Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

LIVESTREAM: Ruth Winder breekt de boel open, SD Worx moet aan de bak

LIVESTREAM: Ruth Winder breekt de boel open, SD Worx moet aan de bak

Kijk live naar de Waalse Pijl Fase per fase 12:0112 uur 01. Winder profiteert van het tactische steekspel in het groepje van Vleuten en blijft 22″ voor. Vollering is de volgende die in de aanval trekt, zet zij wel door? .Winder profiteert van het tactische steekspel in het groepje van Vleuten en blijft 22″ voor. Vollering is de volgende die in de aanval trekt, zet zij wel door? 12:0112 uur 01. Elise Chabbey gaat onderuit in de bocht.Elise Chabbey gaat onderuit in de bocht 11:5811 uur 58. Enkel de grote kanonnen kunnen volgen. Onder anderen  Anna van der Breggen, Cecilie Uttrup Ludwig, Demi Vollering en  Elisa Longo Borghini kunnen hun wagonnetje aanhaken. .Enkel de grote kanonnen kunnen volgen. Onder anderen  Anna van der Breggen, Cecilie Uttrup Ludwig, Demi Volleringen  Elisa Longo Borghini kunnen hun wagonnetje aanhaken. 11:5611 uur 56. Aanval van Vleuten! Annemiek van Vleuten opent de debatten. Op de steile meters van de Côte du Chemin des Gueuses (1,8 km aan 6,5%) plaatst ze een verschroeiende versnelling. .Aanval van Vleuten!Annemiek van Vleuten opent de debatten. Op de steile meters van de Côte du Chemin des Gueuses (1,8 km aan 6,5%) plaatst ze een verschroeiende versnelling. 11:55Val. De Zwitserse kampioene Elise Chabbey gaat te onstuimig door de bocht en komt ten valt. . 11 uur 55. ValDe Zwitserse kampioene Elise Chabbey gaat te onstuimig door de bocht en komt ten valt. 11:51+25″ voor Winder. Ruth Winder oogt sterk. Gevleugeld door de “Stars en Stripes” vliegt ze door de Ardennen. Ze bouwt haar voorsprong uit tot 25″. . 11 uur 51. +25″ voor WinderRuth Winder oogt sterk. Gevleugeld door de “Stars en Stripes” vliegt ze door de Ardennen. Ze bouwt haar voorsprong uit tot 25″. 11:5111 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1384806253684305920 11:4611 uur 46. Winder vs SD Worx. De Amerikaanse kampioene Ruth Winder zet knap door. Ze wordt op de hielen gezeten door een aanstormend pak onder bewind van SD Worx. .Winder vs SD WorxDe Amerikaanse kampioene Ruth Winder zet knap door. Ze wordt op de hielen gezeten door een aanstormend pak onder bewind van SD Worx. 11:4411 uur 44. SD Worx en Trek-Segafredo trekken de boel open. Ruth Winder gaat ervandoor, Demi Vollering zet de jacht in. .SD Worx en Trek-Segafredo trekken de boel open. Ruth Winder gaat ervandoor, Demi Vollering zet de jacht in. 11:4211 uur 42. Ashleigh Moolman neemt het beulwerk voor haar rekening. De Zuid-Afrikaanse kietelt aan de broek van de koplopers. .Ashleigh Moolman neemt het beulwerk voor haar rekening. De Zuid-Afrikaanse kietelt aan de broek van de koplopers. 11:3811 uur 38. De SD Worx vrouwen steken de handen uit de mouwen. Ze sleuren aan de kop van het peloton op de Côte d’Ereffe (2,1 km aan 5%). Ondertussen kraakt Henderson helemaal. Het peloton is klaar om haar op te peuzelen. .De SD Worx vrouwen steken de handen uit de mouwen. Ze sleuren aan de kop van het peloton op de Côte d’Ereffe (2,1 km aan 5%). Ondertussen kraakt Henderson helemaal. Het peloton is klaar om haar op te peuzelen. 11:36+30' voor Brand en co. De kopgroep met Lucinda Brand, Elise Chabbey en Anna Henderson bouwt de voorsprong verder uit. Het sterke trio krijgt een bonus van 30″.  . 11 uur 36. +30' voor Brand en coDe kopgroep met Lucinda Brand, Elise Chabbey en Anna Henderson bouwt de voorsprong verder uit. Het sterke trio krijgt een bonus van 30″.  11:3311 uur 33. Ervaring troef in Hoei? Voor Tatiana Guderzo is het al de 14e keer dat ze mag afzakken naar Hoei. Ook Marianne Vos is, met 12 deelnames, niet aan haar proefstuk toe. Van der Breggen sluit her rijtje met 10 deelnames. .Ervaring troef in Hoei?Voor Tatiana Guderzo is het al de 14e keer dat ze mag afzakken naar Hoei. Ook Marianne Vos is, met 12 deelnames, niet aan haar proefstuk toe. Van der Breggen sluit her rijtje met 10 deelnames. 11:2811 uur 28.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1384800920706371584 11:2511 uur 25. Zo ging het vorig jaar:.Zo ging het vorig jaar: 11:2411 uur 24. Henderson overleeft de beklimming. Het zal toch niet door de glimlach van Sammy Neyrinck zijn. Hij had braaf zijn mondmasker aan. .Henderson overleeft de beklimming. Het zal toch niet door de glimlach van Sammy Neyrinck zijn. Hij had braaf zijn mondmasker aan. 11:2111 uur 21. Henderson krijgt het lastig. Henderson moet harken om bij haar medevluchters te blijven. Misschien helpt de gulle lach van Sammy Neyrinck, die aan de kant van de weg staat?  .Henderson krijgt het lastigHenderson moet harken om bij haar medevluchters te blijven. Misschien helpt de gulle lach van Sammy Neyrinck, die aan de kant van de weg staat?  11:1811 uur 18. Het sterke aanvalstrio gaat samen over de steile meters van de Muur. Ook het uitgedunde peloton smeert de benen in en mag gaan klimmen. Wie kraakt er? .Het sterke aanvalstrio gaat samen over de steile meters van de Muur. Ook het uitgedunde peloton smeert de benen in en mag gaan klimmen. Wie kraakt er? 11:16Muur van Hoei (1,3 km aan 9,6%) . De Muur van Hoei lonkt. Nog 5 kilometer vooraleer de rensters een 1e keer mogen proeven van dé scherprechter van de dag. . 11 uur 16. Muur van Hoei (1,3 km aan 9,6%) De Muur van Hoei lonkt. Nog 5 kilometer vooraleer de rensters een 1e keer mogen proeven van dé scherprechter van de dag. 11:1211 uur 12. De koers staat in Brand. De Nederlandse Lucinda Brand, de Zwitserse kampioene Elise Chabbey en de Britse Anna Henderson kleuren een nieuwe aanval. Het trio bengelt 40″ voor op het peloton. .De koers staat in BrandDe Nederlandse Lucinda Brand, de Zwitserse kampioene Elise Chabbey en de Britse Anna Henderson kleuren een nieuwe aanval. Het trio bengelt 40″ voor op het peloton.alles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement