Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Neymar: “Mijn doel is om Champions League te winnen, niet Gouden Bal”

Neymar: “Mijn doel is om Champions League te winnen, niet Gouden Bal”

di 27 april 2021 17:18 Paris Saint-Germain Manchester City 28/04 21u00terugwedstrijd 04/05UEFA Champions Leagueheenwedstrijd28-04-2021 21:00 PSG en Manchester City staan tegenover elkaar in de halve finales van de Champions League. Beide clubs dromen al een tijdje van de hoofdvogel. Wie mag er naar de finale? De heenmatch staat morgen op het programma. Fase per fase 17:40Neymar zit goed in zijn vel. vooraf, 17 uur 40.Neymar zit goed in zijn velHier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1387028254368821256 17:37vooraf, 17 uur 37. Neymar: “Dit is mijn gelukkigste seizoen tot nu toe”. “Ik voel me goed, zowel op mentaal als fysiek vlak”, vertelde Neymar op de persconferentie vooraf. “Ik zal er alles aan doen om PSG naar de finale te leiden.” “Het is misschien wel mijn meest gelukkige seizoen in Parijs tot nog toe. Ik heb mijn moeilijke momenten gekend hier, maar ik ben ze steeds te boven gekomen. Ik ben altijd professioneel geweest. Mijn hoofdoel is om de Champions League te winnen en niet de Gouden Bal”, benadrukte de Braziliaanse vedette nog. .Neymar: “Dit is mijn gelukkigste seizoen tot nu toe””Ik voel me goed, zowel op mentaal als fysiek vlak”, vertelde Neymar op de persconferentie vooraf. “Ik zal er alles aan doen om PSG naar de finale te leiden.””Het is misschien wel mijn meest gelukkige seizoen in Parijs tot nog toe. Ik heb mijn moeilijke momenten gekend hier, maar ik ben ze steeds te boven gekomen. Ik ben altijd professioneel geweest. Mijn hoofdoel is om de Champions League te winnen en niet de Gouden Bal”, benadrukte de Braziliaanse vedette nog. 17:31We mogen hopen op een mooie wedstrijd. vooraf, 17 uur 31.We mogen hopen op een mooie wedstrijdHier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1387030942510993414 17:31vooraf, 17 uur 31. City zal filosofie niet veranderen. De trainer had het ook wel even over zijn tactiek. “We blijven trouw aan onze filosofie. PSG speelt vaak tegen teams die 90 minuten proberen te verdedigen, maar ik denk niet dat dat de juiste aanpak is tegen een ploeg die alles heeft.” “We moeten net proberen om ons spel op te leggen. We kennen de tegenstanders. Wij willen spelen met de bal in de ploeg.” .City zal filosofie niet veranderenDe trainer had het ook wel even over zijn tactiek. “We blijven trouw aan onze filosofie. PSG speelt vaak tegen teams die 90 minuten proberen te verdedigen, maar ik denk niet dat dat de juiste aanpak is tegen een ploeg die alles heeft.””We moeten net proberen om ons spel op te leggen. We kennen de tegenstanders. Wij willen spelen met de bal in de ploeg.” 17:24vooraf, 17 uur 24. Guardiola: “Spelers moeten genieten”. City-trainer Pep Guardiola had een duidelijke boodschap voor zijn spelers: “Amuseer jullie!”, had hij het over de filosofie van Johan Cruijff.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement