Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

SuperLeague-teams Real Madrid en Chelsea strijden om plaats in Champions League-finale

SuperLeague-teams Real Madrid en Chelsea strijden om plaats in Champions League-finale

di 27 april 2021 12:38 Real Madrid Chelsea 21u00terugwedstrijd 05/05UEFA Champions Leagueheenwedstrijd27-04-2021 21:00 In de Champions League zijn we aanbeland aan de halve finales. Real Madrid en Chelsea openen vanavond de dans, twee teams die vorige week nog mee de Super League zouden oprichten. Fase per fase 13:43vooraf, 13 uur 43. Hazard en Courtois nemen het op tegen hun ex-club.Hazard en Courtois nemen het op tegen hun ex-club 12:38vooraf, 12 uur 38. Courtois en Hazard tegen hun ex-ploeg? Voor Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard wordt het straks een blij weerzien met Chelsea. Die eerste speelt sowieso tegen zijn ex-ploeg. Haalt ook Hazard de match? Vorig weekend mocht hij in Spanje een kwartier opdraven tegen Real Betis (0-0). .Courtois en Hazard tegen hun ex-ploeg?Voor Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard wordt het straks een blij weerzien met Chelsea. Die eerste speelt sowieso tegen zijn ex-ploeg. Haalt ook Hazard de match?Vorig weekend mocht hij in Spanje een kwartier opdraven tegen Real Betis (0-0). 12:37Eden Hazard (l) op training:. vooraf, 12 uur 37.Eden Hazard (l) op training:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1386629406018490371 12:36vooraf, 12 uur 36.Champions League De Chelsea-jaren van Thibaut Courtois door de ogen van papa Thierry: “Die eerste match was de mooiste” 12:35vooraf, 12 uur 35. Real Madrid-voorzitter Perez geeft Super League nog niet op.Real Madrid-voorzitter Perez geeft Super League nog niet op 12:30vooraf, 12 uur 30. Geen Super League, wel Champions League. Nu het verhaal van de Super League even gaan liggen is, kunnen we ons weer concentreren op de Champions League. In Madrid openen vanavond Real en Chelsea de halve finales. Het eerste team droomt nog altijd van de nieuwe topcompetitie. De tweede club heeft haar startbewijs al ingeleverd. .Geen Super League, wel Champions LeagueNu het verhaal van de Super League even gaan liggen is, kunnen we ons weer concentreren op de Champions League. In Madrid openen vanavond Real en Chelsea de halve finales.Het eerste team droomt nog altijd van de nieuwe topcompetitie. De tweede club heeft haar startbewijs al ingeleverd. 12:27vooraf, 12 uur 27.Champions League “Die vervelende Thibaut Courtois maakt me toch nerveus met al zijn saves”12:27 – VoorafVooraf, 12 uur 27 Opstelling Real Madrid. Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Eder Militao, Nacho, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius JúniorOpstelling Real MadridThibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Eder Militao, Nacho, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius Júnior Opstelling Chelsea. Edouard Mendy, César Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, N'Golo Kanté, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo WernerOpstelling ChelseaEdouard Mendy, César Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, N’Golo Kanté, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement