Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Leye dropt Carcela in de basis voor opener Europe play-offs

LIVE: Leye dropt Carcela in de basis voor opener Europe play-offs

za 01 mei 2021 20:21 KV Oostende Standard 16'00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 101-05-2021 20:47 KV Oostende greep net naast een ticket voor de Champion’s play-offs, Standard verloor de bekerfinale. Twee ploegen dus die iets willen goedmaken bij de start van de Europe play-offs. Wie begint het sterkst? Fase per fase 16'eerste helft, minuut 16. Bodart redt. D'Arpino zet Bodart aan het werk. De doelman duwt in corner.  .Bodart redtD’Arpino zet Bodart aan het werk. De doelman duwt in corner.  14'eerste helft, minuut 14. Kwartier ver . Na het openingskwartier kunnen we als neutrale toeschouwer enkel maar tevreden zijn met het spel. Een eerste doelpunt lijkt een kwestie van tijd.  .Kwartier ver Na het openingskwartier kunnen we als neutrale toeschouwer enkel maar tevreden zijn met het spel. Een eerste doelpunt lijkt een kwestie van tijd.  10'eerste helft, minuut 10. Kvasina net niet. Een strakke voorzet van Hulsjager vindt een vervolg op het hoofd van Kvasina, die de bal niet genoeg kan richten om voor echt doelgevaar te zorgen.  .Kvasina net nietEen strakke voorzet van Hulsjager vindt een vervolg op het hoofd van Kvasina, die de bal niet genoeg kan richten om voor echt doelgevaar te zorgen.  9'eerste helft, minuut 9. Hulsjager. Hulsjager – de creatieve middenvelder bij de kustboys – probeert het vanop afstand. Geen slechte poging, maar de bal gaat net over de kooi van Bodart.  .HulsjagerHulsjager – de creatieve middenvelder bij de kustboys – probeert het vanop afstand. Geen slechte poging, maar de bal gaat net over de kooi van Bodart.  7'eerste helft, minuut 7. Oostendse reactie. Hendry rukt opvallend ver mee op en probeert het dan maar zelf. Zijn poging bereikt het doel niet. Fai krijgt ondertussen wat tijd om te bekomen van een bal in zijn edele delen.  .Oostendse reactieHendry rukt opvallend ver mee op en probeert het dan maar zelf. Zijn poging bereikt het doel niet. Fai krijgt ondertussen wat tijd om te bekomen van een bal in zijn edele delen.  5'eerste helft, minuut 5. 0-1 gaat niet door! . Muleka mag plots moederziel alleen doorgaan op de doelman en werkt koelbloedig af. Er is echter gevlagd voor buitenspel, waardoor het vroege feestje niet doorgaat. De VAR bevestigt de beslissing.  .0-1 gaat niet door! Muleka mag plots moederziel alleen doorgaan op de doelman en werkt koelbloedig af. Er is echter gevlagd voor buitenspel, waardoor het vroege feestje niet doorgaat. De VAR bevestigt de beslissing.  4'eerste helft, minuut 4. Bijna eerste gevaar. Amallah claimt een strafschop, maar krijgt die terecht niet. Hij zet zich goed door, maar stuit op een uitstekende tackle van Hendry. Verdedigen zoals we het graag zien! .Bijna eerste gevaarAmallah claimt een strafschop, maar krijgt die terecht niet. Hij zet zich goed door, maar stuit op een uitstekende tackle van Hendry. Verdedigen zoals we het graag zien! 3'eerste helft, minuut 3. 2'eerste helft, minuut 2. Standard neemt het initiatief . Cercela laat zich een eerste keer opmerken. Met een listig lobballetje probeert hij Klauss te bereiken, maar de bal komt niet aan.  .Standard neemt het initiatief Cercela laat zich een eerste keer opmerken.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement