Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats oefenen vrijdag tegen Servië: “Ons niveau is veelbelovend”

Belgian Cats oefenen vrijdag tegen Servië: “Ons niveau is veelbelovend”

wo 26 mei 2021 21:27 België Servië 17u00 Vrijdag beginnen de Belgian Cats aan de laatste rechte lijn richting het EK basketbal met een oefenmatch tegen topland Servië. Vanaf 17 u kunt u de wedstrijd live bekijken op Eén en Canvas en met livestream op deze pagina. , Fase per fase 21:2321 uur 23. Het EK is nu het doel nummer 1, daarna volgen de Spelen. We moeten genieten van deze zomer. Julie Vanloo.Het EK is nu het doel nummer 1, daarna volgen de Spelen. We moeten genieten van deze zomer.Julie Vanloo 21:1721 uur 17. Julie Vanloo: “Er staat ons een fantastische zomer te wachten”.Julie Vanloo: “Er staat ons een fantastische zomer te wachten” 21:0821 uur 08. Meesseman: “Ons huidige niveau is veelbelovend”. Topspeelster Emma Meesseman is lovend over het algemene niveau van de Cats. “Ik merk dat we efficiënter zijn en we fysiek en mentaal sterker geworden zijn. Het is leuk om te zien, want dit is nog maar het begin van de voorbereiding. Normaal gezien groeien we nog. Het is veelbelovend dat we nu al zo'n goed niveau hebben.” Zitten de Cats op wereldniveau? “Als we ons niveau vasthouden, denk ik van wel. Door de adrenaline hebben we er veel zin om 3 maanden samen te zijn. Onze staf zal er alles aan doen om ons fysiek gezond te houden”, zegt Meesseman. .Meesseman: “Ons huidige niveau is veelbelovend”Topspeelster Emma Meesseman is lovend over het algemene niveau van de Cats. “Ik merk dat we efficiënter zijn en we fysiek en mentaal sterker geworden zijn. Het is leuk om te zien, want dit is nog maar het begin van de voorbereiding. Normaal gezien groeien we nog. Het is veelbelovend dat we nu al zo’n goed niveau hebben.”Zitten de Cats op wereldniveau? “Als we ons niveau vasthouden, denk ik van wel. Door de adrenaline hebben we er veel zin om 3 maanden samen te zijn. Onze staf zal er alles aan doen om ons fysiek gezond te houden”, zegt Meesseman. 21:0721 uur 07. Meesseman: “Dit is nog maar het begin”.Meesseman: “Dit is nog maar het begin” 21:0621 uur 06. Coach Philip Mestdagh: “Oefenmatchen belangrijk voor ons vloeiend spel en teamspirit”.Coach Philip Mestdagh: “Oefenmatchen belangrijk voor ons vloeiend spel en teamspirit” 09:4309 uur 43.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1397454976797052928 09:4209 uur 42.Belgian Cats Toen waren ze nog met 16: Bondscoach snoeit EK-selectie Belgian Cats Belgian Cats basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement