Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vanhaezebrouck: “Raar dat laatste 2 PO-matchen niet gelijktijdig plaatsvinden”

Vanhaezebrouck: “Raar dat laatste 2 PO-matchen niet gelijktijdig plaatsvinden”

wo 19 mei 2021 09:13 KAA Gent Standard 21u00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 519-05-2021 21:00 Ook in de Europe Play-offs nadert de competitie de ontknoping. Gent moet woensdag tegen het al uitgetelde Standard mintens even goed doen als Mechelen, om zijn kansen op Europees voetbal gaaf te houden. Volg de wedstrijd hier om 21.00 u. Fase per fase 08:51vooraf, 08 uur 51. Ik blijf het heel raar vinden dat de play-offmatchen, twee speeldagen voor het einde, niet gelijktijdig plaatsvinden. Ik las vandaag dat het reglementair in orde is. Wel, dan zijn we 40 jaar tegen de reglementen ingegaan door altijd de twee laatste matchen samen te spelen, net zoals in het buitenland. Hein Vanhaezebrouck.Ik blijf het heel raar vinden dat de play-offmatchen, twee speeldagen voor het einde, niet gelijktijdig plaatsvinden. Ik las vandaag dat het reglementair in orde is. Wel, dan zijn we 40 jaar tegen de reglementen ingegaan door altijd de twee laatste matchen samen te spelen, net zoals in het buitenland.Hein Vanhaezebrouck 08:50vooraf, 08 uur 50. Gent kijkt mee naar Oostende-Mechelen. Gent zal met argusogen de wedstrijd tussen Oostende en Mechelen in het oog houden. De Buffalo's moeten vanavond minstens hetzelfde resultaat halen als Mechelen, om zich zaterdag te trakteren op een “finalematch” tegen Mechelen met als doel: eindwinst in de Europe Play-offs. .Gent kijkt mee naar Oostende-MechelenGent zal met argusogen de wedstrijd tussen Oostende en Mechelen in het oog houden. De Buffalo’s moeten vanavond minstens hetzelfde resultaat halen als Mechelen, om zich zaterdag te trakteren op een “finalematch” tegen Mechelen met als doel: eindwinst in de Europe Play-offs. 08:48vooraf, 08 uur 48. Het is overleven nu. Als dat morgen lukt, dan ligt er een finalematch in het verschiet. Als we die ook overleven, dan is de vijfde plaats binnen. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.Het is overleven nu. Als dat morgen lukt, dan ligt er een finalematch in het verschiet. Als we die ook overleven, dan is de vijfde plaats binnen.Gent-coach Hein Vanhaezebrouck 08:45vooraf, 08 uur 45. Vanhaezebrouck verwacht stevige pot. Hein Vanhaezebrouck blikte op zijn persbabbel vooruit op de wedstrijd tegen Standard, voor Gent een soort halve finale in deze play-offs. Standard, dat niets meer te winnen heeft, zou weleens een gelaten indruk kunnen laten, al verwacht Vanhaezebrouck dat helemaal niet. “Ik weet dat we hier ooit tegen Standard hebben moeten spelen voor de titel. Zij hadden toen ook niets meer te winnen, maar het werd uiteindelijk een heel lastige wedstrijd. Ik verwacht dat ze er nog vol tegenaan zullen gaan. Ze hebben veel jonge gasten met een goeie drive.” .Vanhaezebrouck verwacht stevige potHein Vanhaezebrouck blikte op zijn persbabbel vooruit op de wedstrijd tegen Standard, voor Gent een soort halve finale in deze play-offs. Standard, dat niets meer te winnen heeft, zou weleens een gelaten indruk kunnen laten, al verwacht Vanhaezebrouck dat helemaal niet.”Ik weet dat we hier ooit tegen Standard hebben moeten spelen voor de titel. Zij hadden toen ook niets meer te winnen, maar het werd uiteindelijk een heel lastige wedstrijd. Ik verwacht dat ze er nog vol tegenaan zullen gaan.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement