Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zidane rekent op Eden Hazard: “We zullen hem nodig hebben”

Zidane rekent op Eden Hazard: “We zullen hem nodig hebben”

wo 05 mei 2021 11:30 Chelsea Real Madrid 21u00heenwedstrijd 1 – 1UEFA Champions Leagueterugwedstrijd05-05-2021 21:00 Na het 1-1-gelijkspel vorige week thuis in de heenmatch zal Real Madrid tegen Chelsea vol aan de bak moeten. “Eden Hazard is er klaar voor”, zegt Real-coach Zinedine Zidane. Volg de match hier live met tekst. Fase per fase 11:57vooraf, 11 uur 57. Mijn spelers moeten de heenmatch vergeten, doen alsof het 0-0 is en spelen om de match te winnen. Thomas Tuchel (Chelsea-coach).Mijn spelers moeten de heenmatch vergeten, doen alsof het 0-0 is en spelen om de match te winnen.Thomas Tuchel (Chelsea-coach) 11:41vooraf, 11 uur 41. “ZZ” tegen “TT”. Voor de 6e keer staan Zinédine Zidane en Thomas Tuchel tegenover elkaar. Opvallend: de Franse coach, drievoudig CL-winnaar met Real, kon nog nooit winnen van zijn Duitse collega. Tuchel, die vorig jaar met PSG de finale verloor, gaat op zoek naar zijn 2e finale op een rij. “ZZ” speelde tot nu toe 4 keer gelijk en verloor 1 keer van “TT”. De Fransman, die als Real-speler in 2002 de CL won, kan voor de 4e keer in 5 seizoenen de eindstrijd bereiken. Dat zou ongelooflijk indrukwekkend zijn. Van 2016 tot 2018 mocht “Zizou” trouwens 3 keer de Beker met de grote Oren in de lucht steken. Vorig jaar ging Real in de 1/8e finale uit de door corona geplaagde competitie tegen City. .”ZZ” tegen “TT”Voor de 6e keer staan Zinédine Zidane en Thomas Tuchel tegenover elkaar. Opvallend: de Franse coach, drievoudig CL-winnaar met Real, kon nog nooit winnen van zijn Duitse collega. Tuchel, die vorig jaar met PSG de finale verloor, gaat op zoek naar zijn 2e finale op een rij.”ZZ” speelde tot nu toe 4 keer gelijk en verloor 1 keer van “TT”. De Fransman, die als Real-speler in 2002 de CL won, kan voor de 4e keer in 5 seizoenen de eindstrijd bereiken. Dat zou ongelooflijk indrukwekkend zijn. Van 2016 tot 2018 mocht “Zizou” trouwens 3 keer de Beker met de grote Oren in de lucht steken.Vorig jaar ging Real in de 1/8e finale uit de door corona geplaagde competitie tegen City.05-05-2021 05-05-2021. 23:29vooraf, 23 uur 29. Hazard is klaar voor duel met zijn ex-team. Real moet scoren, wil het een kans maken op een plekje in de finale van de Champions League. Eden Hazard, die vorig weekend zijn rentree maakte, kan daarin een belangrijke rol spelen. “We weten wat Eden in zijn mars heeft en wat hij het team kan bijbrengen”, blikt Real-coach Zinedine Zidane vooruit. “Eden is er klaar voor. Het is een heel goed moment voor hem om terug te komen. We zullen hem morgenavond nodig hebben.” .Hazard is klaar voor duel met zijn ex-teamReal moet scoren, wil het een kans maken op een plekje in de finale van de Champions League. Eden Hazard, die vorig weekend zijn rentree maakte, kan daarin een belangrijke rol spelen.”We weten wat Eden in zijn mars heeft en wat hij het team kan bijbrengen”, blikt Real-coach Zinedine Zidane vooruit. “Eden is er klaar voor. Het is een heel goed moment voor hem om terug te komen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement