Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Genk-topschutter Onuachu: “Hopen op mijn 1e goal in een bekerfinale”

Genk-topschutter Onuachu: “Hopen op mijn 1e goal in een bekerfinale”

zo 25 april 2021 14:08 Standard KRC Genk 20u45Croky Cupfinale25-04-2021 20:45 Vanavond weten we wie de Croky Cup in zijn kast mag zetten: Standard of Racing Genk. Standard kan de beker voor de 9e keer winnen, Racing Genk gaat voor nummer 5. Volg alle actie hier vanavond op de voet. Fase per fase 14:04vooraf, 14 uur 04. Topschutter Onuachu voor de Croky Cup: “Ik probeer vrij te spelen”.Topschutter Onuachu voor de Croky Cup: “Ik probeer vrij te spelen” 14:03vooraf, 14 uur 03. We hebben de supporters opgeroepen om de coronaregels te blijven volgen. Dat heeft Standard ook gedaan. Er zal wel gefeest worden als we de beker winnen, maar in kleine groepjes. Peter Croonen, voorzitter Racing Genk.We hebben de supporters opgeroepen om de coronaregels te blijven volgen. Dat heeft Standard ook gedaan. Er zal wel gefeest worden als we de beker winnen, maar in kleine groepjes.Peter Croonen, voorzitter Racing Genk 13:58vooraf, 13 uur 58. Croonen: “Ik heb er een heel goed gevoel bij”. Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de Heizel voor de match van vanavond met een klein peloton fans. “Ik heb er een heel goed gevoel bij. De ploeg is heel gefocust en gedreven”, was hij positief over de afloop. “Ik denk dat we goed zullen zijn, maar de vraag is of dat voldoende zal zijn.” In 2018 verloor Genk de finale tegen Standard. “Dat was een draak van een wedstrijd. Er zijn wel wat revanchegevoelens. Maar het belangrijkste is dat er een beker op het spel staat.” .Croonen: “Ik heb er een heel goed gevoel bij”Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de Heizel voor de match van vanavond met een klein peloton fans. “Ik heb er een heel goed gevoel bij. De ploeg is heel gefocust en gedreven”, was hij positief over de afloop. “Ik denk dat we goed zullen zijn, maar de vraag is of dat voldoende zal zijn.”In 2018 verloor Genk de finale tegen Standard. “Dat was een draak van een wedstrijd. Er zijn wel wat revanchegevoelens. Maar het belangrijkste is dat er een beker op het spel staat.” 13:55vooraf, 13 uur 55. Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de finale.Genk-voorzitter Peter Croonen fietst naar de finale 13:54vooraf, 13 uur 54. De fans van Genk beleven de finale met BBQ in hun bubbel.De fans van Genk beleven de finale met BBQ in hun bubbel 10:31vooraf, 10 uur 31. Heruitgave 2018. De finale is een heruitgave van de eindstrijd in 2018. Toen won Standard met 1-0 na verlengingen. De Rouches azen ook nu op bekerwinst om hun matige seizoen te redden. De bekerwinnaar krijgt een ticket voor de laatste voorronde van de Europa League.  Als Genk de Beker van België wint, dan is elke club uit de top 4 zeker van Europees voetbal en wordt de barragematch tussen de nummer 4 van POI en de winnaar van POII om een ticket voor de tweede kwalificatieronde van de Conference League niet meer gespeeld. .Heruitgave 2018De finale is een heruitgave van de eindstrijd in 2018. Toen won Standard met 1-0 na verlengingen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement