Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Deceuninck-Quick Step neemt Mauri Vansevenant toch mee naar Luik-Bastenaken-Luik

Deceuninck-Quick Step neemt Mauri Vansevenant toch mee naar Luik-Bastenaken-Luik

Fase per fase 14:5314 uur 53.Luik-Bastenaken-Luik Uw gids voor Luik-Bastenaken-Luik: parcours, deelnemers, livestream 11:1711 uur 17. Vansevenant toch in steun van de wereldkampioen. Julian Alaphilippe is de kopman van Deceuninck-Quick Step voor Luik-Bastenaken-Luik. Dat is geen verrassing, de deelname van Mauri Vansevenant is dat wel.  De 21-jarige klimrevelatie had meermaals laten weten dat hij La Doyenne niet zou rijden omdat hij vanaf dinsdag deelneemt aan de Ronde van Romandië. Vansevenant behoort toch tot het zevental, dat ook nog bestaat uit Joao Almeida, Dries Devenyns, Mikkel Honoré, James Knox en Pieter Serry. .Vansevenant toch in steun van de wereldkampioenJulian Alaphilippe is de kopman van Deceuninck-Quick Step voor Luik-Bastenaken-Luik. Dat is geen verrassing, de deelname van Mauri Vansevenant is dat wel. De 21-jarige klimrevelatie had meermaals laten weten dat hij La Doyenne niet zou rijden omdat hij vanaf dinsdag deelneemt aan de Ronde van Romandië. Vansevenant behoort toch tot het zevental, dat ook nog bestaat uit Joao Almeida, Dries Devenyns, Mikkel Honoré, James Knox en Pieter Serry. 11:1711 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138551883332310221223-04-2021 23-04-2021. 12:1312 uur 13. Vorig jaar beleefde Greg Van Avermaet weinig plezier aan Luik-Bastenaken-Luik. De olympische kampioen kwam nog voor de finale ten val en miste door de blessures de rest van de klassiekers in 2020. .Vorig jaar beleefde Greg Van Avermaet weinig plezier aan Luik-Bastenaken-Luik. De olympische kampioen kwam nog voor de finale ten val en miste door de blessures de rest van de klassiekers in 2020. 12:1212 uur 12.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1312733012015054851 12:1112 uur 11. Van Avermaet: “Ik doe in Luik niet mee om te winnen”. De Fransman Benoît Cosnefroy is de vooruitgeschoven pion in het team. Hij moest op de Muur van Hoei tevreden zijn met plaats achttien, een teleurstelling na zijn tweede plaats vorig jaar. In Luik-Bastenaken-Luik werd hij toen ook achttiende. Met Dorian Godon, Aurélien Paret-Peintre en Tony Gallopin krijgt Cosnefroy 3 landgenoten in steun. AG2R rekent ook nog op Ben O'Connor, Michael Schär en Greg Van Avermaet. . De olympische kampioen paste woensdag voor de Waalse Pijl maar rijdt zondag wel La Doyenne, waar hij in 2011 al eens zevende werd en in 2017 elfde. Van Avermaet start niet met grote ambities in Luik. “We zullen wel zien wat Luik-Bastenaken-Luik geeft. Ik doe niet mee om te winnen, gewoon om nog een goede wedstrijd te rijden. Daarna gaat de riem er even af en mijn eerstvolgende koers wordt dan de Dauphiné.” .Van Avermaet: “Ik doe in Luik niet mee om te winnen”De Fransman Benoît Cosnefroy is de vooruitgeschoven pion in het team. Hij moest op de Muur van Hoei tevreden zijn met plaats achttien, een teleurstelling na zijn tweede plaats vorig jaar. In Luik-Bastenaken-Luik werd hij toen ook achttiende.Met Dorian Godon, Aurélien Paret-Peintre en Tony Gallopin krijgt Cosnefroy 3 landgenoten in steun. AG2R rekent ook nog op Ben O’Connor, Michael Schär en Greg Van Avermaet. . De olympische kampioen paste woensdag voor de Waalse Pijl maar rijdt zondag wel La Doyenne, waar hij in 2011 al eens zevende werd en in 2017 elfde.Van Avermaet start niet met grote ambities in Luik. “We zullen wel zien wat Luik-Bastenaken-Luik geeft. Ik doe niet mee om te winnen, gewoon om nog een goede wedstrijd te rijden. Daarna gaat de riem er even af en mijn eerstvolgende koers wordt dan de Dauphiné.” 12:1012 uur 10.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1385156428021735425 12:0812 uur 08.Luik-Bastenaken-Luik Team UAE: “Als iedereen vrijdag negatief test, mogen we zondag starten in Luik” 12:0412 uur 04.facebook live Dirk De Wolf:”Zondag in Luik gaan we de beste Alaphilippe zien!” 12:0212 uur 02. Bekijk nog eens de koers van 2020 mét “verkeerde” sprint van Alaphilippe.Bekijk nog eens de koers van 2020 mét “verkeerde” sprint van Alaphilippe 12:0012 uur . Weer duel Roglic-Alaphilippe? Woensdag kregen we in de Waalse Pijl een tweestrijd tussern Roglic en Alaphilippe, waarbij de wereldkampioen aan het langste eind trok. Vorig jaar in Luik won Roglic, voor Hirschi en Pogacar. Ook Alaphilippe sprintte toen mee voor de zege, maar werd gedeclasseerd na onregelmatig spurten. .Weer duel Roglic-Alaphilippe?Woensdag kregen we in de Waalse Pijl een tweestrijd tussern Roglic en Alaphilippe, waarbij de wereldkampioen aan het langste eind trok. Vorig jaar in Luik won Roglic, voor Hirschi en Pogacar. Ook Alaphilippe sprintte toen mee voor de zege, maar werd gedeclasseerd na onregelmatig spurten. 11:5911 uur 59.Luik-Bastenaken-Luik Ongezien! Alaphilippe juicht te vroeg en Roglic wint Luik-Bastenaken-Luik

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement