Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kijk om 21 uur naar Manchester United-AS Roma in de Europa League

Kijk om 21 uur naar Manchester United-AS Roma in de Europa League

do 29 april 2021 14:48 Manchester United AS Roma 21u00terugwedstrijd 06/05UEFA Europa Leagueheenwedstrijd29-04-2021 21:00 In de Europa League duiken we stilaan de laatste rechte lijn in richting de finale. Manchester United strijdt vanavond tegen AS Roma om een goede uitgangspositie. Kijk live naar het duel op Canvas en al onze online platformen.  De uitzending begint om 20.35 uur. Fase per fase 19:57De basiself van AS Roma. vooraf, 19 uur 57.De basiself van AS Roma.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1387825357252870146 19:57De opstelling van de thuisploeg. vooraf, 19 uur 57.De opstelling van de thuisploeg.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1387825290240528388 14:47vooraf, 14 uur 47. In het verleden zijn we enkele keren net voor een finale gesneuveld. Door onze manier van spelen is ons zelfvertrouwen momenteel groot. . Luke Shaw (Manchester United).In het verleden zijn we enkele keren net voor een finale gesneuveld. Door onze manier van spelen is ons zelfvertrouwen momenteel groot. Luke Shaw (Manchester United) 14:45vooraf, 14 uur 45.Europa League Halve finales in de Europa League: dead man walking en de koffer van Shaw 14:44vooraf, 14 uur 44. Halve finales. In de Europa League duiken we stilaan de laatste rechte lijn in richting de finale. Manchester United bikkelt vanavond tegen AS Roma om een goede uitgangspositie. Kijk live naar het duel op Canvas, de uitzending begint om 20.35 uur. .Halve finalesIn de Europa League duiken we stilaan de laatste rechte lijn in richting de finale. Manchester United bikkelt vanavond tegen AS Roma om een goede uitgangspositie. Kijk live naar het duel op Canvas, de uitzending begint om 20.35 uur.14:44 – VoorafVooraf, 14 uur 44 Opstelling Manchester United. David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Marcus Rashford, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Fred, Paul Pogba, Edinson CavaniOpstelling Manchester UnitedDavid De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Marcus Rashford, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Fred, Paul Pogba, Edinson Cavani Opstelling AS Roma. Pau López, Chris Smalling, Bryan Cristante, Roger, Rick Karsdorp, Amadou Diawara, Jordan Veretout, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Edin Džeko, Henrikh MkhitaryanOpstelling AS RomaPau López, Chris Smalling, Bryan Cristante, Roger, Rick Karsdorp, Amadou Diawara, Jordan Veretout, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Edin Džeko, Henrikh Mkhitaryan – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement