Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Pochettino beslist pas op laatste moment of Mbappé kan spelen

Pochettino beslist pas op laatste moment of Mbappé kan spelen

ma 03 mei 2021 20:36 Manchester City Paris Saint-Germain 04/05 21u00heenwedstrijd 2 – 1UEFA Champions Leagueterugwedstrijd04-05-2021 21:00 PSG staat met de rug tegen de muur in de halve finales van de Champions League. Als het voor het 2e jaar op rij in de finale van het kampioenenbal wil staan, maar het de 1-2-nederlaag tegen Manchester City uitwissen. Fase per fase 20:34vooraf, 20 uur 34. Ik hoop dat Mbappé speelt. Voor hem, voor de match, voor het voetbal. Hij is een geweldige speler en ik kijk er naar uit om hem weer te zien spelen. Pep Guardiola, coach Manchester City.Ik hoop dat Mbappé speelt. Voor hem, voor de match, voor het voetbal. Hij is een geweldige speler en ik kijk er naar uit om hem weer te zien spelen.Pep Guardiola, coach Manchester City 20:32vooraf, 20 uur 32. Mbappé toch nog onzeker. Kylian Mbappé is mee afgereisd naar Manchester, maar het is nog niet duidelijk of de Franse sterspeler in actie kan komen voor PSG. Hij liep een contractuur op in zijn kuit in de heenwedstrijd. “Ik wacht tot het laatste moment om te beslissen of hij speelt of niet”, zei Pochettino. “Maandagavond traint hij individueel. We zullen zien hoe zijn vorm is. We kunnen hem alleszins gebruiken.” .Mbappé toch nog onzekerKylian Mbappé is mee afgereisd naar Manchester, maar het is nog niet duidelijk of de Franse sterspeler in actie kan komen voor PSG. Hij liep een contractuur op in zijn kuit in de heenwedstrijd.”Ik wacht tot het laatste moment om te beslissen of hij speelt of niet”, zei Pochettino. “Maandagavond traint hij individueel. We zullen zien hoe zijn vorm is. We kunnen hem alleszins gebruiken.” 15:31vooraf, 15 uur 31. Mbappé in selectie van PSG. Goed nieuws voor PSG: sterspeler Kylian Mbappé, die in de heenwedstrijd een kuitblessure opliep, zit in de selectie voor de levensbelangrijke terugwedstrijd tegen Manchester City. Het Franse toptalent was dit seizoen al goed voor 37 doelpunten. Coach Mauricio Pochettino gunde enkele sleutelspelers dit weekend rust met het oog op de CL-clash. Middenvelder Leandro Paredes en rechtsachter Alessandro Florenzi kregen rust, Marco Verratti speelde slechts een halfuurtje. .Mbappé in selectie van PSGGoed nieuws voor PSG: sterspeler Kylian Mbappé, die in de heenwedstrijd een kuitblessure opliep, zit in de selectie voor de levensbelangrijke terugwedstrijd tegen Manchester City. Het Franse toptalent was dit seizoen al goed voor 37 doelpunten.Coach Mauricio Pochettino gunde enkele sleutelspelers dit weekend rust met het oog op de CL-clash. Middenvelder Leandro Paredes en rechtsachter Alessandro Florenzi kregen rust, Marco Verratti speelde slechts een halfuurtje. 15:25vooraf, 15 uur 25.Champions League Gert Verheyen na PSG-Manchester City: “Het grote gelijk van Guardiola” 15:25vooraf, 15 uur 25.Champions League Manchester City kan CL-finale al ruiken, De Bruyne scoort in Parijs met gelukje 15:25vooraf, 15 uur 25.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138919942844411084815:25 – VoorafVooraf, 15 uur 25 Opstelling Manchester City. Ederson, Kyle Walker, John Stones, Rúben Dias, João Cancelo,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement