Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Voorkomt Villareal Engelse Europa League-finale? Volg de live-uitzending hier vanaf 20.35 u.

Voorkomt Villareal Engelse Europa League-finale? Volg de live-uitzending hier vanaf 20.35 u.

do 06 mei 2021 09:53 Arsenal Villarreal CF 21u00heenwedstrijd 1 – 2UEFA Europa Leagueterugwedstrijd06-05-2021 21:00 Villareal trekt met een 2-1-bonus uit de heenwedstrijd naar het Emirates Stadium. Houdt coach Unai Emery met de Gele Onderzeeër zijn ex-ploeg uit de Europa League-finale. Volg de wedstrijd hier live vanaf 21 uur. De uitzending op Canvas begint om 20.45 uur. Fase per fase 12:04vooraf, 12 uur 04. Het wordt zeker moeilijk, maar we zullen er alles aan doen om geschiedenis te schrijven. Villareal-coach Unai Emery.Het wordt zeker moeilijk, maar we zullen er alles aan doen om geschiedenis te schrijven.Villareal-coach Unai Emery 12:02vooraf, 12 uur 02. We zullen beter moeten spelen dan in de heenwedstrijd om de finale te bereiken. Arsenal-coach Mikel Arteta.We zullen beter moeten spelen dan in de heenwedstrijd om de finale te bereiken.Arsenal-coach Mikel Arteta 12:01vooraf, 12 uur 01.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1389980960737824769 12:00vooraf, 12 uur .Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1390027614211952648 11:59vooraf, 11 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/139021475811310387211:59 – VoorafVooraf, 11 uur 59 Opstelling Arsenal. Bernd Leno, Calum Chambers, Rob Holding, Pablo Marí, Granit Xhaka, Nicolas Pépé, Thomas Partey, Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny, Bukayo Saka, Pierre-Emerick AubameyangOpstelling ArsenalBernd Leno, Calum Chambers, Rob Holding, Pablo Marí, Granit Xhaka, Nicolas Pépé, Thomas Partey, Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny, Bukayo Saka, Pierre-Emerick Aubameyang Opstelling Villarreal CF. Gerónimo Rulli, Mario Gaspar, Raúl Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Samuel Chukwueze, Daniel Parejo, Francis Coquelin, Manu Trigueros, Paco Alcácer, GerardOpstelling Villarreal CFGerónimo Rulli, Mario Gaspar, Raúl Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Samuel Chukwueze, Daniel Parejo, Francis Coquelin, Manu Trigueros, Paco Alcácer, Gerard – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement