Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Degradatie wenkt dan toch voor Bornauw en Keulen

Degradatie wenkt dan toch voor Bornauw en Keulen

wo 26 mei 2021 20:24 1. FC Köln Holstein Kiel einde01terugwedstrijd 29/0545' – Geel – Aleksandar Ignjovski41' – Geel – Fin Bartels14' – Geel – Noah Katterbach90' – Geel – Rafael Czichos79' – Verv. Fin Bartels door Joshua Mees79' – Verv. Janni Serra door Benjamin Girth67' – Verv. Finn Porath door Fabian Reese66' – Verv. Marius Wolf door Jan Thielmann66' – Verv. Salih Özcan door Sebastian Andersson59' – Doelpunt – Simon Lorenz (0 – 1)59' – Verv. Aleksandar Ignjovski door Simon Lorenz53' – Geel – Marius Wolf51' – Geel – Ellyes Skhiri47' – Geel – Johannes van den BerghPlay-offs promotie/degradatieheenwedstrijd26-05-2021 18:3059'Simon Lorenz0 – 1 Holstein Kiel is goed op weg om voor het eerst in zijn geschiedenis in de hoogste klasse van de Bundesliga aan te treden. In de heenmatch van de barrages tegen het Keulen van Bornauw won het met 0-1. Dankzij een late goal van Bornauw op de slotspeeldag kon Keulen aan de rechtstreekse degradatie naar de 2e klasse ontsnappen. Met Holstein Kiel kreeg het in de barrage dan wel een kleine naam voor de kiezen, de club uit het noorden van Duitsland is een te duchten tegenstander.   Eerder dit seizoen kon Kiel immers de scalp van Bayern München veroveren in de beker. Uiteindelijk strandden ze pas in de halve finales tegen Dortmund.   Desondanks greep Keulen Kiel naar de keel in de eerste helft, maar met wat geluk konden de bezoekers overleven. Keulen zou het zich nog berouwen dat het zijn kansen niet kon afmaken. Na een hoekschop kon Lorenz de belangrijke uitgoal maken en Serra had er zelfs een droomuitslag van kunnen maken, maar hij trof de lat.   Zaterdag krijgt Keulen een herkansing om de nederlaag goed te maken in Kiel. Als Holstein Kiel ook die match overleeft, speelt het voor het eerst sinds het ontstaan van de Bundesliga (in 1963) op het hoogste niveau. Meer dan 100 jaar geleden werd Kiel wel eens kampioen van Duitsland. Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90'Gele kaart voor Rafael Czichos van 1. FC Köln tijdens tweede helft, minuut 90Rafael Czichos1. FC Köln 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Holstein Kiel, Joshua Mees erin, Fin Bartels eruitwisselFin BartelsJoshua MeesHolstein Kiel 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Holstein Kiel, Benjamin Girth erin, Janni Serra eruitwisselJanni SerraBenjamin GirthHolstein Kiel 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Holstein Kiel, Fabian Reese erin, Finn Porath eruitwisselFinn PorathFabian ReeseHolstein Kiel 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij 1. FC Köln, Jan Thielmann erin, Marius Wolf eruitwisselMarius WolfJan Thielmann1. FC Köln 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij 1. FC Köln, Sebastian Andersson erin, Salih Özcan eruitwisselSalih ÖzcanSebastian Andersson1. FC Köln 59'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 59 door Simon Lorenz van Holstein Kiel. 0, 1.goal1. FC Köln Holstein Kiel einde01Simon LorenzHolstein Kiel 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Holstein Kiel, Simon Lorenz erin, Aleksandar Ignjovski eruitwisselAleksandar IgnjovskiSimon LorenzHolstein Kiel 53'Gele kaart voor Marius Wolf van 1. FC Köln tijdens tweede helft, minuut 53Marius Wolf1. FC Köln 51'Gele kaart voor Ellyes Skhiri van 1. FC Köln tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement