Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Genk-topschutter Onuachu: “Hopen op mijn 1e goal in een bekerfinale”

Genk-topschutter Onuachu: “Hopen op mijn 1e goal in een bekerfinale”

zo 25 april 2021 14:08 Standard KRC Genk 20u45Croky Cupfinale25-04-2021 20:45 Vanavond weten we wie de Croky Cup in zijn kast mag zetten: Standard of Racing Genk. Standard kan de beker voor de 9e keer winnen, Racing Genk gaat voor nummer 5. Volg alle actie hier vanavond op de voet. Fase per fase 14:04vooraf, 14 uur 04. Topschutter Onuachu voor de Croky Cup: “Ik probeer vrij te spelen”.Topschutter Onuachu voor de Croky Cup: “Ik probeer vrij te spelen” 14:03vooraf, 14 uur 03. We hebben de supporters opgeroepen om de coronaregels te blijven volgen. Dat heeft Standard ook gedaan. Er zal wel gefeest worden als we de beker winnen, maar in kleine groepjes. Peter Croonen, voorzitter Racing Genk.We hebben de supporters opgeroepen om de coronaregels te blijven volgen. Dat heeft Standard ook gedaan. Er zal wel gefeest worden als we de beker winnen, maar in kleine groepjes.Peter Croonen, voorzitter Racing Genk 13:58vooraf, 13 uur 58. Croonen: “Ik heb er een heel goed gevoel bij”. Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de Heizel voor de match van vanavond met een klein peloton fans. “Ik heb er een heel goed gevoel bij. De ploeg is heel gefocust en gedreven”, was hij positief over de afloop. “Ik denk dat we goed zullen zijn, maar de vraag is of dat voldoende zal zijn.” In 2018 verloor Genk de finale tegen Standard. “Dat was een draak van een wedstrijd. Er zijn wel wat revanchegevoelens. Maar het belangrijkste is dat er een beker op het spel staat.” .Croonen: “Ik heb er een heel goed gevoel bij”Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de Heizel voor de match van vanavond met een klein peloton fans. “Ik heb er een heel goed gevoel bij. De ploeg is heel gefocust en gedreven”, was hij positief over de afloop. “Ik denk dat we goed zullen zijn, maar de vraag is of dat voldoende zal zijn.”In 2018 verloor Genk de finale tegen Standard. “Dat was een draak van een wedstrijd. Er zijn wel wat revanchegevoelens. Maar het belangrijkste is dat er een beker op het spel staat.” 13:55vooraf, 13 uur 55. Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de finale.Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de finale 13:54vooraf, 13 uur 54. De fans van Genk beleven de finale met BBQ in hun bubbel.De fans van Genk beleven de finale met BBQ in hun bubbel 10:31vooraf, 10 uur 31. Heruitgave 2018. De finale is een heruitgave van de eindstrijd in 2018. Toen won Standard met 1-0 na verlengingen. De Rouches azen ook nu op bekerwinst om hun matige seizoen te redden. De bekerwinnaar krijgt een ticket voor de laatste voorronde van de Europa League.  Als Genk de Beker van België wint, dan is elke club uit de top 4 zeker van Europees voetbal en wordt de barragematch tussen de nummer 4 van POI en de winnaar van POII om een ticket voor de tweede kwalificatieronde van de Conference League niet meer gespeeld. .Heruitgave 2018De finale is een heruitgave van de eindstrijd in 2018. Toen won Standard met 1-0 na verlengingen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement