Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Oostende sluit competitie af als leider en start play-offs tegen Charleroi

Oostende sluit competitie af als leider en start play-offs tegen Charleroi

zo 16 mei 2021 18:17 Oostende heeft zich op de slotspeeldag verzekerd van de poleposition voor de play-offs in het basketbal. Bergen eindigt met evenveel punten op plaats 2. In ronde 1 van de play-offs neemt Oostende het op tegen Charleroi. , Euromillions Basketbal League 22:4522 uur 45. Foutje! Ivan Maras van Aalst gooit de bal lompweg in de handen aan de scheidsrechter.Foutje! Ivan Maras van Aalst gooit de bal lompweg in de handen aan de scheidsrechter 22:3722 uur 37. Verslag van Oostende – Limburg.Verslag van Oostende – Limburg 22:3722 uur 37. Verslag van Bergen – Aalst.Verslag van Bergen – Aalst 22:3722 uur 37. Verslag van Leuven – Charleroi.Verslag van Leuven – Charleroi 22:3622 uur 36. Verslag van Luik – Antwerp Giants.Verslag van Luik – Antwerp Giants 22:3622 uur 36. Verslag van Mechelen – Brussels.Verslag van Mechelen – Brussels 18:09Het schema voor de play-offs:. 18 uur 09.Het schema voor de play-offs:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393952914243309570 18:0818 uur 08. Nu de reguliere competitie achter de rug is, gaan de play-offs komende woensdag van start. De kwartfinales worden volgens het best-of-3 format gespeeld, waarbij de ploeg die het hoogste eindigde in de reguliere competitie als eerste thuis speelt. Het schema voor de play-offs Oostende Charleroi Aalst Limburg Antwerp Leuven Bergen Mechelen .Nu de reguliere competitie achter de rug is, gaan de play-offs komende woensdag van start. De kwartfinales worden volgens het best-of-3 format gespeeld, waarbij de ploeg die het hoogste eindigde in de reguliere competitie als eerste thuis speelt.Het schema voor de play-offsOostendeCharleroiAalstLimburgAntwerpLeuvenBergenMechelen 18:0618 uur 06. Oostende houdt Bergen af op kop. Oostende heeft zich op de laatste speeldag van de tweede fase van de competitie niet laten verrassen door Limburg United (86-63). De kustploeg sluit na de vlotte zege de reguliere fase van de competitie af op kop. Bergen, dat Oostende in de stand op de voet volgt, versloeg Aalst (72-70). In de andere wedstrijden hield Leuven de punten thuis tegen Charleroi (90-83). Mechelen legde Brussels met ruime 109-82 over de knie en Antwerp veroverde de volle buit in Luik (74-89).  .Oostende houdt Bergen af op kopOostende heeft zich op de laatste speeldag van de tweede fase van de competitie niet laten verrassen door Limburg United (86-63). De kustploeg sluit na de vlotte zege de reguliere fase van de competitie af op kop. Bergen, dat Oostende in de stand op de voet volgt, versloeg Aalst (72-70).In de andere wedstrijden hield Leuven de punten thuis tegen Charleroi (90-83). Mechelen legde Brussels met ruime 109-82 over de knie en Antwerp veroverde de volle buit in Luik (74-89).  18:0518 uur 05.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393939458307862538 18:0018 uur .Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393949213684375553 17:5917 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393944906645782528 basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement