Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Penaltygoal van Pepe geeft Arsenal moed voor 2e luik tegen Villarreal

Penaltygoal van Pepe geeft Arsenal moed voor 2e luik tegen Villarreal

do 29 april 2021 22:57 Villarreal CF Arsenal einde21terugwedstrijd 06/0545' – Geel – Dani Ceballos38' – Geel – Pau Torres30' – Doelpunt – Raúl Albiol (2 – 0)6' – Doelpunt – Manu Trigueros (1 – 0)90+6' – Verv. Emile Smith Rowe door Mohamed Elneny90+6' – Verv. Nicolas Pépé door Willian90+1' – Geel – Pierre-Emerick Aubameyang86' – Verv. Bukayo Saka door Pierre-Emerick Aubameyang81' – Geel 2 – Étienne Capoue81' – Verv. Manu Trigueros door Moi Gómez81' – Verv. Alfonso Pedraza door Alberto Moreno74' – Doelpunt strafschop – Nicolas Pépé (2 – 1)71' – Verv. Juan Foyth door Mario Gaspar69' – Geel – Étienne Capoue64' – Verv. Martin Ødegaard door Gabriel Martinelli59' – Geel – Thomas Partey58' – Geel 2 – Dani CeballosUEFA Europa Leagueheenwedstrijd29-04-2021 21:026'Manu Trigueros1 – 030'Raúl Albiol2 – 074'Nicolas Pépé2 – 1 Villarreal heeft in zijn heenmatch in eigen huis Arsenal nog niet kunnen kraken. Het zag er goed uit voor de Spanjaarden met een dubbele voorsprong en een mannetje minder voor Arsenal, maar de strafschopgoal van Pepe maakt een wereld van verschil. Villarreal probeert al voor de 5e keer om een Europese finale te bereiken. De honger bij de club is dus groot en dat is ook zo bij de trainer. Emery heeft nog iets te bewijzen tegen ex-club Arsenal.   Het begon goed voor de thuisploeg met een snelle goal van Trigueros. Nog voor het halfuur werd het 2-0: Albiol duwde een hoekschop voorbij Leno.   Voor de pauze dacht Arsenal dat de bal op de stip ging, maar de VAR draaide de beslissing van de scheidsrechter om. Een klap voor Arsenal dat na de rust ook Ceballos uitgesloten zag worden. Snel daarna moest Leno nog uitpakken met een fraaie reflex op een poging van Moreno.   Zo leek het eenvoudige zege te zullen worden voor de Spanjaarden.  maar een kwartier voor tijd ging de bal alsnog op de stip. Pepe werkte de belangrijke uitgoal voorbij de doelman. Trigueros brengt Villarreal op voorsprong (1-0) Kapitein Albiol verdubbelt de voorsprong van de Spanjaarden (2-0) Arsenal moet met 10 verder na 2e geel voor Ceballos Pepe met de aansluitingstreffer vanop 11 meter (2-1) Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+6'tweede helft, minuut 96. Vervanging bij Arsenal, Mohamed Elneny erin, Emile Smith Rowe eruitwisselEmile Smith RoweMohamed ElnenyArsenal 90+6'tweede helft, minuut 96. Vervanging bij Arsenal, Willian erin, Nicolas Pépé eruitwisselNicolas Pépé WillianArsenal 90+1'Gele kaart voor Pierre-Emerick Aubameyang van Arsenal tijdens tweede helft, minuut 91Pierre-Emerick AubameyangArsenal 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang erin, Bukayo Saka eruitwisselBukayo SakaPierre-Emerick AubameyangArsenal 81'Tweede gele kaart voor Étienne Capoue van Villarreal CF tijdens tweede helft, minuut 81Étienne CapoueVillarreal CF 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Villarreal CF, Moi Gómez erin, Manu Trigueros eruitwisselManu TriguerosMoi GómezVillarreal CF 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Villarreal CF, Alberto Moreno erin, Alfonso Pedraza eruitwisselAlfonso PedrazaAlberto MorenoVillarreal CF 74'Nicolas Pépé (Arsenal) legt de bal op de stip en zet de strafschop om. tweede helft, minuut 74.Doelpunt voor Arsenal Nicolas Pépé (Arsenal) legt de bal op de stip en zet de strafschop om.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement