Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vercauteren zet Butez in doel bij Antwerp, Genk mist geschorste Heynen

Vercauteren zet Butez in doel bij Antwerp, Genk mist geschorste Heynen

vr 30 april 2021 19:55 Antwerp KRC Genk 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 130-04-2021 20:45 Antwerp en Racing Genk bijten de spits af in de Champions’ play-offs. Racing Genk surft nog op de roes van de bekerwinst of zal er net vermoeidheid in de benen zitten? Antwerp is voorlopig de dichtste belager van Club Brugge. Volg de wedstrijd hier vanaf 20.45u. Fase per fase 20:06vooraf, 20 uur 06. Genk tuk op revanche. Bij Genk hebben ze nog wat recht te zetten tegen Antwerp. Amper 2 weken geleden ging de bekerwinnaar op de laatste speeldag van de reguliere competitie onderuit op de Bosuil. De buit leek nochtans binnen voor Genk na 2 goals van topschutter Onuachu, maar in een onwaarschijnlijk slot knokte Antwerp zich nog naar een 3-2-overwinning. .Genk tuk op revancheBij Genk hebben ze nog wat recht te zetten tegen Antwerp. Amper 2 weken geleden ging de bekerwinnaar op de laatste speeldag van de reguliere competitie onderuit op de Bosuil. De buit leek nochtans binnen voor Genk na 2 goals van topschutter Onuachu, maar in een onwaarschijnlijk slot knokte Antwerp zich nog naar een 3-2-overwinning. 20:00vooraf, 20 uur . Vercauteren zet Butez in doel. Ortwin De Wolf betaalt het gelag voor zijn mindere prestatie in de vorige wedstrijd tegen Genk. Frank Vercauteren verkiest vanavond Butez in doel. Refaelov is er om bekende redenen niet meer bij, Lukaku moet dan weer vrede nemen met een plaats op de bank. Myoshi en Le Marchand komen daardoor aan de aftrap. .Vercauteren zet Butez in doelOrtwin De Wolf betaalt het gelag voor zijn mindere prestatie in de vorige wedstrijd tegen Genk. Frank Vercauteren verkiest vanavond Butez in doel. Refaelov is er om bekende redenen niet meer bij, Lukaku moet dan weer vrede nemen met een plaats op de bank. Myoshi en Le Marchand komen daardoor aan de aftrap. 19:58vooraf, 19 uur 58. Genk zonder geschorste Heynen. Weinig veranderingen bij Genk. Van de elf spelers die aan de bekerfinale tegen Standard begonnen ontbreekt er vanavond slechts 1. Bryan Heynen moet geschorst toekijken, hij wordt vervangen door Toma. .Genk zonder geschorste HeynenWeinig veranderingen bij Genk. Van de elf spelers die aan de bekerfinale tegen Standard begonnen ontbreekt er vanavond slechts 1. Bryan Heynen moet geschorst toekijken, hij wordt vervangen door Toma. 19:51vooraf, 19 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1388186385534881796 19:51vooraf, 19 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1388187759253368832 11:22vooraf, 11 uur 22.Jupiler Pro League Dossier gesloten: Refaelov zal niet meer voor Antwerp spelen in play-offs30-04-2021 30-04-2021. 16:37vooraf, 16 uur 37. Refaelov? Ik hoop dat hij niet meedoet want het is een goede speler, al wil je je tegenstanders natuurlijk het liefst op hun sterkst kloppen. Ik denk dat hij zal spelen, maar ik wil daar niet veel aandacht aan schenken.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement