Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters en Thomas Detry halen cut niet op PGA Championship

Thomas Pieters en Thomas Detry halen cut niet op PGA Championship

09:2909 uur 29. Geen cut voor Detry en Pieters. We beleven het slotweekend zonder de Belgische Thomassen. Detry en Pieters hadden allebei een 1e ronde in 76 slagen (+4), dus moesten ze vol aan de bak op dag 2.  Detry begon erg goed met 13 keer par op de eerste 14 holes. Hij stak zijn hand uit naar de cut, maar op hole 15 ging het mis. Hij moest op de laatste 2 holes een birdie pakken, maar dat lukte niet. Met 75 slagen eindigt hij 95e, op 2 slagen van de volgende ronde. Pieters begon met dezelfde opdracht als Detry, 76 slagen goedmaken op dag 2. Pieters kende een echte baaldag. Op de eerste 9 holes had hij 4 bogeys nodig, waardoor zijn kansen weg waren. Op het tweede deel deed hij daar nog eens 3 bogeys en 2 dubbele bogeys bij, daarmee kwam hij uit op 84 slagen en een 140e plaats. Bovenaan is de Canadees Coney Connors de leiding kwijt. De Canadees viel terug van 1 naar 7 na een rondje in 75. De Amerikaan Phil Mickelson, de laureaat van 2005, en de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen staan met 5 onder aan de leiding. De 2 hebben een slag voorsprong op de Amerikaan Brooks Koepka. .Geen cut voor Detry en PietersWe beleven het slotweekend zonder de Belgische Thomassen. Detry en Pieters hadden allebei een 1e ronde in 76 slagen (+4), dus moesten ze vol aan de bak op dag 2. Detry begon erg goed met 13 keer par op de eerste 14 holes. Hij stak zijn hand uit naar de cut, maar op hole 15 ging het mis. Hij moest op de laatste 2 holes een birdie pakken, maar dat lukte niet. Met 75 slagen eindigt hij 95e, op 2 slagen van de volgende ronde.Pieters begon met dezelfde opdracht als Detry, 76 slagen goedmaken op dag 2. Pieters kende een echte baaldag. Op de eerste 9 holes had hij 4 bogeys nodig, waardoor zijn kansen weg waren. Op het tweede deel deed hij daar nog eens 3 bogeys en 2 dubbele bogeys bij, daarmee kwam hij uit op 84 slagen en een 140e plaats.Bovenaan is de Canadees Coney Connors de leiding kwijt. De Canadees viel terug van 1 naar 7 na een rondje in 75. De Amerikaan Phil Mickelson, de laureaat van 2005, en de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen staan met 5 onder aan de leiding. De 2 hebben een slag voorsprong op de Amerikaan Brooks Koepka.22-05-2021 22-05-2021. 11:0111 uur 01. Mindere start voor Pieters en Detry. Thomas Pieters en Thomas Detry moeten na de eerste ronde vrede nemen met een gedeelde 97e plek op de tweede major van het seizoen. Ze hadden allebei 76 slagen nodig op de 18 holes. Detry begon nochtans sterk en stond na 6 holes nog op par, maar de 16e hole – een par-5 – deed hem de das om. De Brusselaar moest de bal droppen, wat hem een strafslag en een double bogey kostte. Na nog twee bogeys stond hij nog net in de top 100. Ook Pieters kon een gelijkaardige scorekaart voorleggen na een wisselvallige eerste ronde. 2 birdies op de eerste 3 holes werden gevolgd door twee bogeys en een double bogey op holes 4, 9 en 10. Vooral de 15e hole bleek moeilijk met een triple bogey. Uiteindelijk bleef Pieters 4 slagen boven par. .Mindere start voor Pieters en DetryThomas Pieters en Thomas Detry moeten na de eerste ronde vrede nemen met een gedeelde 97e plek op de tweede major van het seizoen. Ze hadden allebei 76 slagen nodig op de 18 holes.Detry begon nochtans sterk en stond na 6 holes nog op par, maar de 16e hole – een par-5 – deed hem de das om. De Brusselaar moest de bal droppen, wat hem een strafslag en een double bogey kostte. Na nog twee bogeys stond hij nog net in de top 100.Ook Pieters kon een gelijkaardige scorekaart voorleggen na een wisselvallige eerste ronde. 2 birdies op de eerste 3 holes werden gevolgd door twee bogeys en een double bogey op holes 4, 9 en 10. Vooral de 15e hole bleek moeilijk met een triple bogey. Uiteindelijk bleef Pieters 4 slagen boven par. 10:5510 uur 55. Het is onmogelijk om geen stress te hebben op deze golfbaan. Ik had gelukkig een goede dag, maar je mag op geen enkele hole de concentratie verliezen. Corey Conners, leider PGA Championship.Het is onmogelijk om geen stress te hebben op deze golfbaan. Ik had gelukkig een goede dag, maar je mag op geen enkele hole de concentratie verliezen.Corey Conners, leider PGA Championship 10:5510 uur 55. Canadees aan de leiding. Corey Conners staat na de eerste ronde op de Ocean golfbaan in Kiawah Island, South Carolina, alleen aan de leiding. De Canadees schoot sterk uit de startblokken met drie birdies op de eerste 7 holes. Uiteindelijk bleef hij 5 slagen onder par. Zijn dichtste achtervolgers deden 2 slagen minder goed. Brooks Koepka, die vorig jaar in zijn jacht op een derde zege op rij door het ijs zakte in de slotronde, begon sterk. Ook de 24-jarige Sam Horsfield mocht 5 birdies en 2 bogeys op zijn scorekaart zetten, een knap debuut op het PGA Championship. .Canadees aan de leidingCorey Conners staat na de eerste ronde op de Ocean golfbaan in Kiawah Island, South Carolina, alleen aan de leiding. De Canadees schoot sterk uit de startblokken met drie birdies op de eerste 7 holes. Uiteindelijk bleef hij 5 slagen onder par.Zijn dichtste achtervolgers deden 2 slagen minder goed. Brooks Koepka, die vorig jaar in zijn jacht op een derde zege op rij door het ijs zakte in de slotronde, begon sterk. Ook de 24-jarige Sam Horsfield mocht 5 birdies en 2 bogeys op zijn scorekaart zetten, een knap debuut op het PGA Championship. 10:4610 uur 46.Golf 23-jarige Morikawa is verrassende winnaar van 1e major sinds corona-uitbraak

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement