Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Solskjaer: “Druk? Wie voor United tekent, weet dat we om de prijzen spelen”

Solskjaer: “Druk? Wie voor United tekent, weet dat we om de prijzen spelen”

di 25 mei 2021 21:08 Villarreal CF Manchester United 26/05 21u00UEFA Europa Leaguefinale26-05-2021 21:00 Manchester United is woensdagavond de grote favoriet in de finale van de Europa League tegen Villarreal. Maar kan het die rol ook waarmaken? Volg het op deze pagina, met livestream en tekst vanaf 21 uur. Fase per fase 21:02vooraf, 21 uur 02. Unicum voor Villarreal. Terwijl Manchester United al decennialang meedoet voor de prijzen is de prijzenkast van Villarreal nog nagenoeg leeg. “We hebben al heel wat grenzen verlegd en dat willen we blijven doen”, zegt coach Unai Emery. die de Europa League al 3 keer won met Sevilla. .Unicum voor VillarrealTerwijl Manchester United al decennialang meedoet voor de prijzen is de prijzenkast van Villarreal nog nagenoeg leeg. “We hebben al heel wat grenzen verlegd en dat willen we blijven doen”, zegt coach Unai Emery. die de Europa League al 3 keer won met Sevilla. 21:01vooraf, 21 uur 01. Ik zei maanden geleden al dat Manchester United de favoriet is voor de Europa League, maar zodra de match van start gaat is dat niet meer van tel. We moeten ervoor zorgen dat ze individueel niet kunnen uitblinken. Unai Emery (coach Villarreal).Ik zei maanden geleden al dat Manchester United de favoriet is voor de Europa League, maar zodra de match van start gaat is dat niet meer van tel. We moeten ervoor zorgen dat ze individueel niet kunnen uitblinken.Unai Emery (coach Villarreal) 20:58Wellicht geen Maguire. Aanvoerder Harry Maguire is met de ploeg mee naar Gdansk gevlogen, maar de kans dat hij United effectief een dienst kan bewijzen in de finale lijkt klein. Ook op de laatste training voor de wedstrijd moest de verdediger verstek laten gaan. Maguire sukkelt al een tijdje met zijn enkel. Anthony Martial zal er sowieso niet bij zijn. De Franse winger heeft al 2 maanden last van een knieblessure. . vooraf, 20 uur 58. Wellicht geen MaguireAanvoerder Harry Maguire is met de ploeg mee naar Gdansk gevlogen, maar de kans dat hij United effectief een dienst kan bewijzen in de finale lijkt klein. Ook op de laatste training voor de wedstrijd moest de verdediger verstek laten gaan. Maguire sukkelt al een tijdje met zijn enkel.Anthony Martial zal er sowieso niet bij zijn. De Franse winger heeft al 2 maanden last van een knieblessure. 20:56vooraf, 20 uur 56. 4e seizoen zonder trofee voor United? Manchester United mag het seizoen in de Premier League dan wel op een verdienstelijke tweede plaats hebben afgesloten, toch staat er wat druk op de ketel morgenavond. Als United de finale niet wint, sluit United het seizoen voor de 4e keer op een rij af zonder trofee. De League Cup in 2017 is nog altijd de meest recente beker in de rijkgevulde prijzenkast van de club. .4e seizoen zonder trofee voor United?Manchester United mag het seizoen in de Premier League dan wel op een verdienstelijke tweede plaats hebben afgesloten, toch staat er wat druk op de ketel morgenavond. Als United de finale niet wint, sluit United het seizoen voor de 4e keer op een rij af zonder trofee.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement