Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Kijk zondag om 11.20 u naar finale L-B-L voor vrouwen, zonder titelverdedigster Deignan

Kijk zondag om 11.20 u naar finale L-B-L voor vrouwen, zonder titelverdedigster Deignan

Fase per fase 14:5314 uur 53.Luik-Bastenaken-Luik Uw gids voor Luik-Bastenaken-Luik: parcours, deelnemers, livestream 11:1111 uur 11. Geen titelhoudster Deignan in Luik. Lizzie Deignan doorbrak in 2020 de Nederlandse hegemonie in Luik-Bastenaken-Luik. De Britse van Trek-Segafredo soleerde naar de zege voor Grace Brown. Drie jaar op rij won een Nederlandse renster in Luik, met 2 zeges voor Anna van der Breggen en 1 voor Annemiek van Vleuten. Vorig jaar wist Lizzie Deignan echter te triomferen. Dit jaar reed de Britse nog geen uitslagen bij elkaar en zondag start ze niet in La Doyenne om haar titel te verdedigen. Het blok van SD Worx met Anna van der Breggen, die in Hoei won eergisteren, als grote troef en Annemiek van Vleuten zijn de twee topfavorieten. De vrouwen starten in Bastenaken en moeten 140,9 kilometer afleggen. Zij krijgen zeven hellingen voorgeschoteld met dezelfde finale als de mannen. Geen Deignan bij Trek-Segafredo dus, net als Ellen van Dijk, de 3e in 2020. Met Elisa Longo Borghini, 3e in Waalse Pijl, hebben ze toch nog een stevig ijzer in het vuur. .Geen titelhoudster Deignan in LuikLizzie Deignan doorbrak in 2020 de Nederlandse hegemonie in Luik-Bastenaken-Luik. De Britse van Trek-Segafredo soleerde naar de zege voor Grace Brown. Drie jaar op rij won een Nederlandse renster in Luik, met 2 zeges voor Anna van der Breggen en 1 voor Annemiek van Vleuten.Vorig jaar wist Lizzie Deignan echter te triomferen. Dit jaar reed de Britse nog geen uitslagen bij elkaar en zondag start ze niet in La Doyenne om haar titel te verdedigen.Het blok van SD Worx met Anna van der Breggen, die in Hoei won eergisteren, als grote troef en Annemiek van Vleuten zijn de twee topfavorieten. De vrouwen starten in Bastenaken en moeten 140,9 kilometer afleggen. Zij krijgen zeven hellingen voorgeschoteld met dezelfde finale als de mannen.Geen Deignan bij Trek-Segafredo dus, net als Ellen van Dijk, de 3e in 2020. Met Elisa Longo Borghini, 3e in Waalse Pijl, hebben ze toch nog een stevig ijzer in het vuur.23-04-2021 23-04-2021. 21:3221 uur 32.Luik-Bastenaken-Luik Lizzie Deignan zet Nederlandse vrouwen een hak met sterke solo

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement