Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Demi Vollering schiet haar 1e hoofdvogel af in Luik-Bastenaken-Luik

Demi Vollering schiet haar 1e hoofdvogel af in Luik-Bastenaken-Luik

Van der Breggen versmacht iedereen bergop … Zoals vaak bij de vrouwen barstte de wedstrijd los op La Redoute. Moolman gebruikte de steile meters van de beklimming als springplank en veerde weg. Enkel Brand en Ludwig Uttrup glipten mee in haar zog.   In de achtergrond bleven enkel de grote favorieten over. Movistar trok vol de kaart van Van Vleuten en zette de achtervolging op het trio in. Door het hard labeur van de blauwhemden kwam alles weer samen aan de voet van de Valkenberg.   Wereldkampioene Van der Breggen deed haar Waalse Pijl-kunstje op die laatste beklimming dan nog eens over om de ultieme schifting door te voeren. Ze keek niet om en versmachtte het merendeel van de rensters met een verschroeiend tempo bergop.   Enkel een elitegroepje met haar ploegmakker Vollering, Van Vleuten, Longo Borghini en Niewiadoma konden hun wagonnetje aanhaken. Het sterke vijftal dook samen de laatste 15 kilometer in. … en trekt 15 kilometer lang de sprint aan voor Vollering Na enkele speldenprikjes cijferde Van der Breggen zich helemaal weg voor haar ploeggenote Vollering. Ze maakte er een grote tijdrit van en kwam niet meer van de kop af tot op 200 meter van de streep.   De 24-jarige Vollering bedankte haar beresterke ploegmakker en sprintte met volle overgave richting de overwinning. Het jonge talent hield knap stand tegen Van Vleuten en maakte zo trots het perfecte SD Worx-ploegenspel af.   Het is de eerste WorldTour-overwinning voor de snelle vrouw van SD Worx, maar na de finish had ze vooral oog voor haar ploegmakkers:  “Het is ongelooflijk dat Anna zich zo wegcijferde voor mij. Wat een droom. Wat een team.” Rituitslag Bastenaken-LuikRituitslag Bastenaken-Luik  naamresultaat1Demi Vollering3u54'31″2Annemiek van Vleutenz.t.3Elisa Longo BorghiniZ.t.4Katarzyna Niewiadomaz.t.5Anna van der Breggen2″6Marianne Vos1'27″7Ashleigh Moolman Pasioz.t.8Cecilie Ludwigz.t.9Lucinda Brand1'59″10Amanda Sprattz.t. Fase per fase 12:4112 uur 41 match afgelopen Vollering triomfeertVan Vleuten gaat van ver aan, maar Vollering gaat er knap over. Ze maakt het ploegenspel perfect af. Petje af voor SD Worx. 12:4012 uur 40. Kan Vollering het werk van haar ploeggenote van der Breggen afmaken? Nog 500 meter … .Kan Vollering het werk van haar ploeggenote van der Breggen afmaken? Nog 500 meter … 12:39Onder de vod! Van der Breggen legt het tempo zo hoog dat er voorlopig niemand kan aanvallen. Het ziet ernaar uit dat het vijftal gaat sprinten voor de overwinning. . 12 uur 39. Onder de vod!Van der Breggen legt het tempo zo hoog dat er voorlopig niemand kan aanvallen. Het ziet ernaar uit dat het vijftal gaat sprinten voor de overwinning. 12:3712 uur 37. Hoe zenuwachtig is Vollering? Ze stak haar neus hier 2 jaar geleden aan het venster. Ruben Van Gucht.Hoe zenuwachtig is Vollering? Ze stak haar neus hier 2 jaar geleden aan het venster.Ruben Van Gucht 12:3312 uur 33. Van der Breggen maakt er een tijdritje van om haar snelle ploeggenote Vollering aan de finish af te zetten. Moolman en Vos maken nog steeds tempo in de achtergrond, maar er staat geen maat op het tempo van de wereldkampioene. .Van der Breggen maakt er een tijdritje van om haar snelle ploeggenote Vollering aan de finish af te zetten. Moolman en Vos maken nog steeds tempo in de achtergrond, maar er staat geen maat op het tempo van de wereldkampioene. 12:30+ 30″ voor Vollering. Het vijftal onder het aanvoeren van tempobeul van der Breggen stoomt verder. Ze sprokkelen een voorsprong van 30″. Vollering zet zich in de zetelt en profiteert van het tempo van haar ploeggenoot van der Breggen. . 12 uur 30. + 30″ voor VolleringHet vijftal onder het aanvoeren van tempobeul van der Breggen stoomt verder. Ze sprokkelen een voorsprong van 30″. Vollering zet zich in de zetelt en profiteert van het tempo van haar ploeggenoot van der Breggen. 12:2912 uur 29.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1386266938762989569 12:2712 uur 27. Toen waren ze met 5. Longo Borghini, Niewiadoma, van Vleuten, van der Breggen en Vollering zijn gaan vliegen. Gaat dit vijftal samen naar de meet?  .Toen waren ze met 5Longo Borghini, Niewiadoma, van Vleuten, van der Breggen en Vollering zijn gaan vliegen. Gaat dit vijftal samen naar de meet?  12:2512 uur 25. Aanval Van Vleuten. Annemiek van Vleuten start het spervuur aanvallen. Van der Breggen laat haar landgenote niet gaan, plooit zich dubbel, maar kietelt nu toch aan de broek van de Europese kampioene. .Aanval Van VleutenAnnemiek van Vleuten start het spervuur aanvallen. Van der Breggen laat haar landgenote niet gaan, plooit zich dubbel, maar kietelt nu toch aan de broek van de Europese kampioene. 12:2312 uur 23. Vollering en van der Breggen houden de benen stil om Moolman terug te laten komen. Marianne Vos en Uttrup Ludwig profiteren ook en komen weer aansluiten. Vreemde tactiek van SD Worx? .Vollering en van der Breggen houden de benen stil om Moolman terug te laten komen. Marianne Vos en Uttrup Ludwig profiteren ook en komen weer aansluiten. Vreemde tactiek van SD Worx? 12:2112 uur 21. Het elitegroepje is gevormd. Uttrup Ludwig trapt op haar adem. Ze moet samen met Vos de rol lossen. Van der Breggen, van Vleuten, Vollering, Longo Borghini en Niewiadoma scheren als 1e de tip. .Het elitegroepje is gevormdUttrup Ludwig trapt op haar adem. Ze moet samen met Vos de rol lossen. Van der Breggen, van Vleuten, Vollering, Longo Borghini en Niewiadoma scheren als 1e de tip. 12:2012 uur 20. Aanval Uttrup Ludwig. Nog 500 meter, het tempo van van der Breggen is moordend, maar Uttrup Ludwig plaatst nu een tegenprik. Wie kan er volgen? .Aanval Uttrup LudwigNog 500 meter, het tempo van van der Breggen is moordend, maar Uttrup Ludwig plaatst nu een tegenprik. Wie kan er volgen? 12:1812 uur 18. Van der Breggen autoritair. Anna van der Breggen voert nu zelf het tempo op de eerste meters bergop. Doet ze haar kunstje van de Waalse Pijl over? Iedereen vanop de kop versmachten? Ze kijkt alleszins niet meer om.  .Van der Breggen autoritairAnna van der Breggen voert nu zelf het tempo op de eerste meters bergop. Doet ze haar kunstje van de Waalse Pijl over? Iedereen vanop de kop versmachten? Ze kijkt alleszins niet meer om.  12:1612 uur 16. De favorieten komen piepen op de voorposten van het peloton. De Valkenrots zal fungeren als dé scherprechter van de dag.  .De favorieten komen piepen op de voorposten van het peloton. De Valkenrots zal fungeren als dé scherprechter van de dag.  12:1212 uur 12. Alles komt opnieuw samen. Het uitgedunde peloton, met alle favorieten, gaat op zoek naar de laatste scherprechter van de dag: de Côte de la Roche-aux-Faucons (127.6 km) – 1.3 km aan 11%. .Alles komt opnieuw samen. Het uitgedunde peloton, met alle favorieten, gaat op zoek naar de laatste scherprechter van de dag: de Côte de la Roche-aux-Faucons (127.6 km) – 1.3 km aan 11%. 12:1012 uur 10. Kans verkeken voor Brand en co? De verstandhouding van de vluchters lijkt even zoek. Het trio is druk aan het overleggen waardoor het tempo stokt. De voorsprong valt nu ten prooi aan het pak. .Kans verkeken voor Brand en co?De verstandhouding van de vluchters lijkt even zoek. Het trio is druk aan het overleggen waardoor het tempo stokt. De voorsprong valt nu ten prooi aan het pak. 12:0512 uur 05. Het groepje van Brand overleeft met verve de Cotê des Forges. De delen een tikje uit aan het peloton en scheren met een bonus van 30″ de top.  .Het groepje van Brand overleeft met verve de Cotê des Forges. De delen een tikje uit aan het peloton en scheren met een bonus van 30″ de top.  12:03Côte des Forges (117.6 km) – 1.3 km aan 7.8% . De Côte des Forges (1.3 km aan 7.8%) is aangebroken. Kunnen Brand en co hun voorsprong bergop consolideren of zijn ze een hapje voor het aanstormende peloton? . 12 uur 03. Côte des Forges (117.6 km) – 1.3 km aan 7.8% De Côte des Forges (1.3 km aan 7.8%) is aangebroken. Kunnen Brand en co hun voorsprong bergop consolideren of zijn ze een hapje voor het aanstormende peloton? 12:02+15″ voor Brand en co. Brand, Uttrup Ludwig en Moolman spelen het spel van de elastiek met het uitgedunde peloton. De voorsprong van het triumviraat stagneert op 15 seconden. . 12 uur 02. +15″ voor Brand en coBrand, Uttrup Ludwig en Moolman spelen het spel van de elastiek met het uitgedunde peloton. De voorsprong van het triumviraat stagneert op 15 seconden. 11:5911 uur 59. Het schouwspel op La Redoute.Het schouwspel op La Redoutealles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement