Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Stelt Genk enkel zijn 2e plaats veilig of zit er nog meer in (de titel)?

Stelt Genk enkel zijn 2e plaats veilig of zit er nog meer in (de titel)?

do 20 mei 2021 17:30 KRC Genk Antwerp over 27 minJupiler Pro LeagueSpeeldag 520-05-2021 18:30 Genk ontvangt in eigen huis Antwerp. De Limburgers moeten winnen om de titelstrijd nog spannend te houden. Bij puntenverlies is Club Brugge, dat later op de avond tegen Anderlecht speelt, kampioen. Bij een Genkse  zege heeft blauw-zwart nog een puntje nodig om de titel veilig te stellen.  Fase per fase 17:58vooraf, 17 uur 58. Herstelde Lamkel Zé zit op de bank. Bij Antwerp begint de bank weer wat voller te raken. Batubinsika en Lamkel Zé zijn voor het eerst sinds hun coronabesmetting weer inzetbaar, al moeten ze voorlopig nog tevreden zijn met een rol als bankzitter. Wie wel rechtstreeks in de basiself wordt gedropt, is Birger Verstraete, die afgelopen weekend geel geschorst was. Daardoor verdwijnt Gerkens uit de basis bij de bezoekers. .Herstelde Lamkel Zé zit op de bankBij Antwerp begint de bank weer wat voller te raken. Batubinsika en Lamkel Zé zijn voor het eerst sinds hun coronabesmetting weer inzetbaar, al moeten ze voorlopig nog tevreden zijn met een rol als bankzitter. Wie wel rechtstreeks in de basiself wordt gedropt, is Birger Verstraete, die afgelopen weekend geel geschorst was. Daardoor verdwijnt Gerkens uit de basis bij de bezoekers. 17:45vooraf, 17 uur 45.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1395401499698675718 17:41vooraf, 17 uur 41. Eén noodgedwongen wissel bij Genk. Genk is de enige ongeslagen ploeg in de Champions play-offs. Na die 10 op 12 heeft coach John van den Brom weinig redenen tot wisselen en dus doet hij dat gewoon niet. Enkel Carlos Cuesta, die zaterdag uitviel tegen Anderlecht, wordt vervangen bij de thuisploeg. Landgenoot John Lucumi is zijn vervanger. .Eén noodgedwongen wissel bij GenkGenk is de enige ongeslagen ploeg in de Champions play-offs. Na die 10 op 12 heeft coach John van den Brom weinig redenen tot wisselen en dus doet hij dat gewoon niet. Enkel Carlos Cuesta, die zaterdag uitviel tegen Anderlecht, wordt vervangen bij de thuisploeg. Landgenoot John Lucumi is zijn vervanger. 17:38vooraf, 17 uur 38.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1395401525824999428 09:36vooraf, 09 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1395274088562761731 09:34vooraf, 09 uur 34.Jupiler Pro League Van den Brom: “In Brugge zijn ze al de hele play-offs nerveus” 09:33vooraf, 09 uur 33.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1395008968708198401 09:31vooraf, 09 uur 31. Wat kan Genk? Om 18.30 uur krijgt Genk Antwerp over de vloer. Met een gelijkspel stelt Genk zijn tweede plaats veilig, maar met een overwinning maakt het nog kans op de titel.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement