Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Real Madrid, na “het CL-débacle”, aan de leiding komen van La Liga?

Kan Real Madrid, na “het CL-débacle”, aan de leiding komen van La Liga?

zo 09 mei 2021 11:11 Real Madrid Sevilla 21u00LaLiga SantanderSpeeldag 3509-05-2021 21:00 Real Madrid kan vanavond profiteren van het gelijkspel van de titelrivalen Barcelona en Atletico om aan de leiding van La Liga te komen. Maar het moet het tegen Sevilla wel zien te redden zonder Ramos, die alweer geblesseerd uitviel. Kan Hazard en co vanavond het Champions League-juk van zich afspelen?  Fase per fase 11:20Zidane zet het vizier van zijn manschappen alvast op scherp:. vooraf, 11 uur 20.Zidane zet het vizier van zijn manschappen alvast op scherp:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1391075429994352643 11:18vooraf, 11 uur 18. We willen de Champions League vergeten en gaan er alles aan doen om tegen Sevilla te winnen. Zinédine Zidane, Real Madrid.We willen de Champions League vergeten en gaan er alles aan doen om tegen Sevilla te winnen.Zinédine Zidane, Real Madrid 11:02vooraf, 11 uur 02.Primera División Spaanse lentezon inspireert Barça en Atletico niet tot goals, profiteert Real morgen? 11:02vooraf, 11 uur 02.Primera División Superweekend in Spaanse titelstrijd: “Suarez kan de ultieme revanche nemen op Barcelona”09-05-2021 09-05-2021. 12:25vooraf, 12 uur 25. Ramos alweer in lappenmand. Sergio Ramos was nog maar net terug na een lange blessure, maar ligt alweer in de lappenmand. De verdediger stond in de Champions League voor het eerst in bijna 2 maanden nog eens in de basis, maar staat weer aan de zijlijn. Ramos kampt opnieuw met een spierblessure. Het is niet duidelijk hoelang coach Zinedine Zidane niet op de Spanjaard kan rekenen. .Ramos alweer in lappenmandSergio Ramos was nog maar net terug na een lange blessure, maar ligt alweer in de lappenmand. De verdediger stond in de Champions League voor het eerst in bijna 2 maanden nog eens in de basis, maar staat weer aan de zijlijn. Ramos kampt opnieuw met een spierblessure. Het is niet duidelijk hoelang coach Zinedine Zidane niet op de Spanjaard kan rekenen. 12:20vooraf, 12 uur 20.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139096580981249638512:20 – VoorafVooraf, 12 uur 20 Opstelling Real Madrid. Thibaut Courtois, Álvaro Odriozola, Eder Militao, Nacho, Marcelo, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema, Eden HazardOpstelling Real MadridThibaut Courtois, Álvaro Odriozola, Eder Militao, Nacho, Marcelo, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema, Eden Hazard Opstelling Sevilla. Yassine Bono, Jesús Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuña, Jordán, Fernando, Alejandro Gómez, Suso, Youssef En-Nesyri, Lucas OcamposOpstelling SevillaYassine Bono, Jesús Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuña, Jordán, Fernando, Alejandro Gómez, Suso, Youssef En-Nesyri, Lucas Ocampos – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement