Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

2e keer, goede keer voor Chelsea-coach Tuchel? “Er zijn lessen getrokken”

2e keer, goede keer voor Chelsea-coach Tuchel? “Er zijn lessen getrokken”

za 29 mei 2021 10:16 Manchester City Chelsea 21u00UEFA Champions Leaguefinale29-05-2021 21:00 De allereerste Champions League-trofee voor Manchester City of de eerste eindzege sinds 2012 voor Chelsea? Dat staat op het spel in het Engelse onderonsje in Porto vanavond. Volg de aanloop naar de Champions League-finale hier op de voet. Fase per fase 10:17vooraf, 10 uur 17.Champions League Een rode kop met gouden voeten: Kevin De Bruynes weg naar de top in 6 verhalen 10:13vooraf, 10 uur 13. 2e keer, goede keer voor Tuchel? Thomas Tuchel greep vorig jaar naast de Beker met de Grote Oren met PSG. Een jaar later krijgt hij al een nieuwe kans met Chelsea. Maar vergelijkingen hoeven niet voor de Duitser.  “Het is een ander team en een heel andere situatie. Als ik een speler was, zou ik niet graag hebben dat de coach over zijn vorige ervaringen praatte. We verloren toen die wedstrijd en daar zijn lessen uit getrokken. Dat is alles.” Dat Pep Guardiola al meer ervaring heeft in het kampioenenbal, zal niet de doorslag geven. “Het gaat niet om de trainers”, zegt Tuchel. “Het is geen tenniswedstrijd. We kennen City goed, maar morgen zullen ze met een andere opstelling en tactiek voor de dag komen. We zijn daar ervaren genoeg in en bereiden ons daarop voor.” .2e keer, goede keer voor Tuchel?Thomas Tuchel greep vorig jaar naast de Beker met de Grote Oren met PSG. Een jaar later krijgt hij al een nieuwe kans met Chelsea. Maar vergelijkingen hoeven niet voor de Duitser. “Het is een ander team en een heel andere situatie. Als ik een speler was, zou ik niet graag hebben dat de coach over zijn vorige ervaringen praatte. We verloren toen die wedstrijd en daar zijn lessen uit getrokken. Dat is alles.”Dat Pep Guardiola al meer ervaring heeft in het kampioenenbal, zal niet de doorslag geven. “Het gaat niet om de trainers”, zegt Tuchel. “Het is geen tenniswedstrijd. We kennen City goed, maar morgen zullen ze met een andere opstelling en tactiek voor de dag komen. We zijn daar ervaren genoeg in en bereiden ons daarop voor.” 10:06vooraf, 10 uur 06.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1398529682149085186 10:03vooraf, 10 uur 03. De Champions League-winnen is een zeer belangrijk doel voor de club. Als je wint dan ben je de grote held en bij een nederlaag had je de wedstrijd misschien liever helemaal niet gespeeld. Kevin De Bruyne.De Champions League-winnen is een zeer belangrijk doel voor de club. Als je wint dan ben je de grote held en bij een nederlaag had je de wedstrijd misschien liever helemaal niet gespeeld.Kevin De Bruyne 10:03vooraf, 10 uur 03.Champions League Laatste woorden van De Bruyne voor finale: “Enkel bij winst zijn we helden” 10:03vooraf, 10 uur 03.Champions League Van een menselijke fontein tot een straatjongen: wat u nog niet wist over Manchester City 10:02vooraf, 10 uur 02.Champions League Van een kooivechter tot een fastfood-gek: wat u nog niet wist over Chelsea10:02 – VoorafVooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement