Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Dick Advocaat houdt het niet droog bij winnend afscheid als coach

Dick Advocaat houdt het niet droog bij winnend afscheid als coach

zo 23 mei 2021 16:23 Feyenoord FC Utrecht einde2040' – Geel – Leroy Fer32' – Geel – Django Warmerdam25' – Doelpunt – Luis Sinisterra (1 – 0)90+6' – Geel – Uroš Spajic90+6' – Geel – Willem Janssen90+4' – Geel – Orkun Kökcü90+3' – Verv. Luis Sinisterra door Uroš Spajic90' – Doelpunt – Bryan Linssen (2 – 0)83' – Verv. Nicolai Jørgensen door Bryan Linssen75' – Verv. Mark van der Maarel door Eljero Elia63' – Geel – Marcos Senesi62' – Verv. Leroy Fer door Achraf El Bouchataoui58' – Verv. Sander van de Streek door Bart Ramselaar58' – Verv. Othman Boussaid door Adrian DalmauEredivisie2e Ronde23-05-2021 12:1625'Luis Sinisterra1 – 090'Bryan Linssen2 – 0 Feyenoord heeft Dick Advocaat een afscheid in schoonheid bezorgd. Tegen Utrecht werd een ticket voor de 2e voorronde van de Conference League behaald. Advocaat kon zijn tranen niet bedwingen bij zijn afscheid als coach. Feyenoord moest in de finale van de Nederlandse play-offs afrekenen met Utrecht. Voor 6.500 fans in De Kuip zette Luis Sinisterra de thuisploeg op het juiste spoor. Na een knappe dribbel trapte hij de 1-0 fraai in doel.   Na de pauze kwam Feyenoord af en toe in de problemen. Utrecht miste de kansen en kon in de slotfase ook boos zijn op de ref omdat de bal niet op de stip ging. Bryan Linssen maakte het daarna helemaal af voor Feyenoord: 2-0.   In de extra tijd was er nog een opstootje, maar na het laatste fluitsignaal ging alle aandacht naar Dick Advocaat. De 73-jarige ex-bondscoach van België stopt nu definitief als coach.   Na de 1-0 had Advocaat al moeite om zijn tranen te bedwingen, na de match werd hij helemaal overmand door de emoties. “Ik ben verdomd blij om met zo’n gevoel te kunnen stoppen. We hadden een matige tweede seizoenshelft en op deze manier maken we het toch een beetje goed.” Advocaat was blij dat hij Feyenoord nog op zijn cv heeft kunnen zetten. “De jas van Feyenoord paste mij wel goed. De club heeft iets speciaals, dat vond ik vroeger al. Ik ben trots dat ik mijn carrière hier heb mogen afsluiten”, zei hij aan de NOS. Fase per fase 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopen 90+6'Gele kaart voor Uroš Spajic van Feyenoord tijdens tweede helft, minuut 96Uroš SpajicFeyenoord 90+6'Gele kaart voor Willem Janssen van FC Utrecht tijdens tweede helft, minuut 96Willem JanssenFC Utrecht 90+4'Gele kaart voor Orkun Kökcü van Feyenoord tijdens tweede helft, minuut 94Orkun KökcüFeyenoord 90+3'tweede helft, minuut 93. Vervanging bij Feyenoord, Uroš Spajic erin, Luis Sinisterra eruitwisselLuis SinisterraUroš SpajicFeyenoord 90'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Bryan Linssen van Feyenoord. 2, 0.goalFeyenoord FC Utrecht einde20Bryan LinssenFeyenoord 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Feyenoord, Bryan Linssen erin, Nicolai Jørgensen eruitwisselNicolai JørgensenBryan LinssenFeyenoord 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij FC Utrecht, Eljero Elia erin, Mark van der Maarel eruitwisselMark van der MaarelEljero EliaFC Utrecht 63'Gele kaart voor Marcos Senesi van Feyenoord tijdens tweede helft, minuut 63Marcos SenesiFeyenoord 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Feyenoord, Achraf El Bouchataoui erin, Leroy Fer eruitwisselLeroy FerAchraf El BouchataouiFeyenoord 58'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement