Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zet Genk leider Club Brugge nog meer onder druk met zege tegen Anderlecht?

Zet Genk leider Club Brugge nog meer onder druk met zege tegen Anderlecht?

wo 12 mei 2021 08:48 KRC Genk Anderlecht 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 312-05-2021 20:45 Ploeg in vorm Genk wil zijn titelambities nog meer leven inblazen in een tweeluik tegen Anderlecht. Met een zege komen ze op 2 punten van leider Club Brugge, dat onder druk naar Antwerp moet. Volg het hier vanavond op de voet. Fase per fase 08:47vooraf, 08 uur 47.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1392359634284032009 08:46vooraf, 08 uur 46.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1392165231976140804 08:45vooraf, 08 uur 45.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139216284220432794212-05-2021 12-05-2021. 17:41vooraf, 17 uur 41.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1392124904837894144 17:40vooraf, 17 uur 40. Ik weet niet waarom Anderlecht niet goed voor de dag kwam tegen Antwerp. Het kan elke ploeg overkomen, dat zegt Club Brugge misschien ook. We hebben respect voor elke tegenstander, maar zijn in staat om te winnen van elke ploeg. John van den Brom, coach Genk.Ik weet niet waarom Anderlecht niet goed voor de dag kwam tegen Antwerp. Het kan elke ploeg overkomen, dat zegt Club Brugge misschien ook. We hebben respect voor elke tegenstander, maar zijn in staat om te winnen van elke ploeg.John van den Brom, coach Genk 17:39vooraf, 17 uur 39. Van den Brom: “Ik ben niet bang om over de titel te spreken”. Met een overwinning tegen Anderlecht kan Genk tot op 2 punten van leider Club Brugge komen. “We hebben veel vertrouwen, maar alles kan nog. Als we winnen, kunnen we daarna rustig kijken wat Club doet”, zegt coach John van den Brom.  “Er zijn veel rekensommetjes mogelijk, het ligt zo dicht bij elkaar. Maar we kunnen naar boven kijken en dat is belangrijk. Nee, ik ben niet bang om over de titel te spreken. Waarom zou ik? Ik wil het beste uit alles halen.” “Maar ik ga ook niet roepen dat we kampioen worden, omdat we hebben gewonnen van Club Brugge. Laat ons eerst kijken naar de match tegen Anderlecht.” .Van den Brom: “Ik ben niet bang om over de titel te spreken”Met een overwinning tegen Anderlecht kan Genk tot op 2 punten van leider Club Brugge komen. “We hebben veel vertrouwen, maar alles kan nog. Als we winnen, kunnen we daarna rustig kijken wat Club doet”, zegt coach John van den Brom. “Er zijn veel rekensommetjes mogelijk, het ligt zo dicht bij elkaar. Maar we kunnen naar boven kijken en dat is belangrijk. Nee, ik ben niet bang om over de titel te spreken. Waarom zou ik?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement