Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

LIVE Waalse Pijl: Volgen debutanten Roglic en Pidcock het voorbeeld van Hirschi?

LIVE Waalse Pijl: Volgen debutanten Roglic en Pidcock het voorbeeld van Hirschi?

Fase per fase 12:0412 uur 04. Intermarché-Wanty-Gobert en Sport Vlaanderen-Baloise willen absoluut in de vlucht van de dag geraken. Maurits Lammertink en Julian Mertens zijn nu de zendelingen. Ze krijgen Sander Armée (Qhubeka-Assos), Alex Howes (EF) en Sylvain Moniquet (Lotto-Soudal) mee. .Intermarché-Wanty-Gobert en Sport Vlaanderen-Baloise willen absoluut in de vlucht van de dag geraken. Maurits Lammertink en Julian Mertens zijn nu de zendelingen. Ze krijgen Sander Armée (Qhubeka-Assos), Alex Howes (EF) en Sylvain Moniquet (Lotto-Soudal) mee. 12:0012 uur . Na 19 kilometer zien we een nieuwe move. Ze zijn met z'n vijven, maar er worden nog veel tegenaanvallers gesignaleerd.  .Na 19 kilometer zien we een nieuwe move. Ze zijn met z’n vijven, maar er worden nog veel tegenaanvallers gesignaleerd.  11:5511 uur 55. Tom Pidcock: “Dat ik de grote favoriet ben? Het is aan anderen om dat te verkondigen”.Tom Pidcock: “Dat ik de grote favoriet ben? Het is aan anderen om dat te verkondigen” 11:5411 uur 54. Ik ben niet boos na de Amstel van zondag. Het is wat het is, maar zo'n finish moet wel duidelijker zijn. Tom Pidcock (Ineos) verbeet bij de start nog altijd de ontgoocheling.Ik ben niet boos na de Amstel van zondag. Het is wat het is, maar zo’n finish moet wel duidelijker zijn.Tom Pidcock (Ineos) verbeet bij de start nog altijd de ontgoocheling 11:5411 uur 54. Einde verhaal voor koplopers. Mathijs Paasschens (Bingoal-Wallonie Bruxelles) rijdt het gat dicht op de 3 leiders, maar dat doet ook het peloton. Een hergroepering hangt in de lucht.  .Einde verhaal voor koplopersMathijs Paasschens (Bingoal-Wallonie Bruxelles) rijdt het gat dicht op de 3 leiders, maar dat doet ook het peloton. Een hergroepering hangt in de lucht.  11:50Heeft de wereldkampioen straks ook nog zoveel noten op zijn zang? 11 uur 50.Heeft de wereldkampioen straks ook nog zoveel noten op zijn zang?Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1384806121840517120 11:5015″. De 3 aanvallers klampen zich vast aan slechts 15 seconden. In het peloton zitten renners die toch nog op deze trein willen springen. . 11 uur 50. 15″De 3 aanvallers klampen zich vast aan slechts 15 seconden. In het peloton zitten renners die toch nog op deze trein willen springen. 11:4511 uur 45. Na de duo's volgt nu een trio. Loïc Vliegen heeft na zijn aanval in de Amstel nog honger en lanceert een nieuw offensief. Arne Marit en Petr Rikoenov springen mee. We hebben dus vertegenwoordigers van Intermarché-Wanty Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise en Gazprom. .Na de duo’s volgt nu een trio. Loïc Vliegen heeft na zijn aanval in de Amstel nog honger en lanceert een nieuw offensief. Arne Marit en Petr Rikoenov springen mee. We hebben dus vertegenwoordigers van Intermarché-Wanty Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise en Gazprom. 11:4111 uur 41. De eerste ontsnappingspogingen staan nog niet op punt. Enkele duo's zoeken elkaar op, maar onder meer de entente tussen Lotto-Soudal en Bora-Hansgrohe wordt in de kiem gesmoord. .De eerste ontsnappingspogingen staan nog niet op punt. Enkele duo’s zoeken elkaar op, maar onder meer de entente tussen Lotto-Soudal en Bora-Hansgrohe wordt in de kiem gesmoord. 11:3611 uur 36. Dylan Teuns: “De topfavoriet? Tom Pidcock natuurlijk. Dat is voor iedereen duidelijk”.Dylan Teuns: “De topfavoriet? Tom Pidcock natuurlijk. Dat is voor iedereen duidelijk” 11:3511 uur 35. Ja, ik wacht tot de laatste keer de Muur van Hoei. De topfavorieten hebben sterke teams en zij zullen alles samen houden. Dylan Teuns (Bahrein-Victorious).Ja, ik wacht tot de laatste keer de Muur van Hoei. De topfavorieten hebben sterke teams en zij zullen alles samen houden.Dylan Teuns (Bahrein-Victorious) 11:3211 uur 32. Départ réel. Départ réel donné: wie aan de ontbijttafel plannen heeft gesmeed, mag die nu uitvoeren.  .Départ réelDépart réel donné: wie aan de ontbijttafel plannen heeft gesmeed, mag die nu uitvoeren.  11:2811 uur 28. Vader en zoon? Veel ogen zijn vandaag gericht op Alejandro Valverde, die zondagochtend een verjaardagstaart met liefst 41 kaarsjes krijgt. De nestor van dit peloton kan vandaag misschien wat tips geven aan Marco Brenner, met zijn 18 de jongste knaap van dit gezelschap. Toen Brenner in 2002 geboren werd, was Valverde al neoprof. 4 jaar later zou hij een eerste keer zegevieren in Hoei. .Vader en zoon?Veel ogen zijn vandaag gericht op Alejandro Valverde, die zondagochtend een verjaardagstaart met liefst 41 kaarsjes krijgt. De nestor van dit peloton kan vandaag misschien wat tips geven aan Marco Brenner, met zijn 18 de jongste knaap van dit gezelschap. Toen Brenner in 2002 geboren werd, was Valverde al neoprof. 4 jaar later zou hij een eerste keer zegevieren in Hoei. 11:24Een mix tussen basketbal en wielrennen: de renners werden “voorgesteld” in de Spirou Dôme. 11 uur 24.Een mix tussen basketbal en wielrennen: de renners werden “voorgesteld” in de Spirou Dôme 11:23Zonder UAE. Rugnummers 1 tot 7 hebben we geschrapt. Dat betekent dat dit peloton 168 renners telt. . 11 uur 23. Zonder UAERugnummers 1 tot 7 hebben we geschrapt. Dat betekent dat dit peloton 168 renners telt. 11:2211 uur 22. Het vrouwenpeloton verkent intussen weer de Muur van Hoei, voor de mannen komt die eerste dagtaak na 130 kilometer op het bord.  .Het vrouwenpeloton verkent intussen weer de Muur van Hoei, voor de mannen komt die eerste dagtaak na 130 kilometer op het bord.  11:2211 uur 22. Mijn voorbereiding was door knieproblemen niet ideaal. Ik heb de Amstel niet gereden, maar dat was ook het oorspronkelijke plan. Ik start hier alleszins met heel veel ambitie. . Benoît Cosnefroy (AG2R-Citroën) was vorig jaar 2e.Mijn voorbereiding was door knieproblemen niet ideaal. Ik heb de Amstel niet gereden, maar dat was ook het oorspronkelijke plan. Ik start hier alleszins met heel veel ambitie. Benoît Cosnefroy (AG2R-Citroën) was vorig jaar 2e 11:20En avant! 11 uur 20.En avant!Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1384799094359707649 11:1811 uur 18. Start! Onze kuiten zijn ingesmeerd, die van de renners normaliter ook. Het peloton begint aan het défilé van zo'n 9 kilometer.  .Start!Onze kuiten zijn ingesmeerd, die van de renners normaliter ook. Het peloton begint aan het défilé van zo’n 9 kilometer.  11:1711 uur 17 match begonnen Startalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement