Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Barst de titelstrijd weer helemaal los? Club ontvangt Antwerp in cruciaal duel

Barst de titelstrijd weer helemaal los? Club ontvangt Antwerp in cruciaal duel

zo 16 mei 2021 10:30 Club Brugge Antwerp 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 416-05-2021 18:30 Zondagavond gaan de Champions’ play-offs verder met de wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp. Na de overwinning van Genk op Anderlecht komt blauw-zwart zo stilaan stevig onder druk te staan. Kan Club de 5-punten kloof behouden of steekt Antwerp hen stokken in de wielen? Volg de wedstrijd hier vanaf 18u30 live met tekst. Fase per fase 10:25Er staat heel wat op het spel voor Club vanavond. . vooraf, 10 uur 25.Er staat heel wat op het spel voor Club vanavond. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393824576421892097 10:23vooraf, 10 uur 23. Antwerp-coach Frank Vercauteren zal het zondagavond moeten stellen zonder Birger Verstraete (geschorst), Didier Lamkel Zé en Dylan Batubinska (op de weg terug na ziekte).  .Antwerp-coach Frank Vercauteren zal het zondagavond moeten stellen zonder Birger Verstraete (geschorst), Didier Lamkel Zé en Dylan Batubinska (op de weg terug na ziekte).  10:10vooraf, 10 uur 10.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1393601578142142465 08:00Kampioen zal Club (nog) niet worden vanavond, een nieuw titelfeest kan ten vroegste op donderdagavond losbarsten. . vooraf, 08 uur .Kampioen zal Club (nog) niet worden vanavond, een nieuw titelfeest kan ten vroegste op donderdagavond losbarsten. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139350669267193856308:00 – VoorafVooraf, 08 uur  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement