Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Manchester United-Liverpool uitgesteld na fel protest van United-fans

Manchester United-Liverpool uitgesteld na fel protest van United-fans

zo 02 mei 2021 18:44 Manchester United Liverpool uitgesteldPremier LeagueSpeeldag 3402-05-2021 17:30 Manchester United en Liverpool zullen vandaag niet meer in actie komen. Duizenden protesterende kwamen opdagen aan het stadion met een duidelijke boodschap voor de clubeigenaren. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt. Kevin De Bruyne nog geen kampioen, United “betreurt protest” De topper tussen Manchester United en Liverpool beloofde heel wat spanning te brengen. Niet enkel om de affiche, maar bij verlies van United kroonde Manchester City zich vanavond al tot kampioen. Dat feestje zal nu sowieso wat langer op zich laten wachten.   Duizenden United-fans kwamen samen aan Old Trafford om hun protest te uiten aan de clubeigenaars, de Glazer-familie. Die lag al langer onder vuur, maar na het hele Super League-drama was de maat helemaal vol.   Enkele honderden fans slaagden er zelfs in het stadion en veld te bestormen. Met zware gevolgen: de clash tegen Liverpool werd uitgesteld.   “Na overleg met de politie, de Premier League, de Trafford Council en de clubs werd besloten de wedstrijd uit te stellen omwille van veiligheidsredenen”, laat Manchester United weten. “Er wordt nu met de Premier League overlegd over een nieuwe datum.”   “Wij dragen onze fans een warm hart toe en erkennen het recht op vrije meningsuiting en vreedzaam protest. We betreuren echter deze actie die andere fans, medewerkers en de politie in gevaar hebben gebracht.” Lees ook: Premier League Protesterende ManUtd-fans vallen stadion binnen vlak voor topper tegen Liverpool Premier League: “Acties niet te rechtvaardigen” Ook de Premier League kwam met een statement. “De veiligheid van iedereen op Old Trafford blijft prioriteit. We begrijpen en respecteren de gevoelens bij de fans, maar veroordelen alle vormen van geweld. Ook de veldbestorming, vooral gezien de bijhorende Covid-19-overtredingen.”   “Fans hebben veel manieren om hun mening kenbaar te maken, maar de acties van een minderheid die we vandaag zagen, zijn niet te rechtvaardigen. We voelen mee met de politie en stewards die terechtkwamen in een gevaarlijke situatie, die niet in het voetbal thuishoort.” Het protest in beeld: Fase per fase 18:44vooraf, 18 uur 44. Geen voetbal meer vandaag. Manchester United komt met het officiële nieuws: er wordt niet meer gevoetbald vanavond. De match wordt uitgesteld, een nieuwe datum werd niet meegegeven. .Geen voetbal meer vandaagManchester United komt met het officiële nieuws: er wordt niet meer gevoetbald vanavond. De match wordt uitgesteld, een nieuwe datum werd niet meegegeven. 17:49vooraf, 17 uur 49.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1388883001824710658 17:23vooraf, 17 uur 23. Wordt er toch nog gespeeld? Volgens Sky Sports zou de wedstrijd alsnog doorgaan. “De fans konden niet tot in de kleedkamers van beide teams geraken waardoor de coronabubbel nog intact is. Wel zal het stadion moeten worden schoongeveegd zodra de situatie onder controle is”, klinkt het.  .Wordt er toch nog gespeeld?Volgens Sky Sports zou de wedstrijd alsnog doorgaan. “De fans konden niet tot in de kleedkamers van beide teams geraken waardoor de coronabubbel nog intact is.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement