Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Greg Van Avermaet start ook in Luik: “Maar ik doe niet mee om te winnen”

Greg Van Avermaet start ook in Luik: “Maar ik doe niet mee om te winnen”

Fase per fase 12:1312 uur 13. Vorig jaar beleefde Greg Van Avermaet weinig plezier aan Luik-Bastenaken-Luik. De olympische kampioen kwam nog voor de finale ten val en miste door de blessures de rest van de klassiekers in 2020. .Vorig jaar beleefde Greg Van Avermaet weinig plezier aan Luik-Bastenaken-Luik. De olympische kampioen kwam nog voor de finale ten val en miste door de blessures de rest van de klassiekers in 2020. 12:1212 uur 12.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1312733012015054851 12:1112 uur 11. Van Avermaet: “Ik doe in Luik niet mee om te winnen”. De Fransman Benoît Cosnefroy is de vooruitgeschoven pion in het team. Hij moest op de Muur van Hoei tevreden zijn met plaats achttien, een teleurstelling na zijn tweede plaats vorig jaar. In Luik-Bastenaken-Luik werd hij toen ook achttiende. Met Dorian Godon, Aurélien Paret-Peintre en Tony Gallopin krijgt Cosnefroy 3 landgenoten in steun. AG2R rekent ook nog op Ben O'Connor, Michael Schär en Greg Van Avermaet. . De olympische kampioen paste woensdag voor de Waalse Pijl maar rijdt zondag wel La Doyenne, waar hij in 2011 al eens zevende werd en in 2017 elfde. Van Avermaet start niet met grote ambities in Luik. “We zullen wel zien wat Luik-Bastenaken-Luik geeft. Ik doe niet mee om te winnen, gewoon om nog een goede wedstrijd te rijden. Daarna gaat de riem er even af en mijn eerstvolgende koers wordt dan de Dauphiné.” .Van Avermaet: “Ik doe in Luik niet mee om te winnen”De Fransman Benoît Cosnefroy is de vooruitgeschoven pion in het team. Hij moest op de Muur van Hoei tevreden zijn met plaats achttien, een teleurstelling na zijn tweede plaats vorig jaar. In Luik-Bastenaken-Luik werd hij toen ook achttiende.Met Dorian Godon, Aurélien Paret-Peintre en Tony Gallopin krijgt Cosnefroy 3 landgenoten in steun. AG2R rekent ook nog op Ben O’Connor, Michael Schär en Greg Van Avermaet. . De olympische kampioen paste woensdag voor de Waalse Pijl maar rijdt zondag wel La Doyenne, waar hij in 2011 al eens zevende werd en in 2017 elfde.Van Avermaet start niet met grote ambities in Luik. “We zullen wel zien wat Luik-Bastenaken-Luik geeft. Ik doe niet mee om te winnen, gewoon om nog een goede wedstrijd te rijden. Daarna gaat de riem er even af en mijn eerstvolgende koers wordt dan de Dauphiné.” 12:1012 uur 10.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1385156428021735425 12:0812 uur 08.Luik-Bastenaken-Luik Team UAE: “Als iedereen vrijdag negatief test, mogen we zondag starten in Luik”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement