Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Bezoes brengt AA Gent met heerlijk lobje op voorsprong in Oostende

LIVE: Bezoes brengt AA Gent met heerlijk lobje op voorsprong in Oostende

zo 16 mei 2021 13:28 KV Oostende KAA Gent 28'0120' – Doelpunt – Roman Bezoes (0 – 1)Jupiler Pro LeagueSpeeldag 416-05-2021 13:3220'Roman Bezoes0 – 1 Na 3 speeldagen ligt de strijd in de Europe play-offs nog helemaal open. AA Gent klopte donderdag KV Oostende en doet zo weer helemaal mee voor het  laatste Europese ticket. Vanmiddag kruisen beide ploegen opnieuw de degens, dit keer met de voorlopige leidersplaats als inzet. Fase per fase 26'eerste helft, minuut 26. KVO blijft toch het betere van het spel hebben. Gent staat hier lichtjes gevleid op voorsprong. Johan De Caluwé op Radio 1.KVO blijft toch het betere van het spel hebben. Gent staat hier lichtjes gevleid op voorsprong.Johan De Caluwé op Radio 1 25'eerste helft, minuut 25. Nog meer dreiging van Oostende. Hjulsager kruipt dit keer in de rol van aangever, zijn voorzet wordt nog net onderschept door Ngadeu. .Nog meer dreiging van Oostende. Hjulsager kruipt dit keer in de rol van aangever, zijn voorzet wordt nog net onderschept door Ngadeu. 22'eerste helft, minuut 22. Oostende wil snel reageren, maar doet dat wat te overhaast. Een schot van Hjulsager vliegt meters naast. .Oostende wil snel reageren, maar doet dat wat te overhaast. Een schot van Hjulsager vliegt meters naast. 22'eerste helft, minuut 22.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393897308648050688 21'eerste helft, minuut 21. Bezoes met knappe lob. AA Gent klimt na 20 minuten op voorsprong in Oostende. Jaremtsjoek lanceert Bezoes, die alleen op Hubert afstormt en het met een fraaie lob afwerkt: 0-1. Zo staat Gent ineens virtueel op kop in de Europe play-offs. .Bezoes met knappe lobAA Gent klimt na 20 minuten op voorsprong in Oostende. Jaremtsjoek lanceert Bezoes, die alleen op Hubert afstormt en het met een fraaie lob afwerkt: 0-1. Zo staat Gent ineens virtueel op kop in de Europe play-offs. 20'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 20 door Roman Bezoes van KAA Gent. 0, 1.goalKV Oostende KAA Gent 29'01Roman BezoesKAA Gent 17'eerste helft, minuut 17. Terwijl het lichtjes is beginnen te regenen in Oostende, probeert Gent het evenwicht weer te herstellen, maar dat wil niet zo vlot lukken. Jaremtsjoek wordt amper bereikt voorin. .Terwijl het lichtjes is beginnen te regenen in Oostende, probeert Gent het evenwicht weer te herstellen, maar dat wil niet zo vlot lukken. Jaremtsjoek wordt amper bereikt voorin. 15'eerste helft, minuut 15. Oostende heeft het commando nu helemaal overgenomen. Vandendriessche neemt een afgeweerde voorzet in één tijd op de schoen, Bolat ziet de bal naast vliegen. .Oostende heeft het commando nu helemaal overgenomen. Vandendriessche neemt een afgeweerde voorzet in één tijd op de schoen, Bolat ziet de bal naast vliegen. 12'eerste helft, minuut 12.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393894758888640512 10'eerste helft, minuut 10. Gent gered door de paal. Ook de resulterende hoekschop levert ei zo na een doelpunt op.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement