gevoel naar huis, maar moeten niet zweven” 16:0116 uur 01. Philip Mestdagh: “We hebben tegen een onthoofd Nigeria gespeeld”.Philip Mestdagh: “We hebben tegen een onthoofd Nigeria gespeeld” 15:4215 uur 42. Belgian Cats winnen vlot van Nigeria met 79-47.Belgian Cats winnen vlot van Nigeria met 79-47 15:1815 uur 18. Nigeria ziet Belgian Cats in het derde kwart verder uitlopen: 60-31.Nigeria ziet Belgian Cats in het derde kwart verder uitlopen: 60-31 14:4814 uur 48. Belgian Cats duwen door in het tweede kwart: 41-23.Belgian Cats duwen door in het tweede kwart: 41-23 14:2214 uur 22. Bekijk het eerste kwart tussen België en Nigeria: 18-14.Bekijk het eerste kwart tussen België en Nigeria: 18-14 11:1211 uur 12. Belgian Cats oefenen tegen Nigeria. In de voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen komen de Belgian Cats vandaag voor de 3e keer in evenveel dagen in Actie. Kijk om 14 uur met livestream naar de wedstrijd van de Belgische vrouwen tegen Nigeria. .Belgian Cats oefenen tegen NigeriaIn de voorbereiding op het EK en de Olympische Spelen komen de Belgian Cats vandaag voor de 3e keer in evenveel dagen in Actie. Kijk om 14 uur met livestream naar de wedstrijd van de Belgische vrouwen tegen Nigeria. 11:1111 uur 11.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398919132922494980 11:1111 uur 11.Belgian Cats Belgian Cats kloppen Puerto Rico in generale repetitie voor de Spelen 11:1111 uur 11.Belgian Cats Belgian Cats verslaan topland Servië na razend spannend oefenduel Belgian Cats EK basketbal Olympische Spelen basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement